Enbuske, Veitola & Salminen

Enbuske, Veitola & Salminen vie joka torstai katsojan vieraidensa iholle. Talk show'n juontajat Tuomas Enbuske, Maria Veitola ja Roope Salminen kutsuvat haastateltavikseen Suomen kovimmat ja puhutuimmat vieraat. Viikon puhutuimmat aiheet ruoditaan torstai-iltaisin suorassa, tunnin mittaisessa lähetyksessä yhdessä kotikatsomoiden kanssa. Ohjelmassa kysytään kaikki ne kysymykset, joita kukaan ei kehtaisi kysyä.
Kategoria
Viihde ja komedia, Kotimaiset, Katsottavissa ulkomailla
Vuosi
2017-2018
Katsottavissa ulkomailla
Enbuske, Veitola ja Salminen, Jakso 1: Vieraina mm. Kari Hotakainen, Sara Sieppi ja Kaija Koo
Jakso 1
Vieraina mm. Kari Hotakainen, Sara Sieppi ja Kaija Koo
Kausi 6, 1/8. Suomen puhuttavimman talk show¿n kauden avausjaksossa vieraina Kimi Räikkösestä kirjan kirjoittanut Kari Hotakainen, somevaikuttaja Sara Sieppi ja Kaija Koo, joka myös esiintyy jaksossa. Lisäksi Roope Salminen toimii turistioppaana.
Enbuske, Veitola ja Salminen, Jakso 2: Vieraina mm. Jutta ja Juha Rouvinen, Ernest Lawson ja Benjamin
Jakso 2
Vieraina mm. Jutta ja Juha Rouvinen, Ernest Lawson ja Benjamin
Kausi 6, 2/8. Suomen puhuttavimman talk show'n vieraina mm. juuri avioituneet Jutta ja Juha Rouvinen, Putous-tähti Ernest Lawson ja supersuosikki Benjamin, joka myös esiintyy jaksossa. Lisäksi Roope Salminen ulkoiluttaa Mikael Gabrielin koiraa.
Enbuske, Veitola ja Salminen, Jakso 3: Vieraina mm. Arttu Lindeman, Mansikkka ja Suvituuli Siikasaari
Jakso 3
Vieraina mm. Arttu Lindeman, Mansikkka ja Suvituuli Siikasaari
Kausi 6, 3/8. Suomen raflaavimman talk show'n vieraina suosikkitubettajat Arttu Lindeman ja Mansikkka ja teininä itsemurhaa yrittänyt Suvituuli Siikasaari. Lisäksi Roope Salminen yrittää elää viikon ilman älypuhelinta.
Enbuske, Veitola ja Salminen, Jakso 4: Vieraina mm. Jani Toivola, Laura Birn ja Aleksi Salmenperä
Jakso 4
Vieraina mm. Jani Toivola, Laura Birn ja Aleksi Salmenperä
Kausi 6, 4/8. Vieraina Tyhjiö-elokuvan näyttelijä Laura Birn ja ohjaaja Aleksi Salmenperä. Mukana myös muusikko Anssi Kela, joka myös esiintyy. Lisäksi Tuomas Enbuske saa tarot-luennan ja Roope Salminen palaa takaisin.
Enbuske, Veitola ja Salminen, Jakso 5: Mukana mm. Kiira Korpi, Janne Raninen ja Mercedes Bentso
Jakso 5
Mukana mm. Kiira Korpi, Janne Raninen ja Mercedes Bentso
Kausi 6, 5/8. Vieraina elämäkerran julkaissut Kiira Korpi, elinkautisvanki Janne Raninen ja puoliso Mercedes Bentso sekä musavieraana räppäri Adikia vierailijoiden kanssa. Lisäksi Tuomas Enbuske jahtaa Barack Obamaa Pasilassa.
Enbuske, Veitola ja Salminen, Jakso 6: Vieraina mm. Miss Suomi Alina Voronkova ja Sofi Oksanen
Jakso 6
Vieraina mm. Miss Suomi Alina Voronkova ja Sofi Oksanen
Kausi 6, 6/8. EVS lunasti keväällä paikkansa Suomen puhutuimpana talk showna. Suurimmat tähdet, puhutuimmat ilmiöt ja ajankohtaisimmat puheenaiheet ovat jälleen syksyllä tarjolla torstai-iltaisin Maikkarilla. Tunnin suora lähetys ja mukana myös ennakkoon kuvattuja juttuja, joissa juontajakolmikko laittaa itsensä likoon like never before.
Enbuske, Veitola ja Salminen, Jakso6: Vieraina mm. Anna Puu ja Pippa Laukka
Jakso6
Vieraina mm. Anna Puu ja Pippa Laukka
Kausi 6, 7/8. Suomen raflaavimman talk show'n vieraina jaksossa esiintyvä Anna Puu ja kohukolumnisti ja lääkäri Pippa Laukka. Lisäksi Maria Veitola pääsee töihin villieläinsairaalaan.
Enbuske, Veitola ja Salminen, Jakso 8: Vieraina mm. Krista Kosonen, Topi Sukari ja Nadja Erola
Jakso 8
Vieraina mm. Krista Kosonen, Topi Sukari ja Nadja Erola
Kausi 6, 8/8. Kauden päätösjakson vieraina näyttelijä Krista Kosonen, miljonääriliikemies Topi Sukari ja kihlattu Nadja Erola. JVG ja Gasellit esiintyvät ja lisäksi juontajat viettävät kolmisin tyky-päivää!