Enbuske, Veitola & Salminen

Enbuske, Veitola & Salminen vie joka torstai katsojan vieraidensa iholle. Talk show'n juontajat Tuomas Enbuske, Maria Veitola ja Roope Salminen kutsuvat haastateltavikseen Suomen kovimmat ja puhutuimmat vieraat. Viikon puhutuimmat aiheet ruoditaan torstai-iltaisin suorassa, tunnin mittaisessa lähetyksessä yhdessä kotikatsomoiden kanssa. Ohjelmassa kysytään kaikki ne kysymykset, joita kukaan ei kehtaisi kysyä.
Kategoria
Viihde ja komedia, Kotimaiset
Vuosi
2017-2018
Katsottavissa ulkomailla
Enbuske, Veitola ja Salminen, Jakso 8: Vieraina mm. Krista Kosonen, Topi Sukari ja Nadja Erola
Jakso 8
Vieraina mm. Krista Kosonen, Topi Sukari ja Nadja Erola
Kausi 6, 8/8. Kauden päätösjakson vieraina näyttelijä Krista Kosonen, miljonääriliikemies Topi Sukari ja kihlattu Nadja Erola. JVG ja Gasellit esiintyvät ja lisäksi juontajat viettävät kolmisin tyky-päivää!
Enbuske, Veitola ja Salminen, Jakso6: Vieraina mm. Anna Puu ja Pippa Laukka
Jakso6
Vieraina mm. Anna Puu ja Pippa Laukka
Kausi 6, 7/8. Suomen raflaavimman talk show'n vieraina jaksossa esiintyvä Anna Puu ja kohukolumnisti ja lääkäri Pippa Laukka. Lisäksi Maria Veitola pääsee töihin villieläinsairaalaan.
Enbuske, Veitola ja Salminen, Jakso 6: Vieraina mm. Miss Suomi Alina Voronkova ja Sofi Oksanen
Jakso 6
Vieraina mm. Miss Suomi Alina Voronkova ja Sofi Oksanen
Kausi 6, 6/8. EVS lunasti keväällä paikkansa Suomen puhutuimpana talk showna. Suurimmat tähdet, puhutuimmat ilmiöt ja ajankohtaisimmat puheenaiheet ovat jälleen syksyllä tarjolla torstai-iltaisin Maikkarilla. Tunnin suora lähetys ja mukana myös ennakkoon kuvattuja juttuja, joissa juontajakolmikko laittaa itsensä likoon like never before.
Enbuske, Veitola ja Salminen, Jakso 5: Mukana mm. Kiira Korpi, Janne Raninen ja Mercedes Bentso
Jakso 5
Mukana mm. Kiira Korpi, Janne Raninen ja Mercedes Bentso
Kausi 6, 5/8. Vieraina elämäkerran julkaissut Kiira Korpi, elinkautisvanki Janne Raninen ja puoliso Mercedes Bentso sekä musavieraana räppäri Adikia vierailijoiden kanssa. Lisäksi Tuomas Enbuske jahtaa Barack Obamaa Pasilassa.
Enbuske, Veitola ja Salminen, Jakso 4: Vieraina mm. Jani Toivola, Laura Birn ja Aleksi Salmenperä
Jakso 4
Vieraina mm. Jani Toivola, Laura Birn ja Aleksi Salmenperä
Kausi 6, 4/8. Vieraina Tyhjiö-elokuvan näyttelijä Laura Birn ja ohjaaja Aleksi Salmenperä. Mukana myös muusikko Anssi Kela, joka myös esiintyy. Lisäksi Tuomas Enbuske saa tarot-luennan ja Roope Salminen palaa takaisin.
Enbuske, Veitola ja Salminen, Jakso 3: Vieraina mm. Arttu Lindeman, Mansikkka ja Suvituuli Siikasaari
Jakso 3
Vieraina mm. Arttu Lindeman, Mansikkka ja Suvituuli Siikasaari
Kausi 6, 3/8. Suomen raflaavimman talk show'n vieraina suosikkitubettajat Arttu Lindeman ja Mansikkka ja teininä itsemurhaa yrittänyt Suvituuli Siikasaari. Lisäksi Roope Salminen yrittää elää viikon ilman älypuhelinta.
Enbuske, Veitola ja Salminen, Jakso 2: Vieraina mm. Jutta ja Juha Rouvinen, Ernest Lawson ja Benjamin
Jakso 2
Vieraina mm. Jutta ja Juha Rouvinen, Ernest Lawson ja Benjamin
Kausi 6, 2/8. Suomen puhuttavimman talk show'n vieraina mm. juuri avioituneet Jutta ja Juha Rouvinen, Putous-tähti Ernest Lawson ja supersuosikki Benjamin, joka myös esiintyy jaksossa. Lisäksi Roope Salminen ulkoiluttaa Mikael Gabrielin koiraa.
Enbuske, Veitola ja Salminen, Jakso 1: Vieraina mm. Kari Hotakainen, Sara Sieppi ja Kaija Koo
Jakso 1
Vieraina mm. Kari Hotakainen, Sara Sieppi ja Kaija Koo
Kausi 6, 1/8. Suomen puhuttavimman talk show¿n kauden avausjaksossa vieraina Kimi Räikkösestä kirjan kirjoittanut Kari Hotakainen, somevaikuttaja Sara Sieppi ja Kaija Koo, joka myös esiintyy jaksossa. Lisäksi Roope Salminen toimii turistioppaana.