Ensitreffit alttarilla

Rakastettu Ensitreffit alttarilla tulee taas! Neljä rohkeaa paria astelee alttarille tuntemattoman kanssa ja hyppää yhteiseen seikkailuun toiveissaan elämänmittainen parisuhde. Sarjan kahdeksannella kaudella palataan perusasioiden äärelle ja kantavana teemana on hyvä yhteinen arki. Parit muuttavat yhteen ja kohtaavat niin arjen haasteet kuin juhlahetketkin yhdessä. Toisaalta kaudella mietitään myös, miten tärkeää erillisyys ja oma aika ovat parisuhteen onnistumiselle.
Kategoria
Reality ja lifestyle, Kotimaiset
Vuosi
2021
Ensitreffit alttarilla, Jakso 14: Yhden aikakauden loppu
Jakso 14
Yhden aikakauden loppu
Kausi 7, 14/14. Vihkipaikalle palaaminen nostaa tunteet pintaan, kun parit tapaavat Elina Tanskasen, Marianna Stolbowin ja Kari Kanalan, ja kertovat, aikovatko jatkaa avioliitossa vai erota.
Ensitreffit alttarilla, Jakso 13: Me ei olla enää me
Jakso 13
Me ei olla enää me
Kausi 7, 13/14. Myrskypilvet nostavat päätään ja suhteiden perustuksia ravistellaan. Parisuhteen jatkaminen vaatisi työtä ja tahtoa, ja Elina Tanskasen tapaamisessa etsitään työkaluja tähän.
Ensitreffit alttarilla, Jakso 12: Sinun, minun ja meidän unelmia
Jakso 12
Sinun, minun ja meidän unelmia
Kausi 7, 12/14. Parit tutustuvat toistensa maailmoihin ja pohtivat, miten hyvin heidän unelmansa ja tavoitteensa sopivat yhteen. Puhumattomuus kiristää yhden parin välit äärimmilleen.
Ensitreffit alttarilla, Jakso 11: Kissa pöydälle
Jakso 11
Kissa pöydälle
Kausi 7, 11/14. Parit tapaavat Kari Kanalan Paavalinkirkossa, missä Kari kannustaa heitä avoimeen keskustelukulttuuriin suhteessa. Yksi pareista ajautuu kuitenkin eropäätöksen äärelle jo nyt.
Ensitreffit alttarilla, Jakso 10: Omavastuuosuus
Jakso 10
Omavastuuosuus
Kausi 7, 10/14. Parit tapaavat Mariannan Stolbowin, joka tarttuu kunkin parin haasteisiin. Tapaamisen teemana on omavastuuosuus, eli se miten kukin omalla käytöksellään joko vahvistaa tai hajottaa suhdettaan.
Ensitreffit alttarilla, Jakso 9: Omissa porukoissa
Jakso 9
Omissa porukoissa
Kausi 7, 9/14. Marianna Stolbow ja Kari Kanala kustuvat vaimot tapaamaan toisensa ja aviomiehet toisensa. Kyyneleet virtaavat ja nauru raikaa, kun osallistujat näkevät ensi kertaa toisensa ja hääkuvansa!
Ensitreffit alttarilla, Jakso 8: Yhteistä aikaa
Jakso 8
Yhteistä aikaa
Kausi 7, 8/14. Parit sovittelevat yhteen aikataulujaan ja elämänrytmejään. Miten parisuhteelle jää aikaa, jos vuorotyöt menevät ristiin? Entä jos toinen on töissä ja toinen lomalla?
Ensitreffit alttarilla, Jakso 7: Arkea ja juhlaa
Jakso 7
Arkea ja juhlaa
Kausi 7, 7/14. Arkea ja juhlaa. Parit totuttelevat loman jälkeen yhteiseen arkeen. Mira näkee viimein Matin poikamiesboksin, ja Janne yllättyy Katin tehokkaasta kaupassakäytitavasta. Arjen katkaisee kuitenkin juhannusjuhla
Ensitreffit alttarilla, Jakso 6: Matkalla 2/2
Jakso 6
Matkalla 2/2
Kausi 7, 6/14. Parit jatkavat tutustumista häämatkalla. Parisuhteiden ydinongelmat ovat jo alkaneet selvitä ja yksi pariskunnista turvautuu jo riitelynsä vuoksi asiantuntija-apuun. Selviääkö suhde kotiin asti?
Ensitreffit alttarilla, Jakso 5: Matkalla 1/2
Jakso 5
Matkalla 1/2
Kausi 7, 5/14. Matkalla 1/2. Parit lähtevät häämatkalle Suomen kauneimpiin kansallismaisemiin. Luvassa on sekä vauhdin hurmaa että rentoutumista luksusvilloissa. Asiantuntijoiden tehtävä vie parit lapsuusmuistojen äärelle.
Ensitreffit alttarilla, Jakso 4: Saman katon alle
Jakso 4
Saman katon alle
Kausi 7, 4/14. Saman katon alle. Parit tutustuvat toistensa koteihin ja tapoihin, asuinpaikka herättää keskustelua ja kauppareissulla käydään valtataistelua. Elina Tanskanen soittaa pareille ja valaa heihin uskoa ja malttia.
Ensitreffit alttarilla, Jakso 3: Häät 2/2
Jakso 3
Häät 2/2
Kausi 7, 3/14. Häät 2/2. Mira ja Matti sekä Juudit ja Tommi astelevat alttarille. Hääaamun kirjeestä paljastuva kuva saa Matin sanattomaksi, kun taas Tommi toivoo voittavansa morsiamen sydämen tanssiaskelein.
Ensitreffit alttarilla, Jakso 2: Häät 1/2
Jakso 2
Häät 1/2
Kausi 7, 2/14. Hääaamun kirje saa Katin odottamaan innolla ensisuudelmaa, ja Emma pelkää, ettei kelpaa puolisolleen. Jännityksen ja onnen kyyneleet sekoittuvat, kun parit kohtaavat alttarilla ja sanovat tahdon.
Ensitreffit alttarilla, Jakso 1: Unelmia
Jakso 1
Unelmia
Kausi 7, 1/14. Elina Tanskanen, Marianna Stolbow ja Kari Kanala palaavat rakkauden asialle ja muodostavat satojen toiveikkaiden joukosta neljä paria, jotka hyppäävät elämänsä seikkailuun.

Lisää Ensitreffit alttarilla-ohjelmasta

Hae mukaan Ensitreffit alttarilla -ohjelmaan!