Ensitreffit alttarilla

Ensitreffit alttarilla

Rakastettu Ensitreffit alttarilla tulee taas! Neljä rohkeaa paria astelee alttarille tuntemattoman kanssa ja hyppää yhteiseen seikkailuun toiveissaan elämänmittainen parisuhde. Sarjan kahdeksannella kaudella palataan perusasioiden äärelle ja kantavana teemana on hyvä yhteinen arki. Parit muuttavat yhteen ja kohtaavat niin arjen haasteet kuin juhlahetketkin yhdessä. Toisaalta kaudella mietitään myös, miten tärkeää erillisyys ja oma aika ovat parisuhteen onnistumiselle.
Kategoria
Reality ja lifestyle, Kotimaiset
Vuosi
2021
Ensitreffit alttarilla, Jakso 1: Kaipuu toisenlaiseen arkeen
Jakso 1
Kaipuu toisenlaiseen arkeen
Kausi 8, 1/15. Uusi kausi alkaa! Kari Kanala ja Elina Tanskanen palaavat etsimään elämänkumppania rakkautta kaipaaville sinkuille. Sinkkujen toiveissa siintää yhteinen arki ja seikkailut, jotka voi jakaa sen tärkeimmän ihmisen kanssa. Lämpimän ja maanläheisen lisän asiantuntijakolmikkoon tuo ratkaisukeskeinen terapeutti Hanna Myllymaa.
Ensitreffit alttarilla, Jakso 2: Häät osa 1
Jakso 2
Häät osa 1
Kausi 8, 2/15. Kolme paria neljästä kohtaa toisensa ensi kertaa alttarilla ja sanoo toisilleen ¿tahdon¿. Toiset suhtautuvat ensikohtaamiseen varovaisemmin, mutta alttarilla nähdään myös rakkautta ensisilmäyksellä. Hääjuhlaan saapuu yllättävä kuokkavieras, kun Kari Kanala saapuu tuomaan pareille häälahjan ja eväitä yhteiselle matkalle.
Ensitreffit alttarilla, Jakso 3: Häät osa 2
Jakso 3
Häät osa 2
Kausi 8, 3/15. Neljäskin pari astelee avioliittoon ja juhlat voivat alkaa. Onnenkyyneleet virtaavat, kun yksi sulhanen herkistyy tämän tästä suuren elämänmuutoksen edessä. Kari Kanala valaa uskoa hääpareihin ja häämatkakohteet paljastuvat. Intiimien hääjuhlien jälkeen parit jäävät ensi kertaa kahden, kun hääyö alkaa.
Ensitreffit alttarilla, Jakso 4: Ota varovasti
Jakso 4
Ota varovasti
Kausi 8, 4/15. Parit heräävät häiden jälkeiseen aamuun uuden ihmisen viereltä ja alkavat ihmetellä maailmaa yhdessä. He suuntaavat heti häämatkalle, ja tiivis yhdessäolo saa yhden tuoreen aviovaimon ahdistumaan. Hänen aviomiehensä olettaa ahdistuksen johtuvan hänestä, ja soppa on valmis. Selvitäänkö tästä eteenpäin vai onko suhde tuomittu tuhoon?
Ensitreffit alttarilla, Jakso 5: Lähellä ja kaukana
Jakso 5
Lähellä ja kaukana
Kausi 8, 5/15. Oman ajan tarve saa parit pohtimaan kuinka paljon läheisyyttä on liikaa läheisyyttä. Yksi vaimo haluaa ottaa takapakkia, mikä saa hänen puolisonsa varpailleen. Yhteisen seikkailun jälkeen ajatukset kääntyvät jo kohti kotia ja tulevaa yhteiselämää, ja parit miettivät minne he muuttavat asumaan.
Ensitreffit alttarilla, Jakso 6: Samalla puolella
Jakso 6
Samalla puolella
Kausi 8, 6/15. Parit muuttavat saman katon alle, mutta siirtymä ei mene kaikilta sujuvasti. Kenen ovi ei aukea ja kenen puhelimessa on edelleen deittisovellus? Toisilla välit lämpenevät, kun vastoinkäymisiä kohdataan yhdessä, toiset ajautuvat kauemmas erilleen. Kun taas eräiden ainoa ongelma on liiallinen kiltteys puolin ja toisin. Parien kommunikaatiohaasteita ratkoo pariterapeutti Elina Tanskanen.
Ensitreffit alttarilla, Jakso 7: Vain vapaa voi rakastaa
Jakso 7
Vain vapaa voi rakastaa
Kausi 8, 7/15. Vain vapaa voi rakastaa. Parit ottavat aikaa erillään ja puhuvat suhteistaan ystävilleen. Välimatka tekee hyvää ja lähentää joitain pareja, mutta yhden parin välit kiristyvät, kun selviää, että vaimo suunnittelee muuttoa Qatariin. Yhdellä parilla yhteinen aika on kortilla työaikataulujen takia, mutta se tekee yhteisistä hetkistä sitäkin arvokkaampia.
Ensitreffit alttarilla, Jakso 8: Menettämisen pelko
Jakso 8
Menettämisen pelko
Kausi 8, 8/15. Parit suuntaavat juhlimaan juhannusta, mutta sitä ennen he tapaavat Hanna Myllymaan, joka pureutuu myös parien ydinongelmiin ja saa heidät sanoittamaan pelkojaan ja haaveitaan. Yksi pari viettää juhannuksen erillään, mikä on karvas pettymys toiselle heistä.
Ensitreffit alttarilla, Jakso 9: Mahdunko sun elämään?
Jakso 9
Mahdunko sun elämään?
Kausi 8, 9/15. Yksi pari muuttaa virallisesti yhteen, kun toinen heistä luopuu asunnostaan. Väsyneinä, mutta onnellisina he ovat varmoja suhteensa kestämisestä. Parit saavat postissa hääkuvansa, mikä aiheuttaa yllättävää hilpeyttä. Eräs pari ei muista olleensa niin kiihkeissä tunnelmissa kuvaajan edessä. Yksi pari kohtaa suuren surun yhdessä.
Ensitreffit alttarilla, Jakso 10: Kolme pientä sanaa
Jakso 10
Kolme pientä sanaa
Kausi 8, 10/15. Naiset ja miehet pääsevät tapaamaan toisiaan Kari Kanalan ja Elina Tanskasen johdolla. Paikalle saapuu myös yllätysvieraita, ja tapaamisen jälkeen nähdään rakkaudentunnustus.
Ensitreffit alttarilla, Jakso 11: Keskity hyvään
Jakso 11
Keskity hyvään
Kausi 8, 11/15. Hanna Myllymaa neuvoi pareja pitämään hauskaa yhdessä ja nyt parit ottavat neuvosta vaarin. He varaavat aikaa yhteiselle laatuajalle ja treffeille. Yksillä rento yhdessäolo tuo mukanaan fyysistä läheisyyttä, kun taas toisilla yhteinen aika joudutaan ottamaan kesken työpäivän tai sukuloinnin lomassa.
Ensitreffit alttarilla, Jakso 12: Puhu hänelle
Jakso 12
Puhu hänelle
Kausi 8, 12/15. Tuulan ja Miikan väliset kommunikaatiohaasteet iskevät jälleen vasten kasvoja ja tällä kertaa Miika haluaa tilanteelle lopullisen ratkaisun. Onko parin tarina tullut päätökseen? Venla ja Karl kipuilevat tunteidensa eritahtisuuden kanssa, mutta yrittävät löytää tapoja ymmärtää toisiaan. Niina ja Lari suuntaavat Himokselle Larin perheen kanssa, kun taas Henna ja Sami lähtevät autokaupoille.
Ensitreffit alttarilla, Jakso 13: Kaiken se kestää?
Jakso 13
Kaiken se kestää?
Kausi 8, 13/15. Parit pohdiskelevat suhteidensa nykytilaa ja tulevaisuutta Hanna Myllymaan avustuksella. Haaveissa vilahtelee jo yhteistä kotia ja lapsia. Löytävätkö Tuula ja Miika tapaamisessa yhteisen sävelen? Henna ja Sami suunnittelevat muuttoa Samille, ja Venla ja Karl katselevat asuntoja Turusta.
Ensitreffit alttarilla, Jakso 14: Suurten kysymysten äärellä
Jakso 14
Suurten kysymysten äärellä
Kausi 8, 14/15. Parit palaavat vihkipaikalle tapaamaan kaikki asiantuntijat. Kari Kanalan, Elina Tanskasen ja Hanna Myllymaan kanssa muistellaan takana olevaa yhteistä taivalta hyvine ja huonoine hetkineen, ja parit joutuvat vastaamaan kiperään kysymykseen. Jatkavatko he yhdessä vai erikseen?
Ensitreffit alttarilla - mitä heille kuuluu nyt?, Jakso 15: Ensitreffit alttarilla - mitä heille kuuluu nyt?
Jakso 15
Ensitreffit alttarilla - mitä heille kuuluu nyt?
Kausi 8, 15/15. Kausi päättyy. Asiantuntijat ovat kutsuneet kaikki kuluneen kauden osallistujat yhteiseen illanviettoon. Mitä heille kuuluu nyt, kun kesän päätöksistä on vierähtänyt useita kuukausia? Syksy on tuonut mukanaan muutoksia jokaisen osallistujan elämään. Kuulemme lisäksi terveisiä ohjelman aiempien kausien sinkuilta ja pareilta.