Yhdysvaltojen rohkeimmat sinkut ovat valmiita luovuttamaan kohtalonsa tuntemattomien käsiin ja antavat asiantuntijoiden päättää puolestaan, kuka voisi olla heille se täydellinen kumppani. Kolme paria kohtaavat ensimmäisen kerran alttarilla mennäkseen naimisiin. Kuinka kemiat kohtaavat ja löytyykö oikea rakkaus? Viides tuotantokausi.
Kategoria
Reality ja lifestyle, Ulkomaiset
Vuosi
2017
Jakso 1
Toisilleen luvatut
Kausi 5, 1/16. Kuudesta sinkusta muodostetaan kolme lupaavaksi todettua avioparia. Vaikka puolisojen katseet kohtaavat vasta alttarilla, tulevat sulhot innostuvat morsiamistaan etukäteen. Siinä missä yksi näkee enneunen, toinen tietää saavansa kuningattaren. Eräs morsiamista joutuu rimakauhun valtaan ratkaisevalla hetkellä. Yhdysvaltalainen realitysarja.
Jakso 2
Kunnes kuolema erottaa
Kausi 5, 2/16. Ventovieraiden on tullut aika sanoa toisilleen tahdon. Pitävätkö vastanaineet toisistaan? Joidenkin liekki syttyy roihuten, toisilla liitto alkaa kiusallisemmissa merkeissä. Hääjuhlat saavat potkua, kun erään sulhon omalaatuinen isä tarttuu mikkiin. Yhdysvaltalainen realitysarja.
Jakso 3
Tervetuloa perheeseen
Kausi 5, 3/16. On kulunut alle vuorokausi siitä, kun parit saivat toisensa. Yhteiselo alkaa perhebrunssilla, jossa sukulaisilla on sanansa sanottavana. Sekä Ashleyn tungetteleva sisko että Nathanin konservatiivinen äiti kokevat luopumisen tuskaa. Onnekseen vastanaineet pääsevät kuitenkin ulkopuolisia karkuun, sillä häämatka trooppisessa paratiisissa odottaa. Yhdysvaltalainen realitysarja.
Jakso 4
Kriisejä
Kausi 5, 4/16. Tuoreet hääparit pääsevät häämatkalle paratiisisaarelle, ja tarkoituksena on tutustua omaan puolisoon lähemmin. Toisille hääyö tuo mukanaan lihallisia iloja, kun taas toiset joutuvat vastentahtoisestikin odottamaan fyysistä läheisyyttä. Melonta-aktiviteetit ja ilmastoinnin hajoaminen saavat osan pareista kriisin partaalle. Yhdysvaltalainen realitysarja.
Jakso 5
Tuuliajolla
Kausi 5, 5/16. Häämatka lähestyy loppuaan myrskyisissä merkeissä. Viaton pöytätennismatsi käynnistää ongelmien vyyhdin, joka ajaa yhden avioliitoista vaakalaudalle. Danielle ja Cody kamppailevat kipinän puutteen kanssa, ja Anthony ja Ashley ovat vakavien perheasioiden äärellä. Yhdysvaltalainen realitysarja.
Jakso 6
Yhteinen koti
Kausi 5, 6/16. Häämatkan jälkeen on aika asettua aloilleen. Parit käyvät tutustumassa toistensa koteihin ja oppivat samalla uusia piirteitä omasta puolisostaan. Yhteisen kodin myötä myös talousasiat nousevat tapetille sekä se, kuinka paljon kumpikin tienaa rahaa. Yhdysvaltalainen realitysarja.
Jakso 7
Perhe on pahin
Kausi 5, 7/16. On aika muuttaa yhteiseen kotiin! Pari viikkoa aviossa olleet pariskunnat oppivat yhdessä asumisen myötä toisistaan uusia puolia. Tunnelma kiristyy useammallakin, kun on aika tavata appivanhemmat. Yhdysvaltalainen realitysarja.
Jakso 8
Lähellä mutta kaukana
Kausi 5, 8/16. Asiantuntija kiertää parien luona ja pureutuu kinkkisiin läheisyyskysymyksiin. Seksin puute riivaa Codya, orgasmien uupuminen taas puhuttaa Sheilaa. Kiusallinen väärinkäsitys saa Ashleyn tolaltaan ja tekee kärpäsestä härkäsen. Yhdysvaltalainen realitysarja.
Jakso 9
Luottamuskysymyksiä
Kausi 5, 9/16. Luottamuksen rakentaminen uuteen kumppaniin ei ole aivan helppo tehtävä. Pariskunnat jatkavat toisiinsa tutustumista arkisten askareiden parissa. Avioliitto alkaa heti tuntua todellisemmalta, kun käydään yhdessä ruokaostoksilla tai huonekalukaupoilla, koirien pesutuokiosta puhumattakaan. Entä taipuuko raavas mies paremmin joogaan kuin tunteista puhumiseen? Yhdysvaltalainen realitysarja.
Jakso 10
Kipupisteitä
Kausi 5, 10/16. Cal käy pariskuntien luona juttelemassa parisuhteen kipupisteistä ja tuomassa hääalbumit. Hääkuvat tuovat hääpäivän tunteita pintaan ja herättävät mukavia muistoja. Pariskunnat viettävät ensimmäistä kertaa juhlapyhää yhdessä. Ystävien tapaaminen pariskuntana ei suju aivan kitkatta. Mustasukkaisuuttakin on ilmassa. Yhdysvaltalainen realitysarja.
Jakso 11
Menneestä tulevaan
Kausi 5, 11/16. Menneisyys puhuttaa, kun puolisot vierailevat toistensa kotikonnuilla. Kosketus todellisuuteen ravistelee suhteita sekä hyvässä että pahassa, eikä läheisten vaikutusta avioliittoon voida vähätellä. Danielle ottaa kauan kaivatun edistysaskeleen suhteessaan Codyyn. Sheila taas koettaa murtaa jään anoppinsa kanssa. Yhdysvaltalainen realitysarja.
Jakso 12
Myötä- ja vastoinkäymisiä
Kausi 5, 12/16. Parit ovat aviokokeilun puolivälissä ja juhlistavat kuukauden kestänyttä avioliittoa kukin omalla tavallaan. Vaikka oma kumppani alkaakin tuntua jo tutulta, jotkin piirteet yllättävät yhä. Yksi pareista ajautuu rajuun riitaan. Yhdysvaltalainen realitysarja.
Jakso 13
Puuttuvat palaset
Kausi 5, 13/16. Paineet kasautuvat ryminällä, kun lopullinen päätös avioliittojen kohtalosta häämöttää näköpiirissä. Cody suree menetystä, Nate ja Sheila eheyttävät liittoaan taiteen parissa, ja Ashley ja Anthony metsästävät asuntoa. Pariskunnat kokoontuvat yhteen ensimmäistä kertaa, ja suhteiden epäkohdat nostetaan arkailematta pöydälle. Seksin puutteesta kärsivä Cody päästää sammakon suustaan. Yhdysvaltalainen realitysarja.
Jakso 14
Loitontumista ja lähentymistä
Kausi 5, 14/16. Rakkauskokeen loppu alkaa häämöttää, ja parien on aika ottaa kaikki irti viimeisistä viikoista toistensa seurassa ennen lopullisia päätöksiä. Konflikteiltakaan ei vältytä, mutta ovatko ne kyllin pahoja tuhoamaan avioliiton? Amerikkalainen realityohjelma.
Jakso 15
Jalat alta
Kausi 5, 15/16. Parit lähtevät viimeiselle viikonloppulomalle ennen päätöstään suhteen kohtalosta. Kuka onnistuu viemään puolisoltaan jalat alta, kuka taas saa vaimonsa epäilemään liiton tulevaisuutta? Nate nielee ylpeytensä ja osoittaa odottamatonta kypsyyttä kiivaan avioriidan jälkeen. Yhdysvaltalainen realitysarja.
Jakso 16
Päätöspäivä
Kausi 5, 16/16. Kahdeksan viikon avioliittokokeilu on päättymässä ja parien on aika päättää, ottavatko he avioeron vai jatkavatko he aviossa. Apua kysytään läheisiltä, ja samalla pohditaan menneitä. Ovatko riidat ja erimielisyydet olleet sittenkin liikaa? Yhdysvaltalainen realitysarja.