Ensitreffit alttarilla USA

Yhdysvaltojen rohkeimmat sinkut ovat valmiita luovuttamaan kohtalonsa tuntemattomien käsiin ja antavat asiantuntijoiden päättää puolestaan, kuka voisi olla heille se täydellinen kumppani. Parit kohtaavat ensimmäisen kerran alttarilla mennäkseen naimisiin. Kuinka kemiat kohtaavat ja löytyykö oikea rakkaus? Kuudes tuotantokausi.
Kategoria
Reality ja lifestyle, Ulkomaiset
Vuosi
2018
Ensitreffit alttarilla USA, Jakso 1: Parinvalinta
Jakso 1
Parinvalinta
Kausi 6, 1/19. Ennen alttarille pääsyä pitää valita, ketkä sinne oikein astelevat. Asiantuntijat haastattelevat ja karsivat hakijoita kovalla kädellä, tällä kertaa Bostonissa. Lopulta kolmelle parille on iloisia uutisia kerrottavana. Amerikkalainen realitysarja.
Ensitreffit alttarilla USA, Jakso 2: H-hetki lähestyy
Jakso 2
H-hetki lähestyy
Kausi 6, 2/19. Parit on valittu. Ennen häitä riittää vielä yllin kyllin tehtävää: on hankittava hääpuvut ja sormukset sekä pidettävä polttarit. Tulevat morsiamet ja sulhaset tapaavat myös toisensa ennen suurta päivää, ja ilmassa on jännitystä. Amerikkalainen realitysarja.
Ensitreffit alttarilla USA, Jakso 3: Hermoilua häähumussa
Jakso 3
Hermoilua häähumussa
Kausi 6, 3/19. Amerikkalaisen realitysarjan tässä jaksossa asiantuntijoiden valitsemien pariskuntien on aika astella alttarille, tavata toisensa vihdoin ja viimein ja aloittaa toisiinsa tutustuminen juhlahumun keskellä. Näemme, millaiset ovat ensivaikutelmat ja miten uudet sukulaiset ja puolison ystävät ottavat tulokkaat vastaan.
Ensitreffit alttarilla USA, Jakso 4: Matka alkaa
Jakso 4
Matka alkaa
Kausi 6, 4/19. Häät ovat ohi, ja seuraavaksi on vuorossa enemmän tai vähemmän kiihkeä hääyö. Koettelemukset jatkuvat perhebrunssilla, jonka jälkeen lähdetäänkin häämatkalle Jamaikalle. Kahdella pareista synkkaa hienosti, mutta Japhte haluaa edetä hitaammin kuin Shawniecelle on mieleen. Amerikkalainen realitysarja.
Ensitreffit alttarilla USA, Jakso 5: Häämatka-auvoa ja ahdistusta
Jakso 5
Häämatka-auvoa ja ahdistusta
Kausi 6, 5/19. Häämatkalla Jamaikan upeissa maisemissa vastanaineet tutustuvat toisiinsa ja nauttivat yhteisistä elämyksistä. Myös kipukohtia puidaan, eikä riidoiltakaan vältytä. Amerikkalainen realitysarja.
Ensitreffit alttarilla USA, Jakso 6: Viimeiset päivät paratiisissa
Jakso 6
Viimeiset päivät paratiisissa
Kausi 6, 6/19. Amerikkalaisen realitysarjan tässä jaksossa pariskunnat jatkavat häämatkaansa Ocho Riosissa, Jamaikalla. Samalla kun he nauttivat tropiikin lämmöstä ja rennosta tunnelmasta, he yrittävät ymmärtää toisiaan ja sopia tulevista asumisjärjestelyistä, mutta kaikki eivät suinkaan ole aina samalla aaltopituudella.
Ensitreffit alttarilla USA, Jakso 7: Yhteenmuutto
Jakso 7
Yhteenmuutto
Kausi 6, 7/19. Parit palaavat häämatkalta ja alkavat etsiä asuntoa seuraavaksi kuudeksi viikoksi. Kun todellinen arki alkaa, myös ongelmat alkavat nousta pintaan. Ryan on mustasukkainen Jaclynin kuolleelle poikaystävälle, ja Shawniece ei viekäkään saa Japhtelta kaipaamaansa huomiota. Amerikkalainen realitysarja.
Ensitreffit alttarilla USA, Jakso 8: Vieraita ja vaikeita aiheita
Jakso 8
Vieraita ja vaikeita aiheita
Kausi 6, 8/19. Pariskunnat kestitsevät perheitään ja ystäviään ensimmäistä kertaa yhteisessä kodissaan. Tarjolla on myös kaivattua vertaistukea, kun naiset ja miehet vaihtavat kuulumisia keskenään. Asiantuntijat vierailevat parien luona, ja puheenaiheet vaihtelevat menneisyyden kipeistä kokemuksista nykyhetken turhaumiin. Amerikkalainen realitysarja.
Ensitreffit alttarilla USA, Jakso 9: Rakkauden kielet
Jakso 9
Rakkauden kielet
Kausi 6, 9/19. Amerikkalaisen realitysarjan tässä jaksossa yhteen muuttaneet pariskunnat yrittävät sopeutua toistensa arkikuvioihin ja ottavat selvää toistensa henkisistä ja fyysisistä tarpeista. Joiltakin se sujuu kevyemmin kuin toisilta. He käyvät ahkerasti treffeillä ja järjestävät toisilleen yllätyksiä.
Ensitreffit alttarilla USA, Jakso 10: Kuukausipäivä
Jakso 10
Kuukausipäivä
Kausi 6, 10/19. Parit ovat selvinneet yhdessä kuukauden ajan, ja kuukausipäivätreffeillä selvitellään tuon tapahtumarikkaan ajanjakson hyviä ja huonoja puolia. Amerikkalainen realitysarja.
Ensitreffit alttarilla USA, Jakso 11: Luurit vaihtoon
Jakso 11
Luurit vaihtoon
Kausi 6, 11/19. Parit joutuvat tosipaikan eteen ja keskinäinen luottamus punnitaan, kun oma puhelin pitäisi luovuttaa kumppanille tunnin ajaksi. Myös yhteinen aika puhuttaa, ja parit järjestävät toisilleen laatuaikaa yhteisen tekemisen merkeissä. Amerikkalainen realitysarja.
Ensitreffit alttarilla USA, Jakso 12: Tulevaisuuden suunnitelmia
Jakso 12
Tulevaisuuden suunnitelmia
Kausi 6, 12/19. Amerikkalaisen realitysarjan tässä jaksossa pariskunnat saavat tehtäväksi laatia tulevaisuuden suunnitelmia ja miettiä, mihin he haluavat avioliittonsa johtavan. Kiivasta keskustelua herättävät mm. lapsitoiveet, matkustelu ja ulkomaille muutto, ja kyky tehdä kompromisseja tulee tarpeeseen.
Ensitreffit alttarilla USA, Jakso 13: Kunnioituksen puutetta
Jakso 13
Kunnioituksen puutetta
Kausi 6, 13/18. Ryanin ja Jaclynin erimielisyydet pahenevat, kun Ryan ei halua luopua omasta vuokrakämpästään. Jonathanilla ja Mollylla menee jo paremmin, mutta Jonin haaveilema läheisyys puuttuu yhä. Amerikkalainen realitysarja.
Ensitreffit alttarilla USA, Jakso 14: Toinen häämatka
Jakso 14
Toinen häämatka
Kausi 6, 14/19. Lopulliseen päätökseen on enää kaksi viikkoa. Asiantuntijat lähettävät parit romanttiselle viikonloppumatkalle, jonka tarkoituksena on tarjota rentoa yhdessäoloa ilman paineita - mutta lähentääkö matka pareja vai ajaako se heidät erilleen? Amerikkalainen realitysarja.
Ensitreffit alttarilla USA, Jakso 15: Repiviä riitoja
Jakso 15
Repiviä riitoja
Kausi 6, 15/19. Amerikkalaisessa realitysarjassa toiset häämatkat jatkuvat osittain riemuisissa ja osittain hyvinkin riitaisissa merkeissä. Asiantuntijoiden neuvojen avulla he pyrkivät ratkomaan vaikeat tilanteet ja puhumaan toisilleen rehellisesti. Etenkin yhden parin välit vaikuttavat tulehtuvan lopullisesti.
Ensitreffit alttarilla USA, Jakso 16: Ikäviä uutisia
Jakso 16
Ikäviä uutisia
Kausi 6, 16/18. Jonathan ja Molly joutuvat kertomaan muille, että loppu on koittanut. Se herättää epävarmuutta sekä Ryanissa että Jaclynissä. Eikä Jephten ja Shawniecen avioelämään pelkkää auvoa ole. Amerikkalainen realitysarja.