Maapallolta löytyy vielä tutkimattomia alueita ja paikkoja. Näihin tutustutaan nyt yhdessä seikkailija Steve Backshallin kanssa. Matkan varrella kohdataan vaativia fyysisiä haasteita ja upeita maisemia sekä ihmisiä.
Kategoria
Dokumentit
Jakso 4
Luonnon armoilla
Kausi 1, 4/4. Steve Backshall muistelee tekemiään tutkimusretkiä ja niiden kuvaamista. Alansa tuntevat tiimin jäsenet ja rohkea kuvausryhmä olivat kullanarvoisia - oli kyse sitten kallioseinämästä Omanissa, voimakkaasti virtaavasta joesta Bhutanissa tai vedenalaisesta luolastosta Meksikossa. Seikkailija Steve Backshallin tutkimusretket maapallon tutkimattomiin paikkoihin vaativat paljon kovaa työtä myös kuvausryhmältä, eikä matkoilla vältytä hengenvaarallisiltakaan tilanteilta. Brittiläinen dokumenttisarja.
Jakso 3
Tiimityötä
Kausi 1, 3/4. Steve Backshall muistelee tekemiään tutkimusretkiä ja retkien tekemisen mahdollistaneita omien alojensa asiantuntijoita. Vaarallisissa tilanteissa yhteistyön on oltava saumatonta, sillä selviytyminen on kiinni jokaisesta tiimin jäsenestä. Seikkailija Steve Backshallin tutkimusretket maapallon tutkimattomiin paikkoihin vaativat paljon kovaa työtä myös kuvausryhmältä, eikä matkoilla vältytä hengenvaarallisiltakaan tilanteilta. Brittiläinen dokumenttisarja.
Jakso 2
Elävä luonto
Kausi 1, 2/4. Steve Backshall muistelee tekemiään tutkimusretkiä ja niillä näkemiään eläimiä. Grönlannissa kuvausryhmä kohtasi lähelle leiriä pyrkivän jääkarhun, kun taas Surinamessa tiimi onnistui näkemään lähietäisyydeltä tapiirin. Omanissa etsittiin jälkiä uhanalaisesta eteläarabianleopardista. Seikkailija Steve Backshallin tutkimusretket maapallon tutkimattomiin paikkoihin vaativat paljon kovaa työtä myös kuvausryhmältä, eikä matkoilla vältytä hengenvaarallisiltakaan tilanteilta. Brittiläinen dokumenttisarja.
Jakso 1
Hengenvaarassa
Kausi 1, 1/4. Steve Backshall muistelee tekemiään tutkimusretkiä ja niillä koettuja vaaratilanteita. Himalajalla vaarallinen melontaretki oli viedä Steven hengen. Grönlannissa vuoren irtokivet saivat tiimin harkitsemaan kääntymistä takaisin ennen huipulle pääsyä. Myös sukeltaminen vedenalaisessa luolastossa Meksikossa vaati kylmähermoisuutta. Seikkailija Steve Backshallin tutkimusretket maapallon tutkimattomiin paikkoihin vaativat paljon kovaa työtä myös kuvausryhmältä, eikä matkoilla vältytä hengenvaarallisiltakaan tilanteilta. Brittiläinen dokumenttisarja.