Kiitetty ruotsalainen draamatrillerisarja perheineen huumevyyhteen kietoutuneesta Sonjasta (Alexandra Rapaport). Kolmas kausi.
Kategoria
Draama, Ulkomaiset
Vuosi
2017
Siirry C Moreen tästä
Katso kaikki kaudet C Moressa
Katso kaikki kaudet C Moressa
Jakso 6
Elämän ironia
Kausi 3, 6/8. Lukas vie Sonja turvaan. Zac ei ole tervetullut mihinkään ja saa idean ongelmiensa ratkaisusta. Speedy ja Gustva surevat yhdessä Juanaa. Ruotsalainen jännityssarja perheenäidistä, jonka on yhtäkkiä pelattava vaarallista peliä alamaailman kanssa.
Jakso 5
Torikokous
Kausi 3, 5/8. Sonja tajuaa joutuneensa mukaan Rosalesin bisneksiin. Klara selvittää äärimmäisin keinoin sabotaasin taustavoimia. Simon tajuaa menettäneensä kaiken. Ruotsalainen jännityssarja perheenäidistä, jonka on yhtäkkiä pelattava vaarallista peliä alamaailman kanssa.
Jakso 4
Paljastuksia
Kausi 3, 4/8. Johnin auto löytyy ja hän joutuu kuulusteluihin. Nina kysyy Zacilta, kuka tämä oikein on. Simon uskoutuu Kattisille muttei saa toivomaansa reaktiota. Ruotsalainen jännityssarja perheenäidistä, jonka on yhtäkkiä pelattava vaarallista peliä alamaailman kanssa.
Jakso 3
Hautajaistunnelma
Kausi 3, 3/8. Gustav saa tietää Juanasta pahimmalla mahdollisella tavalla ja soittaa Sonjalle, koska ei tiedä minne mennä. Barry kokee Rosalen tyytymättömyyden. Ruotsalainen jännityssarja perheenäidistä, jonka on yhtäkkiä pelattava vaarallista peliä alamaailman kanssa.