Hävyttömät

Amerikkalaisessa, rajoja rikkovassa draamakomediasarjassa viinaan menevä ja rahaton yh-isä yrittää pitää huolta perheestään. 11. tuotantokausi.
Kategoria
Draama, Ulkomaiset
Vuosi
2020
Jakso 6
Ei armoa
Kausi 11, 6/12. Terry on pääsemässä sairaalasta kotiin pahoin vammautuneena. Veronica järkyttyy nähdessään lastensa kouluarkea ja päättää tehdä asialle jotakin. Carl toimii ritarillisesti ja tapaa uuden tytön. Rajoja rikkova amerikkalainen draamakomediasarja yksinhuoltajaisä Frank Gallagherista, jonka perhe ei ole mitenkään tavanomainen.
Jakso 5
Teurastus
Kausi 11, 5/12. Debbie alkaa epäillä Sandyn puuhia huomatessaan, ettei tiedä tämän elämästä mitään. Frank ja Kev pohtivat keinoja päästä Milkovicheistä eroon, kun Liam alkaa pelätä turvallisuutensa puolesta. Lip ja Tami joutuvat yllättävän tilanteen eteen. Rajoja rikkova amerikkalainen draamakomediasarja yksinhuoltajaisä Frank Gallagherista, jonka perhe ei ole mitenkään tavanomainen.
Jakso 4
Roskaväkeä
Kausi 11, 4/12. Kun Milkovichit muuttavat naapuriin, Frank, Kev ja Liam yrittävät päästä heistä eroon mahdollisimman nopeasti. Carl yrittää luovia töissä parinsa epäilyttävistä toimintatavoista huolimatta. Debbie ja Veronica vievät tyttärensä lapsimissikilpailuun. Rajoja rikkova amerikkalainen draamakomediasarja yksinhuoltajaisä Frank Gallagherista, jonka perhe ei ole mitenkään tavanomainen.
Jakso 3
Vaarin tyttö
Kausi 11, 3/12. Debbie jättää Frannyn muiden perheenjäsenten vastuulle työkiireiden takia, ja Franny päätyy viettämään laatuaikaa Frankin kanssa. Ian ja Mickey tappelevat suhteensa herruudesta. Kev tahtoisi kertoa kaikille rahoistaan, ja Carl pääsee vihdoin tositoimiin töissä. Rajoja rikkova amerikkalainen draamakomediasarja yksinhuoltajaisä Frank Gallagherista, jonka perhe ei ole mitenkään tavanomainen.