Heikelä syndrooma

Heikelä Syndrooma on ääriajankohtainen viikoittainen keskusteluohjelma, joka skalpeeraa tärkeimmät uutisotsikot, kohut ja puheenaiheet. Heikelä Syndrooma kokoaa yhteen ajankohtaiset vieraat älykkäimpään ja älyttömimpään keskusteluun. Show'n elementit ovat oivaltavat ja hauskat uutisvälähdykset, aivonystyröitä kutkutteleva paneelikeskustelu sekä Heikelän yksinoikeudella tekemät intiimit erikoishaastattelut.
Kategoria
Viihde ja komedia, Kotimaiset, Katsottavissa ulkomailla
Vuosi
2018
Katsottavissa ulkomailla
Heikelä syndrooma, Jakso 1: Erikoishaastattelussa Ilja Janitskin
Jakso 1
Erikoishaastattelussa Ilja Janitskin
Kausi 1, 1/8. Jussi Heikelän erikoishaastattelussa Ilja Janitskin. Studiossa kevyempää kenttäanalyysia viikon aiheista ja siitä, ketkä ovat valtakunnan todellisia mielensäpahoittajia - ja mitä heille pitäisi tehdä? Vieraina kirjailija Tuomas Kyrö, muusikko Tero Vaara, stand up -koomikko Kaisa Pylkkänen.
Heikelä syndrooma, Jakso 2: Mikä on tämän ajan surkeinta aktivismia?
Jakso 2
Mikä on tämän ajan surkeinta aktivismia?
Kausi 1, 2/8. Mikä on tämän ajan surkeinta aktivismia? Saako Suomessa jo tehdä massia? Studiossa bisnesaktivisti Kiinteistö-Kaisa Liski, päivystävä anarkisti Suvi Auvinen ja päivystävä maailmanpelastaja Riku Rantala. Mukana myös Tuomas Enbuske romaniaktivistina. Jakso 2, kausi 1.
Heikelä syndrooma, Jakso 3: Vieraina Hjallis Harkimo, Päivi Räsänen ja Veronica Verho
Jakso 3
Vieraina Hjallis Harkimo, Päivi Räsänen ja Veronica Verho
Kausi 1, 3/8. Kuka rakastaa eniten Amerikkaa - Hjallis Harkimo, Päivi Räsänen vai Mariie Veronica eli Veronica Verho? Jussi Heikelä pui vieraiden kanssa viikon tärkeimmät turhat uutiset.
Heikelä syndrooma, Jakso 4: Vieraina Jari Sarasvuo, Paavo Arhinmäki ja Ina Mikkola
Jakso 4
Vieraina Jari Sarasvuo, Paavo Arhinmäki ja Ina Mikkola
Kausi 1, 4/8. Heikelä syndrooman vieraiksi keskustelemaan ajankohtaista ilmiöistä, kohuista ja uutisista pilke silmäkulmassa saapuvat yrittäjä Jari Sarasvuo, kansanedustaja Paavo Arhinmäki ja toimittaja Ina Mikkola.
Heikelä syndrooma, Jakso 5: Lola Odusoga, Laura Huhtasaari, Rosa Meriläinen ja Joonas Nordman
Jakso 5
Lola Odusoga, Laura Huhtasaari, Rosa Meriläinen ja Joonas Nordman
Kausi 1, 5/8. Jussi Heikelä keskustelee Lola Odusogan ja vieraiden kanssa ulkonäköpaineista sekä ruotsalaisten vääristä saunatavoista. Studiossa Lolan lisäksi Laura Huhtasaari, Rosa Meriläinen ja Joonas Nordman.
Heikelä syndrooma, Jakso 6: Vieraina Susanne Päivärinta, Jethro Rostedt ja Mikko Kärnä
Jakso 6
Vieraina Susanne Päivärinta, Jethro Rostedt ja Mikko Kärnä
Kausi 1, 6/8.Jussi Heikelän vieraiksi saapuvat toimittaja Susanne Päivärinta, liikemies Jethro Rostedt ja poliitikko Mikko Kärnä. Ohjelmassa poraudutaan lähetystyön ja metsästyksen moraaliin.
Heikelä syndrooma, Jakso 7: Vieraina Katariina Souri, Sampo Kaulanen ja Sampo Terho
Jakso 7
Vieraina Katariina Souri, Sampo Kaulanen ja Sampo Terho
Kausi 1, 7/8. Keltaliivikapinasta ja rokotteista vääntävät kuvataiteilija Katariina Souri, kauppias Sampo Kaulanen ja kulttuuriministeri Sampo Terho. Haastattelussa feminismikriitikko Ivan Puopolo – vihaako hän naisia?
Heikelä syndrooma, Jakso 8: Vieraina Reijo Mäki, Modig ja Susanna Koski
Jakso 8
Vieraina Reijo Mäki, Modig ja Susanna Koski
Kausi 1, 8/8. Jussi Heikelän pirteässä piinapenkissä dekkaristi Reijo Mäki ja kansanedustajat Silvia Modig ja Susanna Koski. Miksi miehen euro ei nouse? Kirjeenvaihtaja vierailee rentojen feministien pikkujouluissa.