Home and Away

Home and Away

Summer Bayssa Australian rannikolla aurinko paistaa ja meri kimmeltää. Elämä ei silti ole silkkaa auvoa, sillä välillä rakkaus muuttuu petokseksi ja suru syrjäyttää onnen. Australialainen draamasarja.
Kategoria
Draama, Ulkomaiset
Vuosi
2017
ma-pe klo 00.01
Home and Away, Jakso 48: Valepoliisin tähtäimessä
Tulossa klo 21:01
Jakso 48
Valepoliisin tähtäimessä
Kat ja Justin ovat vaarassa, kun Ranae on ottanut heidät tähtäimeensä. Zac valmistautuu hääpäivän viettoon, mutta Leahia ei näy missään. Bianca selvittelee ajatuksiaan. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Home and Away, Jakso 47: Vapaus näkyvissä
Jakso 47
Vapaus näkyvissä
Kat ja Justin saavat selville, kuka poliisin vasikka on, ja tilanne muuttuu entistä vaarallisemmaksi. Tori ahdistuu siitä, ettei voi kertoa Natelle totuutta. Hunter haikailee edelleen Olivian perään. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Home and Away, Jakso 46: Salatut tiedot
Jakso 46
Salatut tiedot
Tori ja Nate taistelevat pelastaakseen Deckerin. Kat haluaa auttaa Morganeita, ja he päättävät luottaa häneen. Paikalle ilmestyy myös poliisitarkastaja, joka kertoo jatkavansa Deckerin tehtävissä. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Home and Away, Jakso 45: Tähtäimessä
Jakso 45
Tähtäimessä
Bianca pelkää Heathin puolesta. Justin ja Tori huolestuvat, kun Kat alkaa kysellä Morganeiden taustoista. Raffy juttelee isänsä kanssa muttei usko juuri näkevänsä tätä jatkossakaan. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Home and Away, Jakso 44: Lohtua pullosta
Jakso 44
Lohtua pullosta
Deckerillä on Justinille hyviä uutisia, mutta joku tarkkailee Justinia ja erityisesti Phoebea. Heathin juominen riistäytyy käsistä. Naten ja Torin suhde ei pysy töissä salassa. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Home and Away, Jakso 43: Vääriä mielentiloja
Jakso 43
Vääriä mielentiloja
Billie ja VJ kiiruhtavat sairaalaan, koska Billie pelkää synnytyksen alkaneen. Phoebe on vihainen Justinille, joka ei ole valmis suhteeseen. Hunter saa Olivian ymmärtämään tärkeän asian. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Home and Away, Jakso 42: Uskollisuutta osoittamassa
Jakso 42
Uskollisuutta osoittamassa
Roo kehottaa Mattia kertomaan Evielle tunteistaan, ja Mason pyytää Oliviaa treffeille. VJ haluaa osoittaa Ashille olevansa tosissaan Billien ja vauvan suhteen. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Home and Away, Jakso 41: Parhaat ystävät
Jakso 41
Parhaat ystävät
Heath ei kestä ajatusta avioerosta. Marilyn ja Alf suostuttelevat Johnia lepäämään, mutta tämä haluaisi vain tehdä töitä. Evie purkaa pahaa oloaan Mattiin, ja Brody ja Jeannie riitelevät jatkuvasti. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Home and Away, Jakso 40: Suojelevat vanhemmat
Jakso 40
Suojelevat vanhemmat
Brody loukkaa Jeannien isää, joka yrittää puuttua heidän suhteeseensa. Heathin äiti puolestaan tulee Summer Bayhin ja laukoo suorat sanat pojalleen ja miniälleen. Hunter saa väärän kuvan Olivian sanoista. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Home and Away, Jakso 39: Sähköä ilmassa
Jakso 39
Sähköä ilmassa
Ash ei haluaisi Billien valehtelevan lapsensa isästä. Evie haluaa mennä tapaamaan Joshia vankilaan mutta saa yllättävän tiedon. Alf ihmettelee, mikä Johnia oikein vaivaa. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Home and Away, Jakso 38: Tunnesota
Jakso 38
Tunnesota
Phoebe suuttuu Justinille, joka ei kykene kertomaan tunteistaan. Zacista alkaa tuntua, että Billie on jättänyt jotakin kertomatta. Evie saa huonoja uutisia. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Home and Away, Jakso 37: Hetken huumaa
Jakso 37
Hetken huumaa
Justin saa taas etsiä karannutta Raffya, ja Tori ja Nate jäävät kaksin jumiin työpaikkansa hissiin. Irene yrittää saada Biancan ja Heathin puhumaan vielä tilanteestaan. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Home and Away, Jakso 36: Ongelmia pakoon
Jakso 36
Ongelmia pakoon
Justin haluaa kertoa Raffylle totuuden, mutta sisarukset ovat eri mieltä. Bianca ei usko, että voisi selvittää enää ongelmiaan Heathin kanssa. Alf antaa Torille viimein Duncanin kirjeen. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Home and Away, Jakso 35: Salaisuuksia perheessä
Jakso 35
Salaisuuksia perheessä
Raffy yrittää saada selville Morganeiden salaisuuden ja pääsee salapoliisityössään eteenpäin. Heath ilmestyy Summer Bayhin Biancan kiellosta huolimatta. Evie ei pidä siitä, että Mattilla on uusi tyttöystävä. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Home and Away, Jakso 34: Yllätysvieras
Jakso 34
Yllätysvieras
Nate huolestuu Biancasta, jolla vaikuttaa olevan salaisuus. Ellie pelkää, että Raffylle on sattunut jotakin. Phoebe ihmettelee, miksi Justin on muuttunut vaisuksi heidän lähennyttyään. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Home and Away, Jakso 33: Toivoton liitto
Jakso 33
Toivoton liitto
VJ kuulee Billieltä viimein totuuden muttei tiedä, miten suhtautua. Justin ja Phoebe etsivät Raffya kaupungissa. Nate ja Tori tapaavat läheisissä tunnelmissa, mutta kaikki keskeytyy yllätysvieraan saapuessa. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.