Home and Away

Home and Away

Summer Bayssa Australian rannikolla aurinko paistaa ja meri kimmeltää. Elämä ei silti ole silkkaa auvoa, sillä välillä rakkaus muuttuu petokseksi ja suru syrjäyttää onnen. Australialainen draamasarja.
Kategoria
Draama, Ulkomaiset
Vuosi
2017
ma-pe klo 00.01
Home and Away, Jakso 54: Tanssiaiset
Huomenna klo 21:01
Jakso 54
Tanssiaiset
Evie pelästyy menettävänsä Mattin ja hätääntyy. Olivia pyytää Masonin koulutanssiaisiin mutta ajattelee edelleen Hunteria. Heathin ja Biancan rakkaudessa ilmenee uusia ryppyjä. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Home and Away, Jakso 53: Jälkiseurauksia
Jakso 53
Jälkiseurauksia
Naten on vaikea luottaa Toriin sen jälkeen, kun tämä valehteli. Kaikki paikalliset eivät ymmärrä Morganeita, mikä näkyy myös Brodyn ravintolassa. Matt ja Evie joutuvat vaaralliseen tilanteeseen korjaamolla. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Home and Away, Jakso 52: Viimein vapaa
Jakso 52
Viimein vapaa
Justin pääsee kertomaan perheelleen hyvät uutiset muttei osaa itse vielä ottaa rennosti. Tori lykkää Natelle kertomista. Phoebella on kova työ musiikkifestivaalin järjestämisessä. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Home and Away, Jakso 51: Oikeuden edessä
Jakso 51
Oikeuden edessä
Justin on viimein oikeudessa todistamassa Ranaeta vastaan. Ash haluaa tietää, kuka Billien lapsen isä on, ja Heath päätyy viettämään aikaa vanhan kaverinsa kanssa. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Home and Away, Jakso 50: Itseään etsimässä
Jakso 50
Itseään etsimässä
Phoebe yrittää löytää elämäänsä uutta sisältöä ja värvää Evien ja Mattin auttamaan. Heath joutuu poliisikuulusteluihin, ja Bianca pelkää hänen joutuvan vankilaan. Ash ei halua Billien ottavan vastaan rahalahjoitusta Leahin vanhemmilta. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Home and Away, Jakso 49: Suruja hukuttamassa
Jakso 49
Suruja hukuttamassa
Koulujen päättäjäisiä juhlivat nuoret pitävät meteliä leirintäalueella, ja yksi juhlijoista on sydänsuruja poteva Hunter. Matt vaatii Evietä lopettamaan välttelyn. Bianca ja Heath keskittyvät korjaamaan suhdettaan. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Home and Away, Jakso 48: Valepoliisin tähtäimessä
Jakso 48
Valepoliisin tähtäimessä
Kat ja Justin ovat vaarassa, kun Ranae on ottanut heidät tähtäimeensä. Zac valmistautuu hääpäivän viettoon, mutta Leahia ei näy missään. Bianca selvittelee ajatuksiaan. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Home and Away, Jakso 47: Vapaus näkyvissä
Jakso 47
Vapaus näkyvissä
Kat ja Justin saavat selville, kuka poliisin vasikka on, ja tilanne muuttuu entistä vaarallisemmaksi. Tori ahdistuu siitä, ettei voi kertoa Natelle totuutta. Hunter haikailee edelleen Olivian perään. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Home and Away, Jakso 46: Salatut tiedot
Jakso 46
Salatut tiedot
Tori ja Nate taistelevat pelastaakseen Deckerin. Kat haluaa auttaa Morganeita, ja he päättävät luottaa häneen. Paikalle ilmestyy myös poliisitarkastaja, joka kertoo jatkavansa Deckerin tehtävissä. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Home and Away, Jakso 45: Tähtäimessä
Jakso 45
Tähtäimessä
Bianca pelkää Heathin puolesta. Justin ja Tori huolestuvat, kun Kat alkaa kysellä Morganeiden taustoista. Raffy juttelee isänsä kanssa muttei usko juuri näkevänsä tätä jatkossakaan. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Home and Away, Jakso 44: Lohtua pullosta
Jakso 44
Lohtua pullosta
Deckerillä on Justinille hyviä uutisia, mutta joku tarkkailee Justinia ja erityisesti Phoebea. Heathin juominen riistäytyy käsistä. Naten ja Torin suhde ei pysy töissä salassa. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Home and Away, Jakso 43: Vääriä mielentiloja
Jakso 43
Vääriä mielentiloja
Billie ja VJ kiiruhtavat sairaalaan, koska Billie pelkää synnytyksen alkaneen. Phoebe on vihainen Justinille, joka ei ole valmis suhteeseen. Hunter saa Olivian ymmärtämään tärkeän asian. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Home and Away, Jakso 42: Uskollisuutta osoittamassa
Jakso 42
Uskollisuutta osoittamassa
Roo kehottaa Mattia kertomaan Evielle tunteistaan, ja Mason pyytää Oliviaa treffeille. VJ haluaa osoittaa Ashille olevansa tosissaan Billien ja vauvan suhteen. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Home and Away, Jakso 41: Parhaat ystävät
Jakso 41
Parhaat ystävät
Heath ei kestä ajatusta avioerosta. Marilyn ja Alf suostuttelevat Johnia lepäämään, mutta tämä haluaisi vain tehdä töitä. Evie purkaa pahaa oloaan Mattiin, ja Brody ja Jeannie riitelevät jatkuvasti. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Home and Away, Jakso 40: Suojelevat vanhemmat
Jakso 40
Suojelevat vanhemmat
Brody loukkaa Jeannien isää, joka yrittää puuttua heidän suhteeseensa. Heathin äiti puolestaan tulee Summer Bayhin ja laukoo suorat sanat pojalleen ja miniälleen. Hunter saa väärän kuvan Olivian sanoista. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Home and Away, Jakso 39: Sähköä ilmassa
Jakso 39
Sähköä ilmassa
Ash ei haluaisi Billien valehtelevan lapsensa isästä. Evie haluaa mennä tapaamaan Joshia vankilaan mutta saa yllättävän tiedon. Alf ihmettelee, mikä Johnia oikein vaivaa. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.