Home and Away

Summer Bayssa Australian rannikolla aurinko paistaa ja meri kimmeltää. Elämä ei silti ole silkkaa auvoa, sillä välillä rakkaus muuttuu petokseksi ja suru syrjäyttää onnen. Australialainen draamasarja.
Kategoria
Draama, Ulkomaiset
Vuosi
2015
Sarjauutuus 1. helmikuuta alkaen
Jakso 56
Juorukello
Kausi 27, 56/67. Hannah paljastaa Naten salaisuuden Chrisille, joka ei millään malta pitää suutaan kiinni. Josh järkyttyy huomatessaan, kenet Evie tapaa. Kat ja Ricky huomaavat ystävystyvänsä. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Jakso 55
Sähköisku
Kausi 27, 55/67. John on huolesta suunniltaan, kun Marilyn on sairaalassa, eikä hänen tilastaan ole tietoa. Charlotte yrittää kaikin tavoin jälleen suojella Hunteria, joka haluaisi ottaa vastuun teostaan. Eviellä on yllättävä kohtaaminen rannalla. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Jakso 54
Taistelua
Kausi 27, 54/67. Marilyn on luopunut toivosta sijaisvanhemmuuden suhteen, mutta John on päättänyt vielä taistella. Hunterin tunteenpurkaukset aiheuttavat harmaita hiuksia Zacille ja Leahille. Ash on vakuuttunut, että Kyle haluaa Phoeben takaisin. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Jakso 53
Odotettu tieto
Kausi 27, 53/67. Phoebe, Ash ja Kyle saavat viimein tietää, kumpi on lapsen isä. Marilyn ja John valmistautuvat lastensuojelun työntekijän tapaamiseen jännityksellä. Hannah alkaa miettiä tulevaisuudensuunnitelmiaan. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Jakso 52
Salasuhde
Kausi 27, 52/67. Chris ei sulata sitä, että Hannah ei halua kertoa heidän suhteestaan kellekään. Ash pääsee pois sairaalasta, mutta Kylen ja Ashin riitely aiheuttaa Phoebelle ongelmia. Andy miettii, kertoisiko Ashille totuuden Hunterista. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Jakso 51
Yllätysvieras
Kausi 27, 51/67. Marilynille tulee vieraaksi Teddy, jonka lapsenvahtina hän on ollut kauan sitten. Teddy paljastuukin yllättävän kuuluisaksi henkilöksi, jolla on lopulta suuri vaikutus etenkin Zaciin ja Leahiin. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Jakso 50
Eron jälkeen
Kausi 27, 50/67. Zac on vailla yösijaa ja päätyy Charlotten luokse. Maddy ei voi ymmärtää, minkä takia Matt on hänelle niin ilkeä. Evie päättää ottaa asiasta selvää. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Jakso 49
Uusi elämä
Kausi 27, 49/67. Denny on päättänyt jatkaa elämässä eteenpäin ja järjestää juhlat Caseyn muistoksi. Kat joutuu oikeuteen todistamaan ampujaansa vastaan, mikä saa hänessä aikaan voimakkaan reaktion. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Jakso 48
Isyystesti
Kausi 27, 48/67. Ash potee epävarmuutta saatuaan selville, mitä Phoebe ajattelee Kylen mahdollisesta isyydestä. Denny vaikuttaa surulliselta, eikä kukaan tunnu tietävän syytä. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Jakso 47
Vaietut tunteet
Kausi 27, 47/67. Hannah ei kestä ajatusta Chrisistä treffeillä toisen naisen kanssa, ja Matt yrittää käsitellä omia tunteitaan Maddya kohtaan. Kat ja Nate päättävät viimein puhua suhteestaan. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Jakso 46
Rakkauden asialla
Kausi 27, 46/67. Chris on päättänyt järjestää ikimuistoiset kotibileet, kun Irene on poissa. Maddie ja Oscar juonittelevat Mattin kanssa, miten saisivat Evien ja Joshin takaisin yhteen. VJ ei suostu hyväksymään Leahin ja Zacin eroa. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Jakso 45
Ystävän tarpeessa
Kausi 27, 45/67. Johnilla ja Marilynilla käy huono tuuri lastensuojelun kanssa. Josh on ystävän tarpeessa, mutta Evie ei halua nähdä häntä. Hunter ja Charlotte viettävät tärkeän päivän Zacin kanssa, mikä saa Leahin tekemään oman ratkaisunsa. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Jakso 44
Isä ja poika
Kausi 27, 44/67. Ricky ja Phoebe odottavat kuumeisesti tietoa Kylen ja Ashin leikkauksista. Leah uskoo Hunterin haluavan viettää enemmän aikaa Zacin kanssa keinolla millä hyvänsä, ja Charlotte kertoo Andylle todellisista tunteistaan. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Jakso 43
Kuin oma veli
Kausi 27, 43/67. Ash valmistautuu leikkaukseen, mutta Phoebe tulee toisiin ajatuksiin. Denny haluaisi kertoa Ashin salaisuudesta Rickylle, joka pohtii tunteitaan Natea kohtaan. Nate saa selville laiminlyöntinsä seuraukset. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Jakso 42
Auttajia
Kausi 27, 42/67. Ricky ja Ash selvittävät, voisiko jompikumpi heistä luovuttaa Kylelle munuaisen. Denny tutustuu Jamesiin, jonka hän uskoo tavanneensa aiemminkin, mutta James ei halua puhua asiasta. Naten ja Katin välit mutkistuvat entisestään. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Jakso 41
Kielletyt tunteet
Kausi 27, 41/67. Kat yrittää tehdä sovintoa Naten kanssa, mutta Natelle ilmestyy töissä suurempia huolenaiheita, kun James alkaa selvittää Kylen tilanteen taustoja. Ricky pohtii tunteitaan Natea kohtaan. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.