Home and Away

Summer Bayssa Australian rannikolla aurinko paistaa ja meri kimmeltää. Elämä ei silti ole silkkaa auvoa, sillä välillä rakkaus muuttuu petokseksi ja suru syrjäyttää onnen. Australialainen draamasarja.
Kategoria
Draama, Ulkomaiset
Vuosi
2016
Sarjauutuus 1. helmikuuta alkaen
Tulossa ma 10.5.
Jakso 10
Kuokkavieraita
Kausi 28, 10/167. Maddyn syntymäpäiväjuhlat riistäytyvät käsistä Tankin kavereiden takia. John ja Marilyn eivät tahdo päästä yhteisymmärrykseen suunnitelmistaan. Roo kohtaa yllättävän ihmisen. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Huomenna klo 21:02
Jakso 9
Syntymäpäivä
Kausi 28, 9/167. Maddy suuttuu Roolle kuultuaan tämän hääaikeista. Oscar valmistelee Maddylle yllätysjuhlia. Marilynilla ja Johnilla on erilaiset suunnitelmat tulevan vuoden suhteen. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Jakso 8
Rakkautta ilmassa
Kausi 28, 8/167. Kyle pohtii tunteitaan Rickyä kohtaan ja tekee ratkaisunsa. James päättää nopeuttaa hääaikataulua ja tekee Roolle yllättävän ehdotuksen. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Jakso 7
Kuvankaunis
Kausi 28, 7/167. Ricky ja Nate viettävät päivän malleina, mikä herättää monenlaisia tunteita Natessa ja Kylessa. Charlotte on päättänyt häipyä Hunterin kanssa, mutta Hunter on eri mieltä. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Jakso 6
Huippumalli haussa
Kausi 28, 6/167. Charlotte kuvittelee Joshin olevan uhkaavan viestin takana. Ashilla on vaikeuksia kestää Phoeben komentelua, ja Nate ja Kat lupautuvat yllättävään tehtävään. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Jakso 5
Muistoja rakentamassa
Kausi 28, 5/167. John lähtee Marilynin kanssa treffeille, jotta he voisivat tutustua toisiinsa uudelleen. Josh ei sulata Mattin ja Charlotten suhdetta, mutta Charlotte tekee selväksi, ettei hänen asioihinsa pidä puuttua. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Jakso 4
Yhteinen tulevaisuus
Kausi 28, 4/167. Andy on huolissaan Charlotten käytöksen takia. Maddy epäilee Jamesin rehellisyyttä ja päättää tutkia tämän puhelimen. Hän tekeekin yllättävän löydön. John on toiveikas Marilynin suhteen. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Jakso 3
Menneisyyden haamut
Kausi 28, 3/167. Charlotte ei pysty unohtamaan tekoaan, ja muut alkavat huolestua hänestä. Zac ja Leah kieltävät Evietä tapaamasta Tankia, mikä vain pahentaa asioita. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Jakso 2
Kovaa kuria
Kausi 28, 2/167. Ash muuttaa Phoeben luokse ja huomaa, että tyttöjen talossa on tiukat säännöt. Evielle selviää totuus Tankin isästä, ja Leah alkaa olla entistä enemmän huolissaan. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Jakso 1
Eron hetki
Kausi 28, 1/167. Evie ei halua uskoa muilta kuulemiaan varoituksia Tankista ja riitelee Oscarin kanssa. Phoebe ja Ash järjestävät tunteikkaan muistotilaisuuden kaksosille. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.