Home and Away

Summer Bayssa Australian rannikolla aurinko paistaa ja meri kimmeltää. Elämä ei silti ole silkkaa auvoa, sillä välillä rakkaus muuttuu petokseksi ja suru syrjäyttää onnen. Australialainen draamasarja.
Summer Bayssa Australian rannikolla aurinko paistaa ja meri kimmeltää. Elämä ei silti ole silkkaa auvoa, sillä välillä rakkaus muuttuu petokseksi ja suru syrjäyttää onnen. Australialainen draamasarja.
Summer Bayssa Australian rannikolla aurinko paistaa ja meri kimmeltää. Elämä ei silti ole silkkaa auvoa, sillä välillä rakkaus muuttuu petokseksi ja suru syrjäyttää onnen. Australialainen draamasarja.
Kategoria
Draama, Ulkomaiset
Vuosi
2015
Sarjauutuus 1. helmikuuta alkaen
Jakso 31
Menneisyyden päätökset
Kausi 27, 31/67. Zacin on vaikea suhtautua kuulemaansa uutiseen. Charlotte yrittää selittää, miksi hän salasi poikansa niin pitkään, mutta Leah ei tiedä, mitä pitäisi uskoa. Nuoret päättelevät Hunterin olleen mysteerinen murtovaras. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Jakso 30
Rantajuhlat
Kausi 27, 30/67. Rantajuhlien koittaessa Hunter on päättänyt kertoa Zacille tämän isyydestä Charlotten estelyistä huolimatta. Nate pelkää joutuvansa pulaan Kylen heikentyneen tilan takia. Hannah ei tiedä, miten suhtautua Chrisiin. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Jakso 29
Yhteinen asia
Kausi 27, 29/67. Ricky yrittää saada Phoeben, Ashin ja Kylen keskustelemaan yhdessä Phoeben raskaudesta. Chris ja Hannah lähtevät yhtä aikaa treffeille, jotka eivät suju erityisen hyvin. Marilynin mielestä he sopisivat paremmin toisilleen. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Jakso 28
Isäehdokkaita
Kausi 27, 28/67. Phoebe ja Ricky odottavat Kylen heräämistä, ja Phoeben on vaikea kertoa Kylelle raskaudestaan. Hannah ja Chris tekevät yhteistyötä rantajuhlien eteen. Ash ei tiedä, miten suhtautua mahdolliseen isyyteen. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Jakso 27
Ristikuulustelu
Kausi 27, 27/67. Roon isä ja ystävät kuulustelevat Jamesia illallisella, mutta tämä on päättänyt osoittaa, ettei vähästä hätkähdä. Phoebe ei saa Kyleen yhteyttä, joten hän ja Ricky alkavat huolestua. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Jakso 26
Kertomisen vaikeus
Phoebe ei millään saa kerrottua Ashille raskaudestaan ja päätyy välttelemään tätä. Roon ja Jamesin suhde etenee, ja muutkin haluavat tavata Jamesin viimein. Kyle on velkaa väärille ihmisille. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Jakso 25
Etäisyyttä
Andya alkaa epäilyttää Charlotten etäisyys, ja Charlotte yrittää puolestaan käsitellä Hunterin ilmestymistä. Zac ja Leah järjestävät grillijuhlat saadakseen muuta ajateltavaa, ja Ricky tuntee itsensä yksinäiseksi sinkkuna. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Jakso 24
Tunkeilija
Josh toipuu tunkeilijan kohtaamisesta, mutta Evie ei suostu puhumaan hänelle. VJ yrittää ottaa tunkeilijan kiinni ja saakin käsiinsä vihjeen tämän motiiveista. Charlotte lainaa Zacille rahaa. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Jakso 23
Ikäviä yllätyksiä
Zac ja Leah saavat ikäviä uutisia toistensa perään, mutta Charlotte tarjoutuu auttamaan Zacia. Josh turvautuu kyseenalaiseen apuun kokeisiin lukiessaan. Ravintolan väki suunnittelee varainkeruutilaisuutta. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Jakso 22
Treffivinkkejä
Roo on menossa treffeille, joten Marilyn ja Irene antavat hänelle mielestään hyviä vinkkejä. Zac järjestelee itselleen lainaa Charlotten varoituksista huolimatta. Josh alkaa olla hermoraunio kokeisiin päntätessään. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Jakso 21
Rahahuolia
Leah on myymässä osuutensa ravintolasta, ja Zacilla on paineita tehdä oma osuutensa talouden eteen. Nuoret tutustuvat opiskelumahdollisuuksiin. Mysteerihenkilö hiiviskelee Zacin ja Leahin kotona. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Jakso 20
Huolenpitoa
Leah ja Zac yrittävät keksiä ratkaisuja hankalaan taloustilanteeseensa. Oscar ja VJ päättävät auttaa myös. Ash on huolissaan Billien tilasta ja yrittää saada tämän jälleen puhumaan. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Jakso 19
Kadonnut
Billie on kadonnut sairaalasta, ja häntä etsitään sankoin joukoin. Andy löytää Charlotten lompakosta valokuvan, joka herättää kysymyksiä. Hannah rohkaistuu treffeille uuden miehen kanssa. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Jakso 18
Kimppakämppä
Kat ja Phoebe ovat kyllästyneet asuntovaunuelämään ja kohtaavatkin loistavan asumisratkaisun. Billie on masentunut, koska Ash ei usko häntä. Denny yrittää saada Hannahin pois kotoa ja tuulettumaan. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Jakso 17
Jäähyväiset
Caseyn nimiäisiä vietetään, ja Roo tuo paikalle myös Jamesin, mikä herättää muissa uteliaisuutta. Phoebe yrittää vielä kerran selvittää asioita Kylen kanssa, mutta Kyle ei halua kertoa lähtöaikeistaan kellekään. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Jakso 16
Hukutetut murheet
Phoeben ja Ashin suhde herättää voimakkaita tunteita, ja Denny ajautuu pahaan riitaan Phoeben kanssa. Roon ensimmäinen luento ei suju ongelmitta, ja Ricky valmistelee Caseyn nimiäisjuhlaa. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.