Home and Away

Summer Bayssa Australian rannikolla aurinko paistaa ja meri kimmeltää. Elämä ei silti ole silkkaa auvoa, sillä välillä rakkaus muuttuu petokseksi ja suru syrjäyttää onnen. Australialainen draamasarja.
Kategoria
Draama, Ulkomaiset
Vuosi
2016
Sarjauutuus 1. helmikuuta alkaen
Tulossa su 27.6. klo 21:02
Jakso 44
Hääpulmia
Kausi 28, 44/167. Chris haluaisi päästä Leahin kaasoksi, mikä ärsyttää Hannahia. Alf antaa Maddylle neuvoja Oscarin ja Mattin suhteen. Irene haluaa, että Olivia käsittelisi traumojaan. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Huomenna klo 21:02
Jakso 43
Huumattu
Kausi 28, 43/167. Kat on varma, että Charlotte on huumannut hänet, mutta muut eivät tunnu uskovan. Maddyn ja Mattin tunnesotkuun tulee mukaan myös Asia, ja tilanne saa yllättäviä käänteitä. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Jakso 42
Roolimalleja
Kausi 28, 42/167. John haluaa auttaa Skyea, mutta tämä ei hyväksy Johnin ehdotusta. Charlotte saa tarpeekseen Katin epäilyistä ja ottaa kovat keinot käyttöön. Ricky painostaa Natea tekemään sovinnon isänsä kanssa. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Jakso 41
Yhteisiä salaisuuksia
Kausi 28, 41/167. Kat yrittää selvittää Charlotten motiivia. Jett esittelee Skyelle paikkoja, ja John huomaa, että heillä on jotakin salattavaa. Kylea epäilyttävät Ashin ja Charlotten keskustelut. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Jakso 40
Lisää yllätysvieraita
Kausi 28, 40/167. Irene on silminnähden ahdistunut muttei suostu kertomaan, mistä on kyse. Josh on pääsemässä pian sairaalasta kotiin, ja Evie ihmettelee, miksei Hannah voi olla auttamassa Andya. Jett tuo kotiin mysteerihenkilön. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Jakso 39
Katoamistemppu
Kausi 28, 39/167. Olivian katoaminen saa kaikki huolestumaan. Oscar tulee mustasukkaiseksi, kun Maddy on tekemisissä Mattin kanssa koulun juhlatoimikunnassa. John saa yllätysvieraan. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Jakso 38
Itsetuhoisuutta
Kausi 28, 38/167. Nate kuulee totuuden isänsä onnettomuudesta muttei halua olla missään tekemisissä tämän kanssa. Kyle suuttuu Charlotten vankilavierailusta, ja Hunter huolestuu nähdessään Olivian arvet. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Jakso 37
Vankilavierailulla
Kausi 28, 37/167. Naten isä menee liian pitkälle Rickyn kanssa. Charlotte käy vierailulla vankilassa, ja Katin epäilykset vahvistuvat. Ash yrittää saada Phoeben rentoutumaan, kun tämä stressaa töitään liikaa. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Jakso 36
Helliä tunteita
Kausi 28, 36/167. Ricky viettää aikaa Naten isän kanssa ja alkaa epäillä, onko tämä sittenkään muuttunut. Andyn on vaikea olla Hannahin lähellä, koska hän haluaisi olla enemmän kuin ystävä. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Jakso 35
Muuttunut mies
Kausi 28, 35/167. Andy saa huonoja uutisia Joshista, mutta Evie on päättänyt tehdä kaikkensa Joshin paranemiseksi. Nate ei halua kohdata isäänsä, eikä Roo tiedä, miten suhtautua Jamesiin. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Jakso 34
Epävarmuuksia
Kausi 28, 34/167. Oscar menettää malttinsa, koska hänen on vaikea käsitellä Mattin tunteita Maddya kohtaan. Ash saa Phoeben epäilemään opetustaitojaan, ja Ricky on ottanut omin päin yhteyttä Naten isään. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Jakso 33
Epäuskottava tarina
Kausi 28, 33/167. Kat ei usko Charlotten tarinaa onnettomuudesta, mutta todisteita ei ole riittävästi. Nuorilla on edessään viimeinen koepäivä, mutta Maddylla on vakavia terveyshuolia. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Jakso 32
Oman käden oikeutta
Kausi 28, 32/167. Oliviaa epäillään Charlotten asunnon sotkemisesta. Trystan osoittaa olevansa tosissaan, kun Charlotte ei ole saanut selville Braxin olinpaikkaa. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Jakso 31
Herääminen
Kausi 28, 31/167. Andy pelkää tehneensä väärän ratkaisun Joshin suhteen, mutta Evie pitää toivoa yllä. Charlotte riitaantuu Irenen ja Olivian kanssa. Poliisia tarvitaan jälleen, ja Charlotte epäilyttää Katia. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Jakso 30
Hengenpelastaja
Kausi 28, 30/167. Chris valmistautuu hengenpelastuskokeeseen, eikä Hannah yhtään auta asiaa kertomalla Andysta. Phoebe päättää hakea musiikinopettajan paikkaa. Evie haluaa pysyä Joshin rinnalla terveyttään uhmaten. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Jakso 29
Hämmentävät tunteet
Kausi 28, 29/167. Maddy pohtii, miten suhtautua Mattin tunteisiin. Andy aiheuttaa Hannahille päänvaivaa reaktiollaan. Evie ja Andy eivät halua poistua Joshin viereltä. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.