Home and Away

Home and Away

Summer Bayssa Australian rannikolla aurinko paistaa ja meri kimmeltää. Elämä ei silti ole silkkaa auvoa, sillä välillä rakkaus muuttuu petokseksi ja suru syrjäyttää onnen. Australialainen draamasarja.
Kategoria
Draama, Ulkomaiset
Vuosi
2016
Uusi jakso maanantaista perjantaihin klo 00.01
Home and Away, Jakso 163: Vahva epäilys
Huomenna klo 22:02
Jakso 163
Vahva epäilys
Phoebe kuulee Irenen pojasta ja alkaa epäillä, että sama mies kävi myös Billien kimppuun. Brodylla on suunnitelmia, ja Nate ihmettelee Torin muuttunutta käytöstä. Ash yrittää saada Katin antamaan anteeksi. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Home and Away, Jakso 162: Kotiinpaluu
Jakso 162
Kotiinpaluu
Olivia ja Chris etsivät epätoivoisina Ireneä. Justin huolestuu huomatessaan, kuinka läheisiä Tori ja Nate ovat. Johnilla ja Marilynilla on jo ongelmia kotona. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Home and Away, Jakso 161: Kaukana kotoa
Jakso 161
Kaukana kotoa
Roo on huolissaan Alfista, joka ei ole vielä herännyt, mutta sairaalaan tulee yllätysvieras. Olivia pääsee Irenen sieppaajan jäljille. Saapuvatko poliisit paikalle liian myöhään? Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Home and Away, Jakso 160: Siepattu
Jakso 160
Siepattu
Kat painostaa Joshia kertomaan totuuden, ja Evie painostaa olemaan kertomatta. Olivia saa huolestuttavan viestin Irenen sieppaajalta, ja Kat alkaa auttaa etsinnöissä. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Home and Away, Jakso 159: Minkä taakseen jättää
Jakso 159
Minkä taakseen jättää
Zac yrittää saada VJ:n ymmärtämään koulutyön tärkeyden. Evie ja Josh lähtevät telttailemaan, mutta Josh ei saa ajatuksiaan irti Andysta. Hunter kohtaa tekonsa seuraukset. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Home and Away, Jakso 158: Yhteenottoja
Jakso 158
Yhteenottoja
Alfin tilanne näyttää huolestuttavalta. Mason ja Justin riitelevät Laran takia, ja Hunter ottaa yhteen Joshin kanssa Andyn takia. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Home and Away, Jakso 157: Sankareita
Jakso 157
Sankareita
Justin yrittää kiireesti saada Alfille apua. Masonin tyttöystävä ilmestyy Summer Bayhin, mikä aiheuttaa kitkaa veljesten välillä. Phoebe on pulassa ravintolassa kokin otettua lopputilin. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Home and Away, Jakso 156: Kohtalokas veneretki
Jakso 156
Kohtalokas veneretki
Roo tekee Mattille houkuttelevan tarjouksen. Hunter järkyttyy kuullessaan Andyn tunnustuksesta. Justin päätyy töihin Alfin veneelle, mutta veneilyllä on kohtalokkaat seuraukset. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Home and Away, Jakso 155: Kipeä totuus
Jakso 155
Kipeä totuus
VJ ja Hunter painostavat Oliviaa tekemään sovinnon Billien kanssa, ja Billie potee epävarmuutta VJ:n suhteen. Alf ja Matt päättävät puuttua Roon tilanteeseen. Olivia huolestuu Irenestä saatuaan erikoisen puhelun. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Home and Away, Jakso 154: Luksusaamiainen
Jakso 154
Luksusaamiainen
Phoebe pääsee yllättäen tutustumaan Justinin lisäksi myös tämän Brody-veljeen. Olivia ei tule toimeen Billien kanssa. Matt huolestuu Roon lääkkeiden käytöstä. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Home and Away, Jakso 153: Uusia tuttavuuksia
Jakso 153
Uusia tuttavuuksia
Phoebe tekee päätöksen Domin puolesta ja tapaa Torin veljen Justinin. Brody tulee loukanneeksi Leahia. Ash ja Justin kohtaavat uudelleen. Josh haluaisi antautua, mutta Evie estelee. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Home and Away, Jakso 152: Uusi alku
Jakso 152
Uusi alku
Ricky pohtii, lähtisikö Braxin kanssa pois Summer Baysta. Andy ei halua Joshin ilmoittautuvan poliisille, mutta silmukka kiristyy. Torin veljet saapuvat viimein uuteen asuinpaikkaansa. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Home and Away, Jakso 151: Tosirakkaus
Jakso 151
Tosirakkaus
Kat haluaa pidättää Joshin, mutta Ash yrittää estellä. Andy ja Ash yrittävät löytää Joshin ennen Katia. Nate on tehnyt päätöksensä Rickyn suhteen. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Home and Away, Jakso 150: Salattu tappaja
Jakso 150
Salattu tappaja
Kat muistuttaa Joshia heidän salaisuudestaan, mutta Josh pyytää vielä lisää aikaa. Skyen lähtö hämmentää Oliviaa ja Johnia, ja Nate kokee jälleen epävarmuutta Braxin takia. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Home and Away, Jakso 149: Suuria muutoksia
Jakso 149
Suuria muutoksia
Leah pohtii, ovatko VJ ja Billie todella valmiit lapsen tuloon. Skye on päättänyt olla Tankin kanssa, kävi miten kävi, eikä John ole siitä mielissään. Olivia haluaa olla entistä läheisempi Hunterin kanssa. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Home and Away, Jakso 148: Itsehoitoa
Jakso 148
Itsehoitoa
Alf huolestuu löytäessään Roon hoipertelemasta laiturilta. Billie pelkää muiden saavan tietää, ettei VJ olekaan hänen lapsensa isä. Phoebe ärsyyntyy Domin vaimon ilmaantumisesta. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.