Home and Away

Home and Away

Summer Bayssa Australian rannikolla aurinko paistaa ja meri kimmeltää. Elämä ei silti ole silkkaa auvoa, sillä välillä rakkaus muuttuu petokseksi ja suru syrjäyttää onnen. Australialainen draamasarja.
Kategoria
Draama, Ulkomaiset
Vuosi
2016
Uusi jakso maanantaista perjantaihin klo 00.01
Home and Away, Jakso 199: Kutsumaton vieras
Huomenna klo 22:00
Jakso 199
Kutsumaton vieras
Tori ei suostu lopettamaan Brodyn etsimistä, vaikka tilanne alkaa olla jo vaarallinen. Matt löytää kotoaan kutsumattoman vieraan. Olivia alkaa epäillä Tabithan puheita sairaalasta. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Home and Away, Jakso 198: Selviytyjät
Jakso 198
Selviytyjät
Muista selviytyjistä saadaan hyviä uutisia, mutta Tori, Brody, Nate ja Duncan ovat edelleen kateissa. Tabitha huomaa, kenen puoleen Olivia kääntyy vaikealla hetkellä. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Home and Away, Jakso 197: Ei jälkeäkään
Jakso 197
Ei jälkeäkään
Etsijät eivät löydä lentokonetta, ja omaisten huoli vain kasvaa. Ash ja Justin ovat yhdessä etsimässä. Billien tila huolestuttaa muita, ja Brody on edelleen kateissa. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Home and Away, Jakso 196: Keskellä erämaata
Jakso 196
Keskellä erämaata
Justin tekee kaikkensa estääkseen lentokoneen putoamisen. Lennolla kaikki alkavat kärsiä hapenpuutteesta, eikä Duncan ymmärrä, mikä voisi olla vialla. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Home and Away, Jakso 195: Syntymäpäiväyllätyksiä
Jakso 195
Syntymäpäiväyllätyksiä
Justin ottaa riskin saadakseen Spiken telkien taakse. Samalla hän tajuaa Torin ja muiden olevan vaarassa lennollaan. Tabitha aikoo varmistaa, että Olivia pärjää kokeissa. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Home and Away, Jakso 194: Matkalla vapauteen
Jakso 194
Matkalla vapauteen
Justin ja Phoebe ovat etsimässä Spiken kaipaamaa kirjaa. Duncan järjestää Torille syntymäpäiväreissua ja haluaisi myös isänsä lähtevän mukaan. Zac odottaa tietoa rehtorinpaikasta. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Home and Away, Jakso 193: Sekavia suhteita
Jakso 193
Sekavia suhteita
Evie pohtii, mitä tehdä lähennyttyään Masonin kanssa. Nate haluaa selvittää asioita Torin kanssa, mutta Torilla on epäluulonsa Naten suhteen. Leah ei halua ajatella itseään isoäitinä. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Home and Away, Jakso 192: Tosiystävät
Jakso 192
Tosiystävät
Matt ja Mason yrittävät saada Evien lopettamaan jatkuvan juhlimisen. Ash sanoo McCarthylle suorat sanat Katin puolesta. Chris uskoo, että Brody on varastanut hänen reseptinsä. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Home and Away, Jakso 191: Taistelu aikaa vastaan
Jakso 191
Taistelu aikaa vastaan
Justin yrittää epätoivoisesti löytää Phoeben kanssa kirjaa, jota Spike häneltä vaatii. Kat jännittää työhaastatteluaan, ja Chris suree asiakaskatoa Brodyn takia. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Home and Away, Jakso 190: Naistenmies
Jakso 190
Naistenmies
Chris on päättänyt auttaa Natea Torin suhteen, mutta lopputulos ei vaikuta hyvältä. Irene huomaa, että Tabitha yrittää vaikuttaa Oliviaan. Brody ei ilahdu Phoeben ja Justinin lähentyneistä väleistä. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Home and Away, Jakso 189: Ylisuojeleva ystävä
Jakso 189
Ylisuojeleva ystävä
Phoeben on vaikea myöntää pitävänsä Justinin seurasta. Tori ja Duncan käyvät treffeillä, ja Nate pelkää tilaisuutensa menneen. Tabitha yrittää sotkea Olivian ja Hunterin välit. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Home and Away, Jakso 188: Muutosahdistusta
Jakso 188
Muutosahdistusta
Kat ahdistuu syvästi irtisanoutumisestaan, ja Nate yrittää auttaa, mutta Ash ei halua totuuden tulevan ilmi. Alf ja Duncan tulevat jo hyvin toimeen keskenään, mutta uusi riidanaihe odottaa nurkan takana. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Home and Away, Jakso 187: Pysyviä päätöksiä
Jakso 187
Pysyviä päätöksiä
Jordan tekee päätöksen isänsä suhteen. Ash yrittää saada Katin kumoamaan tekonsa, mutta mikään ei tunnu auttavan. Evien juhliminen kostautuu, ja Brody varoittaa Masonia uudesta parisuhteesta. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Home and Away, Jakso 186: Suoraselkäisyyttä
Jakso 186
Suoraselkäisyyttä
Kat ei halua enää pysyä hiljaa korjaamon rahoista, ja Ash yrittää saada hänet muuttamaan mielensä. Evie lähtee juhlimaan Mattin ja Masonin kanssa, mutta juhlatunnelmaa löytyy liikaakin. Jordan on varma, että hänen isänsä on murron takana. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Home and Away, Jakso 185: Kiusallisia tilanteita
Jakso 185
Kiusallisia tilanteita
Mason välttelee Evietä kiusallisen suuteluyrityksen jälkeen. Leah pelkää Zacin kyllästyneen häneen. Irene antaa Billielle yllättävän lahjan, jota VJ:kin ihmettelee. Tabitha suhtautuu suojelevasti Oliviaan. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Home and Away, Jakso 184: Yökoulu
Jakso 184
Yökoulu
Jordanin isän ilmestyminen saa Marilynin ja Johnin hermoilemaan. Evie stressaa yökoulua mutta saa Masonista innokkaan avustajan. Olivia saa uuden ystävän, ja Duncan haluaa selvittää asiat isänsä kanssa. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.