Home and Away

Summer Bayssa Australian rannikolla aurinko paistaa ja meri kimmeltää. Elämä ei silti ole silkkaa auvoa, sillä välillä rakkaus muuttuu petokseksi ja suru syrjäyttää onnen. Australialainen draamasarja.
Kategoria
Draama, Ulkomaiset
Vuosi
2016
Sarjauutuus 1. helmikuuta alkaen
Tulossa su 1.8. klo 21:02
Jakso 69
Asuntoa etsimässä
Kausi 28, 69/167. Ricky ja Kyle pyytävät Joshia lapsenvahdiksi, mutta Joshin huomio on aivan muualla. Matt ja Maddy kilpailevat vuokra-asunnosta Roon kanssa, ja John on huolissaan Skyesta. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Jakso 68
Ystävien suojeluksessa
Kausi 28, 68/167. Ash muuttuu suojelevaksi Katia kohtaan kuultuaan tämän menneisyydestä Dylanin kanssa. Poliisien epäilykset suuntautuvat vuorostaan Ireneen, ja Chrisin sydänsuruilla alkaa olla ikäviä seurauksia. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Jakso 67
Puhdas omatunto
Kausi 28, 67/167. Hunter saa syytteen tuhopoltosta, minkä takia poliisit uskovat hänen myös tappaneen Charlotten. Billie iloitsee vapaudestaan, ja Phoebe ja Ash lähentyvät. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Jakso 66
Syytetyn penkillä
Kausi 28, 66/167. Billien oikeudenkäynti alkaa, ja häntä pelottaa ajatus pitkästä vankilatuomiosta. Andylla on Hunterille ehdotus tilanteen ratkaisemiseksi. Hunter osallistuu äitinsä hautajaisiin, ja hänen läheisensä ovat huolissaan siitä, ettei hän tunnu käsittelevän suruaan. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Jakso 65
Leirielämää
Kausi 28, 65/167. Skyen äiti on päättänyt viedä tyttärensä kotiin, halusi tämä tai ei. Billie ja Ash hermoilevat lähestyvän oikeudenkäynnin takia, ja Maddylla on ongelmia sopeutua asuntovaunuelämään. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Jakso 64
Aitoja tunteita
Kausi 28, 64/167. Matt ja Maddy ottavat suhteessaan seuraavan askeleen, ja Oscarin on aluksi vaikea suhtautua heidän onneensa. John on päättänyt suojella Skyea. Hunter ei suostu puhumaan surustaan, ja hänellä on muutakin salattavaa. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Jakso 63
Epäilyksen kohteena
Kausi 28, 63/167. Kat ja Dylan kohdistavat epäilyksensä vuorostaan Zaciin ja Hunteriin, joiden liikkeistä murhailtana ei tunnu kellään olevan tietoa. Josh ei voi hyväksyä, että Evie suuteli Andya. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Jakso 62
Harkitsematon suudelma
Kausi 28, 62/167. Joshilla on pitkästä aikaa hyviä uutisia, ja nyt Evie pelkää, että hän saa kuulla Evien ja Andyn suudelmasta. Kat ja Dylan kuulustelevat Ashia Charlotten murhasta. Nate tekee päätöksensä Rickyn suhteen. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Jakso 61
Tuntematon tappaja
Kausi 28, 61/167. Phoebe on päättänyt kertoa Rickylle totuuden Braxista välittämättä seurauksista. Kat tutkii Charlotten murhaa ja saa avukseen rikostutkijan, joka onkin hänelle entuudestaan tuttu. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Jakso 60
Oman käden oikeus
Kausi 28, 60/167. Hääjuhlan kääntyessä iltaa kohti Summer Bayn asukkaat ahdistuvat siitä, mitä Charlotte on tehnyt ja mitä hän vielä saattaisi tehdä. Lopulta joku ottaa oikeuden omiin käsiinsä. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Jakso 59
Hääjuhla
Kausi 28, 59/167. Leah ja Zac viettävät häitään, mutta Charlotte on päättänyt avata sanaisen arkkunsa. Chris huolestuu Irenestä, ja Katin sinnikkyys tutkinnassa palkitaan. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Jakso 58
Suuri päivä
Kausi 28, 58/167. Charlotte on jo vaihtamassa maisemaa mutta muuttaakin mielensä. Leah ja Zac pohtivat, pitäisikö häät perua Dennyn kuoleman takia. Ricky pelkää olevansa raskaana. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Jakso 57
Lavastettu
Kausi 28, 57/167. Billie joutuu jälleen lavastuksen uhriksi, ja tilanne vaikuttaa epätoivoiselta. Hunter ja Olivia ottavat seuraavia askeleita suhteessaan, ja Andy puhuu tunteistaan Hannahin kanssa. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Jakso 56
Suru-uutinen
Kausi 28, 56/167. Tieto Dennyn kuolemasta musertaa kaikki hänen läheisensä. Irenen juominen on lähtenyt käsistä, ja Olivia yrittää saada hänet lopettamaan. Charlotte keksii uusia keinoja kiristää ihmisiä, ja Ash haluaa löytää Billien. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Jakso 55
Uusi mahdollisuus
Kausi 28, 55/167. Hannah kannustaa Phoebea yrittämään vielä Ashin kanssa. Hunter ja Olivia lähentyvät entisestään. Charlotte on pulassa mutta saa idean Joshin ja Andyn keskustelusta. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Jakso 54
Synkkä tulevaisuus
Kausi 28, 54/167. Josh on masentunut tilanteeseensa. Ash kuulee, että Billie on lähistöllä, ja Phoebe kokee, että muut menevät taas hänen edelleen. Kat odottaa tietoa metsästä löytyneestä ruumiista. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.