Home and Away

Home and Away

Summer Bayssa Australian rannikolla aurinko paistaa ja meri kimmeltää. Elämä ei silti ole silkkaa auvoa, sillä välillä rakkaus muuttuu petokseksi ja suru syrjäyttää onnen. Australialainen draamasarja.
Kategoria
Draama, Ulkomaiset
Vuosi
2016
Sarjauutuus 1. helmikuuta alkaen
Home and Away, Jakso 109: Haitallista huomiota
Tulossa klo 21:02
Jakso 109
Haitallista huomiota
Kausi 28, 109/167. Maddy on huolissaan Mattista, joka on masentunut ei-toivotun julkisuutensa takia. Samaan aikaan Maddy saa netissä ahdistavia kommentteja. Ash haluaa saada Katin ymmärtämään, ettei Dylan ole hänelle hyvää seuraa. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Home and Away, Jakso 108: Vaikeuksia vankilassa
Jakso 108
Vaikeuksia vankilassa
Kausi 28, 108/167. Greg haluaa Zacilta tietoa pojastaan, joka on samassa vankilassa. Leah on entistä enemmän peloissaan Zacin käytöksen takia. VJ saa kyseenalaisen idean. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Home and Away, Jakso 107: Henkeä pelastamassa
Jakso 107
Henkeä pelastamassa
Kausi 28, 107/167. Zac joutuu tositoimiin pelastaakseen poikansa hengen, ja Greg saa yllättävän tiedon vankilasta. Skye haluaa opetella surffaamaan. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Home and Away, Jakso 106: Perheen vuoksi
Jakso 106
Perheen vuoksi
Kausi 28, 106/167. Ricky yrittää puhua Kylelle järkeä poliisiasemalla. Leah pyytää Natea auttamaan Zacin kanssa, ja Hunterin terveydentila ei ole niin hyvä kuin hän antaa ymmärtää. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Home and Away, Jakso 105: Kohtalokas ratkaisu
Jakso 105
Kohtalokas ratkaisu
Kausi 28, 105/167. Kyle järkyttyy huomatessaan, mitä Isla on päättänyt tehdä. Nate ja Ricky jatkavat riitelyä häistä, ja Lindsay aiheuttaa Hunterille vakavan tilanteen. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Home and Away, Jakso 104: Hääpaineita
Jakso 104
Hääpaineita
Kausi 28, 104/167. Lindsay ei suostu pitämään näppejään erossa Hunterista, ja Leah on edelleen huolissaan Zacista. Ricky ahdistuu Naten hääsuunnittelusta. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Home and Away, Jakso 103: Oppipoika
Jakso 103
Oppipoika
Kausi 28, 103/167. Ash ja Andy antavat Mattille mahdollisuuden, mutta korjaamolla odottaa yllätys. Kyle yrittää auttaa Islaa kaikin tavoin, ja Dylan vaikuttaa hautovan jotakin. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Home and Away, Jakso 102: Yllättävä julkisuus
Jakso 102
Yllättävä julkisuus
Kausi 28, 102/167. Matt saa kärsiä töissä hänen ja Charlotten videosta. Kat ja Dylan viettävät tiiviisti aikaa yhdessä, ja Phoebe suree Ashin paljastuksen takia. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Home and Away, Jakso 101: Häpeän polulla
Jakso 101
Häpeän polulla
Kausi 28, 101/167. Kaikki ovat huolissaan Hannahista, joten Irene päättää sanoa hänelle suorat sanat. Ash ei tiedä, mitä edellisiltana on tapahtunut, mutta pelkää pahinta. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Home and Away, Jakso 100: Järkipuhetta
Jakso 100
Järkipuhetta
Kausi 28, 100/167. Hannahilla on suuria vaikeuksia lähteä Chrisin järjestämään hyväntekeväisyysiltaan. Ash ja Phoebe riitelevät, ja Ash päätyy aivan vääränlaiseen seuraan. Kyle ja Isla lähentyvät jälleen. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Home and Away, Jakso 99: Syyttömänä epäilty
Jakso 99
Syyttömänä epäilty
Kausi 28, 99/167. Matt ottaa raskaasti sen, että häntä epäillään Charlotten murhasta. Kyle yrittää suostutella Islaa palauttamaan tytöt, ja Phoebe ja Ash riitelevät hyväntekeväisyystilaisuuden valmisteluista. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Home and Away, Jakso 98: Alaston totuus
Jakso 98
Alaston totuus
Kausi 28, 98/167. Zac kertoo viimein Leahille, mikä häntä on vaivannut. Roo ja Maddy eivät hyväksy Mattin päätöstä, mutta Mattille tulee yllättäen suurempiakin murheita. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Home and Away, Jakso 97: Sydänsuruja
Jakso 97
Sydänsuruja
Kausi 28, 97/167. Zac pääsee vihdoin kotiin, mutta Leah pelkää, että jokin on vialla. Skye yrittää tukea Oliviaa tämän sydänsuruissa, ja Lindsay aiheuttaa lisää harmia. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Home and Away, Jakso 96: Sopeutumisvaikeuksia
Jakso 96
Sopeutumisvaikeuksia
Kausi 28, 96/167. Lindsay aiheuttaa Hunterille harmaita hiuksia. Hannah pääsee sairaalasta kotiin, mutta Nate ja Chris ovat huolissaan hänen sopeutumisestaan. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Home and Away, Jakso 95: Ikäviä paljastuksia
Jakso 95
Ikäviä paljastuksia
Kausi 28, 95/167. Olivian paljastus sotkee Irenen ja Clairen suunnitelmat, ja Lindsay ilmestyy Hunterin luokse. VJ:n hauskanpito päättyy pahaan oloon, ja Skye sanoo suorat sanat Oscarille. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Home and Away, Jakso 94: Hyviä ja huonoja uutisia
Jakso 94
Hyviä ja huonoja uutisia
Kausi 28, 94/167. Leah saa viimein hyviä uutisia muttei uskalla innostua. Olivia saa odottamansa DNA-testin tulokset, ja Maddy huolestuu Mattin opintojen etenemisestä. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.