Home and Away

Home and Away

Summer Bayssa Australian rannikolla aurinko paistaa ja meri kimmeltää. Elämä ei silti ole silkkaa auvoa, sillä välillä rakkaus muuttuu petokseksi ja suru syrjäyttää onnen. Australialainen draamasarja.
Kategoria
Draama, Ulkomaiset
Vuosi
2016
Sarjauutuus 1. helmikuuta alkaen
Home and Away, Jakso 128: Lisää menetyksiä
Tulossa klo 21:02
Jakso 128
Lisää menetyksiä
Kausi 28, 128/167. Lisää menetyksiä on luvassa, ja ne koettelevat erityisesti Evietä. Kat miettii, miten toimisi Charlotten murhaajan suhteen. Maddy huolestuu alati pahenevista kivuistaan. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Home and Away, Jakso 127: Epäusko
Jakso 127
Epäusko
Kausi 28, 127/167. Evien on vaikea käsittää tapahtunutta. Hannah haluaa välttämättä olla töissä, ja Natella on Rickylle huonoja uutisia. Andy tajuaa oman osuutensa tapahtumiin, ja Tank löytyy lähes tiedottomana tienposkesta. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Home and Away, Jakso 126: Tuhon jälkeen
Jakso 126
Tuhon jälkeen
Kausi 28, 126/167. Nate yrittää auttaa eloonjääneitä räjähdyksen jälkeen ja saa tietää, että myös Ricky on ehtinyt tulla juhlapaikalle. Evie on huolissaan, koska Oscar, Josh ja Hannah ovat kateissa. Irenen ovelle ilmestyy erikoisesti käyttäytyvä Mick, joka väittää olevansa Chrisin setä. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Home and Away, Jakso 125: Juhlahumua
Jakso 125
Juhlahumua
Kausi 28, 125/167. Naten ja Rickyn riidat vain jatkuvat. Varainkeruutilaisuus koittaa viimein, ja Andy on päättänyt estää Tankia menemästä paikalle - kohtalokkain seurauksin. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Home and Away, Jakso 124: Torjuttu apu
Jakso 124
Torjuttu apu
Kausi 28, 124/167. Billie ei suostu käsittelemään traumaattista kokemustaan, vaikka Oscar yrittää auttaa. Roo järjestää hyväntekeväisyystilaisuutta, ja Phoeben harmiksi myös Dom on mukana. Natella ja Rickyllä on jatkuvasti erimielisyyksiä kuherruskuukautensa aikana. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Home and Away, Jakso 123: Yllätysmuutto
Jakso 123
Yllätysmuutto
Kausi 28, 123/167. Johnin yllättävä kotiinpaluu aiheuttaa ongelmia Rickylle ja Natelle. Ash sanoo Dylanille suorat sanat, ja Billie ihmettelee Dylanin käytöstä kuntosalilla. Kat ja Ash yrittävät pitää etäisyyttä. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Home and Away, Jakso 122: Tosiystävät
Jakso 122
Tosiystävät
Kausi 28, 122/167. Skye kertoo Evielle Tankin tunteista, mikä herättää muissa pahaa verta. Kat pelkää Dylanin ilmestyvän luokseen, vaikka väittääkin Ashille muuta. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Home and Away, Jakso 121: Huonoa seuraa
Jakso 121
Huonoa seuraa
Kausi 28, 121/167. Skye alkaa ihastua Tankiin muiden varoituksista huolimatta. Kat kerää todisteita Dylania vastaan. Olivia esittää kaiken olevan hyvin, vaikka totuus on toinen. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Home and Away, Jakso 120: Vaikea päätös
Jakso 120
Vaikea päätös
Kausi 28, 120/167. Hunter ja Olivia tekevät yhdessä vaikean päätöksen. Skye haluaisi tapailla Tankia, mutta muut varoittelevat, että hän on huonoa seuraa. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Home and Away, Jakso 119: Ehdonalaisessa
Jakso 119
Ehdonalaisessa
Kausi 28, 119/167. Hunter ei tiedä, miten pitäisi reagoida Olivian raskausuutiseen. Skye tapaa uuden tuttavuuden, ja Joshin on vaikea hyväksyä, että Tank on päässyt ehdonalaiseen. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Home and Away, Jakso 118: Nöyryytetty
Jakso 118
Nöyryytetty
Kausi 28, 118/167. Ash yrittää suojella Katia Dylanilta ja kehottaa tekemään ilmoituksen pahoinpitelystä. Ricky ja Phoebe yrittävät hyväksyä Kylen tuomion. Olivia ei saa kerrottua Hunterille raskaudestaan. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Home and Away, Jakso 117: Tuomiolla
Jakso 117
Tuomiolla
Kausi 28, 117/167. Kat ottaa ohjat omiin käsiinsä saadakseen Dylanin kiinni teoistaan. Kylen oikeudenkäynti koittaa, ja Islan yllättävä ilmestyminen vaikeuttaa tilannetta entisestään. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Home and Away, Jakso 116: Morsian kateissa
Jakso 116
Morsian kateissa
Kausi 28, 116/167. Kyle ja Ricky ovat matkalla häihin, kun heille tulee hankalia mutkia matkaan. Dylan keksii Katille yllättäviä työtehtäviä juuri ennen häitä. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Home and Away, Jakso 115: Lopullinen päätös
Jakso 115
Lopullinen päätös
Kausi 28, 115/167. Häiden aamuna polttarijuhlijat potevat krapulaa, mutta Ricky on tehnyt päätöksensä naimisiinmenon suhteen. Isla tekee paluun ja yrittää saada Kylen pään kääntymään. Dylan epäilee Katin rehellisyyttä. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Home and Away, Jakso 114: Epäröintiä
Jakso 114
Epäröintiä
Kausi 28, 114/167. Olivia pelkää olevansa raskaana eikä tiedä, mitä tehdä. Ricky ja Nate viettävät polttareitaan häitä edeltävänä päivänä, ja Rickyllä on selvästi murheita. Myös Katilla on ongelmia. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Home and Away, Jakso 113: Häästressiä
Jakso 113
Häästressiä
Kausi 28, 113/167. Nate on huolissaan hääjärjestelyistä, mutta Rickyä ei tunnu juuri kiinnostavan. Evie päättää mennä katsomaan Tankia. Hunter ihmettelee Olivian erikoista käytöstä. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.