Huuma

Huuma

Huuma on syksyn suurin koko perheen ohjelma, jota et voi ohittaa. Se on yllätyksiä täynnä oleva hyvän mielen ohjelma: uskomaton, hämmästyttävä ja hengästyttävän nopeatempoinen liveshow, joka on pakko katsoa joka lauantai (koska sitä ei voi selittää). Timanttisen tykityksen juontajina nähdään Roope Salminen, Ernest Lawson ja Jenni Kokander ja heidän miniversionsa.
Kategoria
Viihde ja komedia, Kotimaiset, Katsottavissa ulkomailla
Vuosi
2019
Katsottavissa ulkomailla
Huuma, Jakso 1: Huuman huikea startti!
Jakso 1
Huuman huikea startti!
Kausi 1, 1/10 Huuman huikea startti! Kaikki on mahdollista, yllätyksiä sekä mahtavia palkintoja sataa studiossa ja kotikatsomoissa. Yllätetäänkö sinut vai oletko Huuman ensimmäisen lähetyksen tähti? Tämä on pakko katsoa!
Huuma, Jakso 2: Pikku-Jennin ensiesiintyminen
Jakso 2
Pikku-Jennin ensiesiintyminen
Huuma, Jakso 3: Mukana mm. Tuure Boelius, Teflon Brothers, Hjallis Harkimo ja Kirsi Alm-Siira
Jakso 3
Mukana mm. Tuure Boelius, Teflon Brothers, Hjallis Harkimo ja Kirsi Alm-Siira
Kausi 1, 3/10 Huumassa mukana mm. Tuure Boelius, Teflon Brothers, Hjallis Harkimo ja Kirsi Alm-Siira. Missä Sohva sijaitsee, miten onnistuu huulilta lukeminen ja ketä pikkujuontajat haastattelevat? Tämä on pakko katsoa!
Huuma, Jakso 4: Huumaavissa tunnelmissa mm. Mikael Forssell, Kape Aihinen, Kasmir ja Janne Kataja
Jakso 4
Huumaavissa tunnelmissa mm. Mikael Forssell, Kape Aihinen, Kasmir ja Janne Kataja
Kausi 1, 4/10 Huumaavissa tunnelmissa mm. Mikael Forssell, Kape Aihinen, Kasmir ja Janne Kataja. Osa vieraista mukana studiossa, mutta joku heistä löytyy jostain päin Suomea sohvalta. Kuka? Pakko Katsoa!
Huuma, Jakso 5: Huuman yllätystiimi jalkautuu suorassa lähetyksessä
Jakso 5
Huuman yllätystiimi jalkautuu suorassa lähetyksessä
Kausi 1, 5/10 Huuman yllätystiimi jalkautuu suorassa lähetyksessä, saatamme koputtaa juuri sinun oveasi. Entä kuka myrkytti Robin Packalenin? Tätä mysteeriä selvitellään uudessa dekkaritarinassa. Tämä on pakko katsoa!
Huuma, Jakso 6: Jättiyllätyksiä kotikatsomossa ja studiossa!
Jakso 6
Jättiyllätyksiä kotikatsomossa ja studiossa!
Kausi 1, 6/10. Huuman suorassa lähetyksessä koetaan jälleen jättiyllätyksiä kotikatsomossa ja studiossa! Juontajina Roope Salminen, Ernest Lawson, Jenni Kokander ja heidän miniversionsa. Katso ja ylläty!
Huuma, Jakso 7: Superyllätyksessä Anne Kukkohovi taidenäyttelyn avajaisissa
Jakso 7
Superyllätyksessä Anne Kukkohovi taidenäyttelyn avajaisissa
Kausi 1, 7/10 Anne Kukkohovin mielettömässä Superyllätyksessä taidenäyttelyn avajaiset menevät täysin pieleen. Mukana myös mm. Erin, Kalle Lamberg, Mika Salo, Herbalisti, Lakko ja Henri Alén. Tämä on pakko katsoa!
Huuma, Jakso 8: Pikkujuontajat kohtaavat Tanhupallon
Jakso 8
Pikkujuontajat kohtaavat Tanhupallon
Kausi 1, 8/10 Pikkujuontajat kohtaavat Tanhupallon, Huumassa mukana Kiti Kokkonen, Arttu Wiskari, Stereo ja Etta. Kolikolla pääsee taas kyytiin, ja Jättipotti odottaa noutajaansa. Tämä on pakko katsoa!
Huuma, Jakso 9: Suosittu Puhelinlangat laulaa tekee paluun
Jakso 9
Suosittu Puhelinlangat laulaa tekee paluun
Kausi 1, 9/10 Suosittu Puhelinlangat laulaa tekee paluun. Huumaavissa tunnelmissa Joonas Nordman, Jorma Uotinen, Shirly Karvinen sekä Lore Backman.
Huuma, Jakso 10: Huuman suuri päätösjakso pikkujoulujen merkeissä
Jakso 10
Huuman suuri päätösjakso pikkujoulujen merkeissä
Kausi 1, 10/10 Huuman suuri päätösjakso pikkujoulujen merkeissä. Kauden päätöstä mukana tähdittämässä Saara Aalto, Janne Kataja ja Robin Packalen.