Ina <3 Suomi

Kuusiosaisessa dokumentaarisessa sarjassa pureudutaan meitä kaikkia suomalaisia koskettaviin, mutta erityisesti nuorta sukupolvea askarruttaviin isoihin teemoihin - systeemin tasolla. Minkä pitää muuttua, että voimme rakastaa tätä maata myös tulevaisuudessa? Millaisia suomalaisia haluamme olla?
Kategoria
Reality ja lifestyle, Katsottavissa ulkomailla
Vuosi
2019
Katsottavissa ulkomailla
Ina <3 Suomi, Jakso 1: Armeija - Tuntematon kybersotilas
Jakso 1
Armeija - Tuntematon kybersotilas
Kausi 1, 1/6. Mihin turvallisuusuhkiin Suomen tulee varautua? Ina Mikkola taistelee loppusodassa, tapaa kybersotilaan ja kokoaa Suomen kovimman nörttiarmeijan. Montako kybersoturia pistää kokonaisen valtion matalaksi?
Ina <3 Suomi, Jakso 2: Huumeet - Alkosta Narkoon
Jakso 2
Huumeet - Alkosta Narkoon
Kausi 1, 2/6. Ina Mikkola selvittää, pitäisikö huumeiden käyttö laillistaa Suomessa. Mikrodoussaava bisnesmies käyttää psykedeelejä kehittääkseen itseään ja itsemurhapäänsärystä kärsivä hoitaa itseään taikasienillä.
Ina <3 Suomi, Jakso 3: Luonto - Äiti Maa rulez!
Jakso 3
Luonto - Äiti Maa rulez!
Kausi 1, 3/6. Miten Suomi toimisi, jos se toimisi kuten luonto: tehokkaasti ja kestävästi? Ina Mikkola tutustuu kansalaistottelemattomuuteen, ilmastolakkoiluun, hiilipörssiin, kiertotalouteen ja metsästää vaatteita alasti.
Ina <3 Suomi, Jakso 4: Maahanmuutto - Maan muuttajat
Jakso 4
Maahanmuutto - Maan muuttajat
Kausi 2, jakso 4/6. Suomi - isänmaa, synnyinmaa tai kotimaa. Mamuvitsejä ja muslimimilleniaaleja. Ina Mikkola selvittää, mikä tukee ja mikä taas estää ihmisten suomalaistumista?
Ina <3 Suomi, Jakso 5: Ruoka - irti lihasta!
Jakso 5
Ruoka - irti lihasta!
Kausi 1, 5/6. Ehtiikö ruoka loppua maailmasta ennen kuin tehotuotanto tuhoaa maailman? Ohjelmassa haastetaan kauppaketjupäättäjät, jututetaan hamppuviljelijöitä ja maistetaan suomalaista laboratorioproteiinia.
Ina <3 Suomi, Jakso 6: Teknologia ja työ - Systeemin reboottaus
Jakso 6
Teknologia ja työ - Systeemin reboottaus
Kausi 1, 6/6. Miten teknologia vapauttaa meidät työn orjuudesta ja lisää hyvinvointiamme? Ina Mikkola selvittää löytyykö vastaus robottidistributismista tai biodemokratiasta? Viekö tekoäly poliitikkojenkin työt?