Kuusiosainen Into the Unknown seuraa Cliff Simonin matkoja ympäri maailman, kun tämä tutkailee erilaisia myyttejä ja yrittää päästä pelottavien tarinoiden alkulähteille. Ensimmäisessä jaksossa Simon matkaa Havaijille perehtymään niin kutsuttuihin nightmarcherseihin, havaijilaisiin soturiaaveisiin. Amerikkalainen viihdedokumenttisarja selittämättömistä ilmiöistä, 2020.
Kategoria
Reality ja lifestyle, Ulkomaiset
Vuosi
2020
Jakso 6
Mount Shastan legenda
Kausi 1, 6/6. Cliff Simon lähtee Mount Shastan tulivuorelle, jonka rinteillä on kadonnut lukuisia retkeilijöitä jälkeä jättämättä. Kun eksyminen, putoaminen ja petojen hyökkäys on suljettu pois laskuista, Cliff alkaa tutkia yliluonnollisia selityksiä. Alkuperäiskansalla on tarjota katoamisille omat selityksensä, samoin new age -liikkeen kannattajilla, jotka ovat löytäneet alueelta lukuisia pyhiä paikkoja omiin tarkoituksiinsa. Amerikkalainen viihdedokumenttisarja selittämättömistä ilmiöistä.
Jakso 5
Mojaven hiekkamies
Kausi 1, 5/6. Kaliforniassa kerrotaan tarinoita yli kaksimetrisestä, karvaisesta kädellisestä, joka asuu Mojaven aavikolla eikä pelkää ihmisiä niitä kohdatessaan. Joidenkin mielestä se on eläin siinä missä muutkin, jotkut taas uskovat sen tulevan toisesta ulottuvuudesta. Cliff Simon lähtee paikan päälle etsimään olentoa ja mahdollista portaalia, jonka avulla se kulkee ulottuvuuksien välillä. Amerikkalainen viihdedokumenttisarja selittämättömistä ilmiöistä.
Jakso 4
Jerseyn paholainen
Kausi 1, 4/6. Cliff Simon matkustaa New Jerseyyn etsimään valtavaa siivekästä, jolla on hevosen jalat, häntä ja pässin tai hevosen pää. Hän uskaltautuu tutkimaan laajaa, asumatonta metsäaluetta ja toivoo kohtaavansa pedon, joka on kylvänyt kauhua lähistön asukkaissa jo vuosisatojen ajan. Amerikkalainen viihdedokumenttisarja selittämättömistä ilmiöistä.
Jakso 3
Rougarou
Kausi 1, 3/6. Louisianassa kerrotaan tarinaa verenhimoisesta ihmissudesta, joka saapui Yhdysvaltoihin Euroopasta satoja vuosia sitten. Sen sanotaan kuljeskelevan Atchafalayan kosteikolla ja vievän kohdalleen osuneilta epäonnisilta hengen ja mahdollisesti myös sielun. Cliff Simon lähtee paikan päälle etsimään otusta. Amerikkalainen viihdedokumenttisarja selittämättömistä ilmiöistä.
Jakso 2
Brown Mountainin valoilmiö
Kausi 1, 2/6. Tämän jakson tutkimuskohteena on valoilmiö, josta on olemassa kertomuksia ja kuvamateriaalia jo 150 vuoden ajalta. Cliff Simon tiimeineen onnistuu havaitsemaan ilmiön tutkiessaan Brown Mountainia. Cliff yrittää päästä selville ilmiön alkuperästä ja päätyy tutkimaan vuoren laajoja, kartoittamattomia korpimaita. Retki on vaarallinen, mutta totuuden selvittäminen on riskin arvoista. Amerikkalainen viihdedokumenttisarja selittämättömistä ilmiöistä.
Jakso 1
Yön marssijat
Kausi 1, 1/6. Cliff Simon suuntaa Havaijille tutkimaan yön marssijoita. Legendan mukaan he ovat satoja vuosia sitten hallinneiden päälliköiden sotilaita, jotka jatkoivat tehtäviään kuolemansa jälkeenkin. Yön marssijat ovat niin kauhistuttavia, että heidän näkemisensä voi viedä katselijalta järjen tai jopa hengen. Cliff on valmis ottamaan riskin, mutta varmuuden vuoksi hän pyytää paikallisilta neuvoja ja loitsuja suojakseen. Amerikkalainen viihdedokumenttisarja selittämättömistä ilmiöistä.