Brittiläinen ruokaohjelma, jossa Jamie Oliver kokkaa terveellistä ja helppoa superruokaa mausta tinkimättä.
Kategoria
Reality ja lifestyle, Ulkomaiset
Vuosi
2016
Jakso 6
Uppomunia ja suklaata
Kausi 1, 6/6. Koreassa syödään seesaminsiemeniä joka aterialla, samaan tapaan kuin meillä käytetään suolaa ja pippuria. Jamie valmistaa jännittävää seesamikanaa, riisinuudeleita ja kaalisalaattia lounaaksi. Sveitsissä syödään eniten suklaata maailmassa, mikä on hyvä syy vierailla suklaatehtaalla. Koska suklaa tehdään kaakaopavuista, se voi olla jopa terveellistä. Superruoka suklaa päätyy Jamien keittiössä kasvischiliin. Toinen päivällisvaihtoehto, liha-perunasosevuoka, saa inspiraationsa sardinialaisista härkäpavuista. Brittiläinen ruokaohjelma, jossa Jamie Oliver kokkaa terveellistä ja helppoa superruokaa mausta tinkimättä.
Jakso 5
Tomaatteja ja papuja
Kausi 1, 5/6. Sardiniassa käytetään tomaattia lähes jokaisella aterialla ja niitä löytyykin yli 300 erilaista lajiketta. Sardinian kuuluisin lajike on camona, jota viljelijä Giancarlo kastelee merivedellä, eikä hänen tomaatteihinsa tarvitse lisätä suolaa. Giancarlon innoittamana Jamie valmistaa lounaaksi ja pakastimeen 7 kasviksen kastiketta ja myskikurpitsalla ja ricotta-juustolla täytetteyjä ravioleja. Jejulla Jamie pääsee tekemään hirssistä ja adukipavuista tehtyjä välipalaherkkuja. Adukipavut pääsevät myös lautaselle tofun ja naudanlihan kanssa. Brittiläinen ruokaohjelma, jossa Jamie Oliver kokkaa terveellistä ja helppoa superruokaa mausta tinkimättä.