Kaappaus keittiössä

Kaappaus keittiössä

Huippukokki Kari 'Kape' Aihinen rientää jälleen suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Kolmen päivän vierailun aikana kokeillaan rohkeasti uusia raaka-aineita, opitaan maistamaan erilaisia makuja ja haastetaan vanhoja tottumuksia. Kyytiä saavat niin pakastepizzat, sokerikoukut kuin ruokahävikkiongelmat ja tilalle tulevat monipuoliset, värikkäät annokset sekä suunnitelmallisuus. Luvassa on iloista yhdessä tekemistä ja tärkeitä oivalluksia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Kategoria
Reality ja lifestyle, Katsottavissa ulkomailla
Vuosi
2021
Katsottavissa ulkomailla
Kaappaus keittiössä, Jakso 1: Pelkkää pizzaa
Jakso 1
Pelkkää pizzaa
Kausi 7, 1/10. Pelkkää pizzaa. Lahtelainen Timo on syönyt kaksi vuotta pelkkää pakastepizzaa ja juonut sokerilimuja. Kun Kape Aihinen saapuu Timon keittiöön, kohtaa hän näyn, jollaista ei ole ennen nähnyt. Saako Kape Timon heräämään tilanteen vakavuuteen?
Kaappaus keittiössä, Jakso 2: Rooliensa vangit
Jakso 2
Rooliensa vangit
Kausi 7, 2/10. Rooliensa vangit. Marin ja Samin perheen arkirutiinit kaipaavat kipeästi muutosta, sillä keittiössä mennään aina Samin suunnitelmien mukaan. Marilla puolestaan ei ole innostusta ruuanlaittoon. Murtuvatko rutiinit ja löytyykö innostus?
Kaappaus keittiössä, Jakso 3: Sokerihiiret
Jakso 3
Sokerihiiret
Kausi 7, 3/10. Sokerihiiret. Pirjon teini-ikäiset tyttäret nauttivat energiajuomia ja sokeriherkkuja. Äiti itsekin pystyy elämään päiviä kahvilla ja naposteltavilla. Miten Kape selättää perheen ruoka-ainerajoitteiden ja eriävien makumieltymysten pulmat?
Kaappaus keittiössä, Jakso 4: Pannullinen kahvia
Jakso 4
Pannullinen kahvia
Kausi 7, 4/10. Pannullinen kahvia. Maarit ja Topi huolehtivat pienen poikansa ruokavaliosta, mutta oma lautasmalli on kaukana suosituksista. Topi korvaa aterioita kahvilla eikä raskaana oleva Maarit syö kasviksia, vaan nappailee pitkin päivää välipaloja.
Kaappaus keittiössä, Jakso 5: Ruokavallankumous
Jakso 5
Ruokavallankumous
Kausi 7, 5/10. Ruokavallankumous. Nina ja Kim syövät pelkkää einestä ja nauttivat sokerisia herkkuja. Kape käynnistää pariskunnan keittiössä vallankumouksen, jonka seurauksena syntyy jopa kuningattarelle sopivaa ruokaa.
Kaappaus keittiössä, Jakso 6: Nuoret kaukana kotoa
Jakso 6
Nuoret kaukana kotoa
Kausi 7, 6/10. Nuoret kaukana kotoa. Jussi ja Joona, asuvat Levillä opiskelija-asunnossa. Ravitsemuksesta on tullut liian yksipuolista. Saako Kape nuorukaiset innostumaan kokkaamisesta sekä ruoan terveellisyydestä?
Kaappaus keittiössä, Jakso 7: Elämäni jauhelihana
Jakso 7
Elämäni jauhelihana
Kausi 7, 7/10. Elämäni jauhelihana. Miia on jumiutunut rutiineihinsa kotona eikä perhe osaa auttaa äitiä keittiössä. Taloudessa vallitsee makumieltymysten ristiriidat, jonka vuoksi Miia kokkaa aina samoja jauheliharuokia.
Kaappaus keittiössä, Jakso 8: Eettistä ja ekologista
Jakso 8
Eettistä ja ekologista
Kausi 7, 8/10. Eettistä ja ekologista. Veeran ja Antonin keittiössä kokataan luontoa kunnioittaen. Lapset eivät kuitenkaan nauti vanhempiensa tekemistä ruuista. Kape yrittää ratkoa nirsoiluongelmia.
Kaappaus keittiössä, Jakso 9: Rasvaa ja röökiä
Jakso 9
Rasvaa ja röökiä
Kausi 7, 9/10. Rasvaa ja röökiä. Juno ja Jere elävät pikaruualla, eineksillä ja sipseillä. Kape näyttää parille heidän terveyttään uhkaavan totuuden. Uudet kokemukset tuoreen ruuan äärellä saavat parin silmät säkenöimään.
Kaappaus keittiössä, Jakso 10: Gastronominen katastrofi
Jakso 10
Gastronominen katastrofi
Kausi 7, 10/10. Gastronominen katastrofi. Vegaanista ruokavaliota noudattava Minerva vihaa ruuanlaittoa ja ei oikein tunnu välittävän syömisestäkään. Minervan käsitys gourmet-ruuasta saa Kapen ällistymään.

Jäitkö kaipaamaan Kapen kokkauksia?

Jäitkö kaipaamaan Kapen kokkauksia?