Keittiömestari Kari 'Kape' Aihinen jatkaa taistelua paremman arkiruokailun puolesta ja kiertää eri puolilla suomea kannustamassa perheitä kokkaamaan yhdessä. Kapen rohkaisemana perheet pääsevät näyttämään, että jo pienillä muutoksilla voidaan keittiöstä tehdä perheen paras yhteinen paikka. 6. tuotantokausi.
Kategoria
Reality ja lifestyle
Vuosi
2020
Katsottavissa ulkomailla
Jakso 12
Kaappaus keittiössä Extra
Kausi 4 Kaappaus keittiössä Extra. Kape palaa Susannan ja Samin perheen luo katsomaan, onko ruokahävikki saatu kuriin. Voiko monipuolisempi ruoka vaikuttaa myös hävikkiin?
Jakso 11
Ruokahävikki
Kaappaus keittiössä 4. kausi 11/11. Susannan ja Samin perheen ruoka on mautonta ja tylsää ja syötävää ruokaa päätyy roskikseen. Kapen haastaa perheen valmistamaan parempaa ruokaa ja vähentämään ruokahävikkiä.
Jakso 10
Lisää makua
Kausi 4, 10/11. Lisää makua. Lindan kolme pientä poikaa söisivät lähes mitä vain mutta äidin mauton ruoka ei maistu. Kapen apua tarvitaan jotta perheen ruokaan saadaan makua ja keittiöön tekemisen iloa.
Jakso 9
Vanukkaita vai vihanneksia?
Kausi 4, 9/11. Vanukkaita vai vihanneksia? Melissan ja Teron perheen kauppalaskut ovat huimat, sillä perhe elää eineksillä ja vanukkailla. Kapen haasteena on opettaa perinteisiä, terveellisiä arkiruokia.
Jakso 8
Ei dieeteille
Kausi 4, 8/11. Ei dieeteille. Taina on jatkuvasti dieetillä ja perheen yhdessä syöminen on harvassa. Millaista mallia jatkuva dieettaaminen antaa tyttärelle? Kape kannustaa kokkaamaan ja ravitsemusasiantuntijallakin on asiasta sanottavaa.
Jakso 7
Hyvä kiertämään
Kausi 4, 7/11. Saaga, Paulina ja Noora tekevät ruokaa tiukalla budjetilla. Kape auttaa Tesoman nuorisotyössä mukana olevia nuoria tekemään ruokaa edullisesti ja haastaa nuoret opettamaan kokkaamista myös kavereilleen.
Jakso 6
Syö ja voi paremmin
Kausi 4, 6/11. Syö ja voi paremmin. Taiteilijasielu Veera innostuu kokeilemaan erilaisia ruokavalioita mutta välillä unohtaa syömisen kokonaan. Kape Aihinen pyytää avukseen ravitsemusasiantuntija Sanna Talvian
Jakso 5
Hyvästit grillimausteelle
Kausi 4, 5/11. Hyvästit grillimausteelle. Koti-isä Marko maustaa kaiken grillimausteella eikä välitä kasviksista. Kapen haasteena on opastaa monipuolisempaan ruokaan, joka olisi Markon vaimonkin mieleen.
Jakso 4
Aika kasvaa aikuiseksi
Kausi 4, 4/11. Aika kasvaa aikuiseksi. Eduskunta-avustaja Matti pitää syömistä välttämättömänä pahana eikä hän ole opetellut kokkaamaan. Kari Aihisen on aloitettava opettaminen ihan perusasioista.
Jakso 3
Harmaata ruokaa
Kausi 4, 3/10. Harmaata ruokaa. Kolmihenkisen espoolaisperheen äiti tekee väritöntä ja mautonta ruokaa. Kari Aihinen lähtee apuun lopettaakseen tyttären kasviskammon ja opettaakseen perheen tekemään yhdessä maistuvampaa ja monipuolisempaa ruokaa.
Jakso 2
Keittiödiktaattori
Kausi 4, 2/10. Keittiödiktaattori. Lemiläisen perheen äiti on keittiön diktaattori jonka dieettiruoat eivät maistu aviomiehelle ja tyttärelle. Keittiöpäällikkö Kari Aihisen haasteena on saada keittiö koko perheen käyttöön ja perhe syömään saman pöydän ääressä.
Jakso 1
Kiirettä ja kahvia
Kausi 4, 1/10. Kiirettä ja kahvia. Seitsenhenkisen suurperheen vauhdikas arki ei innosta vanhempia ruoanlaittoon. Rasvainen ruoka ei sovi perheen isän sairauteen ja suunnittelemattomuus tekee arjesta työlästä. Keittiöpäällikkö Kari Aihinen lähtee Sastamalaan tuodakseen ilon takaisin ruoanlaittoon.

Jäitkö kaipaamaan Kapen kokkauksia?

Jäitkö kaipaamaan Kapen kokkauksia?