Käräytyskamera (Caught Red Handed) on Subin kesän uusi brittiläinen rikosreality. Sarjassa juontaja Dominic Littlewood tutkailee erilaisia tapoja, miten poliisi ja kansalaiset nappaavat rikollisia itse teossa. Neljäs tuotantokausi.
Kategoria
Reality ja lifestyle, Ulkomaiset
Vuosi
2015
Huomenna klo 21:02
Jakso 14
Kamera ei valehtele
Kausi 4, 14/20. Ovela rikollisjengi piinaa pienyrittäjiä, ja poliisit päättävät virittää varkaille ansan. Pohjois-Irlannissa varas ryöstää pesulan kassan, mutta pesulan omistaja ei luovuta, vaan säntää varkaan perään. Valvontakamera osoittautuu jälleen kerran hyödylliseksi, kun hyväntekeväisyyslipas varastetaan pubin tiskiltä. Brittiläinen rikosreality, jossa tutkitaan erilaisia tapoja, miten poliisi ja kansalaiset nappaavat rikollisia itse teossa.
Huomenna klo 21:01
Jakso 13
Maatilavahdit
Kausi 4, 13/20. Iäkäs nainen kokee kauhun hetkiä, kun ryöstäjä tunkeutuu hänen kotiinsa keskellä kirkasta päivää. Rikolliset eivät piinaa vain kaupunkeja, vaan myös maaseudulla tapahtuu rikoksia. Poliisit ja paikalliset maanviljelijät ovatkin ryhtyneet yhteistyöhön rikollisuuden torjumiseksi. Lisäksi näemme, mitä kaikkea pihaportilla voi tapahtua. Brittiläinen rikosreality, jossa tutkitaan erilaisia tapoja, miten poliisi ja kansalaiset nappaavat rikollisia itse teossa.
Jakso 12
Koiravarkaat
Kausi 4, 12/20. Aseistautunut ryöstäjä hyökkää kultasepänliikkeeseen, mutta ryöstäjä kokee yllätyksen, kun omistaja päättää kaivaa pesäpallomailansa esiin. Perheen lemmikkikoira siepataan, ja perhe pyytää lemmikkietsiviltä apua koiran etsinnöissä. Brittiläinen rikosreality, jossa tutkitaan erilaisia tapoja, miten poliisi ja kansalaiset nappaavat rikollisia itse teossa.
Jakso 11
Röyhkeät roskaajat
Kausi 4, 11/20. Pariskunta näkee kotona valvontakamerasta, että varas on murtautunut heidän kauppaansa. He päättävät lähteä paikan päälle ja haastaa miehen. Toisaalla murtovarkaat tunkeutuvat kolikkomuseoon ja yrittävät myöhemmin käyttää ryöstösaaliinsa läheisessä kaupassa. Suurin osa ihmisistä hävittää jätteensä asianmukaisesti, mutta osa päättää kipata roskat toisten takapihalle. Brittiläinen rikosreality, jossa tutkitaan erilaisia tapoja, miten poliisi ja kansalaiset nappaavat rikollisia itse teossa.
Jakso 10
Ovela laukkuvaras
Kausi 4, 10/20. Aseeton poliisi joutuu uhkaavaan tilanteeseen, kun lähikauppaan ryntää veitsellä aseistautunut mies. Lontoossa liikkuu ahkera laukkuvaras, joka varastaa laukkuja suoraan uhrien silmien alta. Kahteen hyväntekeväisyyskauppaan murtaudutaan, ja poliisit ovat ymmällään, sillä rikospaikalta löytyy kasa hiuksia. Brittiläinen rikosreality, jossa tutkitaan erilaisia tapoja, miten poliisi ja kansalaiset nappaavat rikollisia itse teossa.
Jakso 9
Kohtelias varas
Kausi 4, 9/20. Jalkapallofanien yhteenotto uhkaa riistäytyä käsistä Liverpoolin rautatieasemalla. Nainen päättää opettaa aseistautuneelle ryöstäjälle hieman käytöstapoja. Joulu on antamisen aikaa, mutta toisia kiinnostaa vain ottaminen. Pubin omistajat joutuvat röyhkeän ryöstön kohteeksi joulupäivänä, mutta onneksi teko tallentuu valvontakameralle. Brittiläinen rikosreality, jossa tutkitaan erilaisia tapoja, miten poliisi ja kansalaiset nappaavat rikollisia itse teossa.
Jakso 8
Matkalaukkuvaras
Kausi 4, 8/20. Suojavaatteisiin sonnustautuneet miehet ryöstävät kultasepänliikkeen, mutta tarkkaankin suunniteltu ryöstö voi joskus epäonnistua. Lontoon rautatieasemilla liikkuu röyhkeä matkalaukkuvaras, mutta viranomaiset ovat valmiina. Brittiläinen rikosreality, jossa tutkitaan erilaisia tapoja, miten poliisi ja kansalaiset nappaavat rikollisia itse teossa.
Jakso 7
Katuva konna
Kausi 4, 7/20. Aseistautunut mies pakenee poliisia ja ryöstelee kauppoja. Maaseudulla roskia laittomasti hävittävät ihmiset turmelevat luontoa ja aiheuttavat vaaratilanteita eläimille. Hyväntekeväisyyskaupasta varastanut mies tulee katumapäälle ja palaa rikospaikalle. Brittiläinen rikosreality, jossa tutkitaan erilaisia tapoja, miten poliisi ja kansalaiset nappaavat rikollisia itse teossa.
Jakso 6
Yhden miehen rikosaalto
Kausi 4, 6/20. Liukasliikkeinen koruvaras aiheuttaa levottomuutta Lontoon kultasepänliikkeissä. Tytär huolestuu, kun Alzheimerin tautia sairastavalta äidiltä alkaa kadota rahaa. Kun paikallisesta pubista varastetaan maskotti, omistajat päättävät hyödyntää sosiaalisen median voimaa. Brittiläinen rikosreality, jossa tutkitaan erilaisia tapoja, miten poliisi ja kansalaiset nappaavat rikollisia itse teossa.
Jakso 5
Katoavien laukkujen arvoitus
Kausi 4, 5/20. Paikalliset yrittäjät yhdistävät voimansa, kun yllättävä rikosaalto koettelee idyllistä Hythen pikkukaupunkia. Lontoossa junamatkustajia piinaa ovela matkalaukkuvaras. Brittiläinen rikosreality, jossa tutkitaan erilaisia tapoja, miten poliisi ja kansalaiset nappaavat rikollisia itse teossa.
Jakso 4
Oikeus voittaa
Kausi 4, 4/20. Aseistautuneet ryöstäjät aiheuttavat pelkoa Bristolissa. Poliisi käynnistää laajat tutkinnat, mutta rikollisten nappaaminen ei ole helppoa. Murtovarkaiden kannattaa harkita tekojaan, sillä naapurit ovat valppaana. Lontoossa mies haastaa murtovarkaan, joka suunnittelee naapuritalon ryöstöä. Brittiläinen rikosreality, jossa tutkitaan erilaisia tapoja, miten poliisi ja kansalaiset nappaavat rikollisia itse teossa.
Jakso 3
Katalat konnat
Kausi 4, 3/20. Ihmisen paras ystävä voi olla rikollisen pahin vihollinen. Poliisikoirat tekevät arvokasta työtä rikollisten kiinnisaamisessa. Kun lähikauppa yritetään ryöstää, paikalliset asukkaat rientävät kauppiaan apuun. Hyväntekeväisyyskahvilassa nähdään harvinaisen röyhkeä rikos. Brittiläinen rikosreality, jossa tutkitaan erilaisia tapoja, miten poliisi ja kansalaiset nappaavat rikollisia itse teossa.
Jakso 2
Roskaajat kuriin
Kausi 4, 2/20. Valvontakameroista on paljon apua rikosten selvittämisessä, kun varas hyökkää panttilainaamoon itse tehdyn aseen kanssa ja kun rikollisliiga vaanii pahaa-aavistamattomia vanhuksia. Roskien laiton hävittäminen aiheuttaa ongelmia luonnonpuistossa, ja roskaamista pyritään saamaan kuriin viranomaisten voimin. Brittiläinen rikosreality, jossa tutkitaan erilaisia tapoja, miten poliisi ja kansalaiset nappaavat rikollisia itse teossa.
Jakso 1
Rotat satimeen
Kausi 4, 1/20. Varkaille kelpaa lähes kaikki, mitä he saavat käsiinsä, eivätkä he todellakaan kaihda keinoja. Vammaisen miehen asunnossa hiippaileva nainen herättää hämmennystä. Tietokoneliikkeeseen hyökkää vasaralla varustautunut mies, ja rotta aiheuttaa kaaosta ravintolassa. Onneksi valvontakamerat eivät valehtele. Brittiläinen rikosreality, jossa tutkitaan erilaisia tapoja, miten poliisi ja kansalaiset nappaavat rikollisia itse teossa.