Kardashianit

Tosi-TV:n supertähdet Kim, Kourtney, Khloé, Kendall, Kylie ja äiti Kris kuuluvat Hollywoodin kermaan. Suosikkisarja Kardashianit seuraa näiden kurvikkaiden draamakuningattarien elämää.
Kategoria
Reality ja lifestyle, Ulkomaiset
Vuosi
2020
Siirry C Moreen tästä
Katso molemmat kaudet ilman mainoksia C Moressa
Katso molemmat kaudet ilman mainoksia C Moressa
Kardashianit: Kim 40 vuotta
Kauden 19 erikoisjakso. Kim on pettynyt, kun ei voi juhlia syntymäpäiväänsä koronaviruksen takia, joten perhe järjestää hänelle unelmien yllätysjuhlat kustannuksissa säästämättä. Amerikkalainen realitysarja.
Jakso 8
Lemmenlukkoja
Kausi 19, 8/8. Khloella on paineita tehdä päätös tulevaisuudesta Tristanin kanssa. Scott kirjautuu hoitolaitokseen selvittääkseen ongelmiaan, mutta tulee petetyksi, kun laitoksesta vuodetaan kuvia hänestä. Amerikkalaisessa realitysarjassa seurataan Kardashian-Jennerin dynastian elämää.
Jakso 7
Mökkihöperyys valtaa alaa
Kausi 19, 7/8. Kim yrittää tasapainotella työelämää ja äitiyttä karanteenissa. Khloe puolestaan ryhtyy luovaksi keksiessään itselleen viihdykettä. Amerikkalaisessa realitysarjassa seurataan Kardashian-Jennerin dynastian elämää.
Jakso 6
Koronan kourissa
Kausi 19, 6/8. Kun Los Angeles valmistautuu laajoihin sulkuihin, Malikan synnytys alkaa ja Kris on murtunut, ettei voi viettää turvallisesti aikaa äitinsä kanssa. Amerikkalaisessa realitysarjassa seurataan Kardashian-Jennerin dynastian elämää.
Jakso 5
Tanssi huolesi pois
Kausi 19, 5/8. Khloe pelkää, että Malikan synnytys käynnistyy ennen aikojaan. Corey ja Kris menevät tanssitunnille unohtaakseen riidan perheessä. Amerikkalaisessa realitysarjassa seurataan Kardashian-Jennerin dynastian elämää.
Jakso 4
Ongelmia Palm Springsissä
Kausi 19, 4/8. Kendallin ja Kylien iso riita vie reissun raiteiltaan, ja Scott pyytää Masonilta apua tuhottuaan Krisin mittaamattoman arvokkaan antiikkiesineen. Amerikkalaisessa realitysarjassa seurataan Kardashian-Jennerin dynastian elämää.
Jakso 3
Kohti parempaa oloa
Kausi 19, 3/8. Scott kärsii huolestuttavista terveysongelmista, ja Khloe on päättänyt parantaa Kimin hämähäkkipelon. Amerikkalaisessa realitysarjassa seurataan Kardashian-Jennerin dynastian elämää.
1pv jäljellä
Jakso 2
Koirankujeita koronan varjossa
Kausi 19, 2/8. Kun huoli koronaviruksesta kasvaa, Kim ja Kourtney lähtevät Pariisiin Yeezyn uuden malliston lanseeraukseen. Kris ja Corey ottavat uuden koiranpennun. Amerikkalaisessa realitysarjassa seurataan Kardashian-Jennerin dynastian elämää.
1pv jäljellä
Jakso 1
Kasvukipuja
Kausi 19, 1/8. Khloe suunnittelee parhaan ystävänsä vauvakutsuja, ja samalla Malika yrittää sopeutua tulevaan yksinhuoltajuuteen. Keppostelu Krisin kustannuksella jatkuu. Amerikkalaisessa realitysarjassa seurataan Kardashian-Jennerin dynastian elämää.