Kardashianit

Tosi-TV:n supertähdet Kim, Kourtney, Khloé, Kendall, Kylie ja äiti Kris kuuluvat Hollywoodin kermaan. Suosikkisarja Kardashianit seuraa näiden kurvikkaiden draamakuningattarien elämää.
Kategoria
Reality ja lifestyle, Ulkomaiset
Vuosi
2020
Siirry C Moreen tästä
Katso molemmat kaudet ilman mainoksia C Moressa
Katso molemmat kaudet ilman mainoksia C Moressa
Jakso 12
Joukkuehenkeä luomassa
Kausi 17, 12/12. Kris vie perheen Wyomingiin helpottaakseen viimeaikaisia jännitteitä ja luodakseen yhteishenkeä, mutta suunnitelma kostautuu, kun tytöt alkavat riidellä reissulla. Amerikkalainen realitysarja, jossa seurataan Kardashian-Jennerin dynastian elämää.
Jakso 11
Show jatkukoon
Kausi 17, 11/12. Kim ja Khloe ovat raivoissaan, että Kourtney salaa osia elämästään kameroilta, ja yrittävät hankkia tälle potkut sarjasta. Amerikkalainen realitysarja, jossa seurataan Kardashian-Jennerin dynastian elämää.
Jakso 10
Lahjasade
Kausi 17, 10/12. Khloe pelkää, että Tristan yrittää saada hänet takaisin. Kim ja Kourtney auttavat paikallista yhteisöä kuultuaan, että ihmiset sairastuvat myrkyllisten saasteiden takia. Amerikkalainen realitysarja, jossa seurataan Kardashian-Jennerin dynastian elämää.
Jakso 9
Karkkikalabaliikki
Kausi 17, 9/12. Kim ja Kourney riitelevät Northin ja Penelopen yhteisten syntymäpäiväjuhlien teemasta. Kris on huolissaan Khloen pakkomielteisestä käytöksestä. Amerikkalainen realitysarja, jossa seurataan Kardashian-Jennerin dynastian elämää.
Jakso 8
Irtioton sietämätön vaikeus
Kausi 17, 8/12. Kimin on vaikea irtautua työasioista perhelomalla Costa Ricassa. Khloe kohtaa vanhat epävarmuutensa, kun hän osallistuu ensimmäisiin koulutanssiaisiinsa. Amerikkalainen realitysarja, jossa seurataan Kardashian-Jennerin dynastian elämää.
Jakso 7
Entiset mielessä
Kausi 17, 7/12. Khloe harkitsee ottavansa yhteyttä Lamariin, jolta julkaistaan kirja. Kris pelkää, että vanha huhu saa aikaan riidan Khloen kanssa. Kim puhuu Valkoisessa talossa, ja Scott haaveilee koiranäyttelystä koiransa Hershin kanssa. Amerikkalainen realitysarja, jossa seurataan Kardashian-Jennerin dynastian elämää.
Jakso 6
Reissussa rähjätään
Kausi 17, 6/12. Kim järjestää yllätyksen Kanyelle Psalmin syntymän kunniaksi. Tyttöjen reissu Turks- ja Caicossaarille on kaikkea muuta kuin rentouttava Kourtneylle ystävineen. Amerikkalainen realitysarja, jossa seurataan Kardashian-Jennerin dynastian elämää.
Jakso 5
H-hetki käsillä
Kausi 17, 5/12. Kim suuntaa New Yorkiin tärkeään muotitapahtumaan vain muutama päivä ennen poikansa syntymää. Los Angelesissa Kourtneylle selviää, että eräs työntekijä varastaa häneltä. Amerikkalainen realitysarja, jossa seurataan Kardashian-Jennerin dynastian elämää.