Kauniit ja rohkeat

Yli 30-vuotias, kaikkien aikojen saippuasarja sijoittuu Los Angelesin muotimaailmaan.
Kategoria
Draama, Ulkomaiset
Vuosi
2020
Uusi jakso maanantaista perjantaihin klo 00.01
Siirry C Moreen tästä
Katso viikon jaksot jo ennakkoon C Moressa
Katso viikon jaksot jo ennakkoon C Moressa
Kauniit ja rohkeat, Jakso 8574: Uuden elämän ensiaskeleet
Tulossa su 12.12. klo 22:01
Jakso 8574
Uuden elämän ensiaskeleet
Hope ja Liam kiusaavat Brookea roikottamalla meheviä juoruja tämän nenän edessä. Steffyllä on kiire saada häänsä järjestettyä yhdessä yössä, mutta onneksi Forresterien perimässä kulkee erityinen pikahäägeeni. Tulevat häät ovat myös Quinnin mielessä. Tällä kertaa hän ei pääse edes paikalle, saati emännöimään suvun suurta juhlaa. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Kauniit ja rohkeat, Jakso 8573: Edessä draamaton tulevaisuus
Tulossa klo 22:01
Jakso 8573
Edessä draamaton tulevaisuus
Steffy esittelee Forrester Creationsia tuleville appivanhemmilleen. Koko suku odottaa häitä jo innolla, varsinkin Eric, joka tarjoaa kartanoaan juhlapaikaksi. Kesken ilonpidon Steffy luikahtaa kuitenkin Brooken mökille. Hänellä on tärkeää asiaa Hopelle ja Liamille. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Kauniit ja rohkeat, Jakso 8572: Klaanikatselmus
Jakso 8572
Klaanikatselmus
Steffy tapaa vihdoinkin Finneganin äidin, ja ylpeät isovanhemmat saavat pienen pojanpoikansa ensi kertaa syliinsä. Steffy pyytää Forrestereita kokoontumaan toimistolle, sillä hänellä on heille jotain kerrottavaa. Spekulointi uutisen sisällöstä alkaa tietenkin välittömästi. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Kauniit ja rohkeat, Jakso 8571: Brooke, lemmikkini
Jakso 8571
Brooke, lemmikkini
Carter on puun ja kuoren välissä edustaessaan Ericiä avioerossa ja tapaillessaan salaa eron toista osapuolta. Eric myöntää viimein oman osuutensa suhteen hajoamisessa Brooken vastalauseista huolimatta. Steffy saa odottamattomia vieraita Finneganin suvusta. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Kauniit ja rohkeat, Jakso 8570: Quinn, ylpeä feenikslintu
Jakso 8570
Quinn, ylpeä feenikslintu
Quinn marssii Forresterille ja saa tilaisuuden puhua Ericin kanssa kahden kesken. Tällä kertaa hän ei kuitenkaan anele anteeksi vaan kertoo oman versionsa tapahtumista, jotka johtivat heidän eroonsa. Steffy ja Finn alkavat suunnitella häitään, eikä Steffy malta odottaa, että saa tavata Finneganin vanhemmat. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Kauniit ja rohkeat, Jakso 8569: Onko jo avioliiton aika, Steffy?
Jakso 8569
Onko jo avioliiton aika, Steffy?
Katiella ja Brookella on juorutuokio, ja Steffyn asiat ovat tällä kertaa päällimmäisenä mielessä. Brooke on iloissaan, että tavattuaan Finneganin Steffy on viimeinkin jättänyt Liamin rauhaan. Paris on huolissaan siitä, miten Steffy kohtelee tulevaa miestään. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Kauniit ja rohkeat, Jakso 8568: Kenen poikia olet, Finn?
Jakso 8568
Kenen poikia olet, Finn?
Ridge ja Steffy keskustelevat Finneganista ja siitä, että eivät tiedä mitään tämän perheestä. Finneganin yritys luistaa perinteisistä Forrester-häistä ei ilahduta tulevaa appea alkuunkaan. Zende haluaa puhua Parisin kanssa heidän suhteensa etenemisestä. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Kauniit ja rohkeat, Jakso 8567: Kuuntele sydäntäsi, Carter
Jakso 8567
Kuuntele sydäntäsi, Carter
Carter ei malta pysyä työpaikallaan ja livahtaa tuon tuosta tapaamaan salaista rakastettuaan samalla, kun muut kantavat seuraukset heidän suhteestaan. Paris iloitsee uudesta majapaikastaan Steffyn luona. Mikä voisikaan mennä vikaan, kun kaunis nuori nainen muuttaa pomonsa tuoreen perheen luokse asumaan? Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Kauniit ja rohkeat, Jakso 8566: Quinn, tinkimätön takiainen
Jakso 8566
Quinn, tinkimätön takiainen
Carter haluaa tavata Quinnin välittömästi ja kertoa tälle ilouutiset korumalliston kohtalosta. Wyattista Quinnin käytös vaikuttaa aina vain omituisemmalta. Brooke ei ilahdu kuullessaan, että hän ei vieläkään pääse Quinnista kokonaan eroon. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Kauniit ja rohkeat, Jakso 8565: Myöhästelijöiden kootut selitykset
Jakso 8565
Myöhästelijöiden kootut selitykset
Eric ei katso Carterin myöhästelyä hyvällä, vaikka tietääkin tämän viettäneen aamunsa uuden mystisen naisystävänsä kanssa. Quinn myöhästyy tapaamisesta Wyattin kanssa. Wyatt näkee heti, että äidillä on taas metkut mielessään. Paris muuttaa tilapäisesti asumaan Steffyn ja Finnin luo. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Kauniit ja rohkeat, Jakso 8564: Carter, salaperäinen poikamies
Jakso 8564
Carter, salaperäinen poikamies
Quinn ja Carter pohtivat mahdollisuuksiaan jatkaa tapailua salassa. Eric odottaa Carteria Forresterilla ja arvailee Brooken ja Ridgen kanssa, kuka tämän uusi nainen voi olla. Paris on joutunut ikävään tilanteeseen siskonsa muutettua Pariisiin. Hän ei pyydä apua, mutta saa sitä silti. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Kauniit ja rohkeat, Jakso 8563: Brooke, vallankumouksellinen vaaleaverikkö
Jakso 8563
Brooke, vallankumouksellinen vaaleaverikkö
Brooken haastatteluun lipsahtanut otsikko hänestä Ridgen johtajaparina ei ehkä ollutkaan virhe. Brooke havittelee toimitusjohtajan paikkaa miehensä rinnalla. Steffy ja Finn elävät vauvakuplassaan, mutta Steffyllä on myös vaativa työ hoidettavanaan. Ainakin toistaiseksi. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Kauniit ja rohkeat, Jakso 8562: Lempiväisten lämpimät jäähyväiset
Jakso 8562
Lempiväisten lämpimät jäähyväiset
Quinnin ja Carterin viimeinen tapaaminen pitkittyy, eikä kumpikaan malta jättää jäähyväisiä. Heidän suhteestaan puhutaan Forresterilla epäuskoiseen sävyyn. Kukapa olisi arvannut, että Carterista kuoriutuu moinen naistenmies. Steffy haluaa tietää, miksi Finn ei tahdo järjestää hääjuhlaa sukulaisille. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Kauniit ja rohkeat, Jakso 8561: Quinn, kielletty hedelmä
Jakso 8561
Quinn, kielletty hedelmä
Carter ja Quinn kiertävät toisiaan kuin kissa kuumaa puuroa. Vaakalaudalla on Carterin ura Forresterilla ja monta ystävyyssuhdetta. Quinn löytää silti Carterin asunnosta todisteita hellistä tunteista itseään kohtaan. Justin tekee kaikkensa välttyäkseen sieppaussyytteiltä ja ehdottaa Ridgelle erikoista sopimusta. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Kauniit ja rohkeat, Jakso 8560: Pettureita ja yllättäviä ystäviä
Jakso 8560
Pettureita ja yllättäviä ystäviä
Liamin ja Billin vapautumisen jälkeen tilanne kodeissa ja Spencerillä alkaa palailla entisiin uomiinsa. Billin läheisimmät ihmissuhteet kokivat kuitenkin muodonmuutoksia. Thomas lunasti teollaan lähes kaikkien luottamuksen, mutta miten on Brooken laita? Carter lupasi pysyä kaukana Quinnista, mutta Quinn ei ole luvannut mitään vastaavaa. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Kauniit ja rohkeat, Jakso 8559: Justin, juristi tuomiolla
Jakso 8559
Justin, juristi tuomiolla
Liam on helpottunut ja onnellinen päästessään viimein takaisin kotiin Hopen ja lasten luo. Arkiaskareet tuntuvat hänestä unelmien täyttymykseltä. Wyatt löytää Billin kaulailemasta Katien kanssa. Koko perhe iloitsee hänen vapautumisestaan, mutta vielä on yksi asia selvitettävänä. Justin. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.