Yli 30-vuotias, kaikkien aikojen saippuasarja sijoittuu Los Angelesin muotimaailmaan.
Yli 30-vuotias, kaikkien aikojen saippuasarja sijoittuu Los Angelesin muotimaailmaan.
Yli 30-vuotias, kaikkien aikojen saippuasarja sijoittuu Los Angelesin muotimaailmaan.
Kategoria
Draama, Ulkomaiset
Vuosi
2019
Uusi jakso maanantaista perjantaihin klo 00.01
Siirry C Moreen tästä
Katso viikon jaksot jo ennakkoon C Moressa
Katso viikon jaksot jo ennakkoon C Moressa
Tulossa klo 22:01
Jakso 8373
Tervetuloa kotiin
Zende tulee Pariisista takaisin Los Angelesiin ilman Nicolea ja törmää heti Zoeen. Carter on iloinen ystävänsä kotiinpaluusta ja esittelee tämän mieluusti tyttöystävälleen. Ridgelläkin on kotiinpaluu edessään. Kuultuaan totuuden Vegasin tapahtumista hän ryntää välittömästi puhumaan Brooken kanssa. Quinn joutuu pulaan, kun Eric saa tietää, mitä hän on tehnyt. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Jakso 8372
Älä luota Shaunaan, Ridge!
Brooke yrittää päästä Quinnin ohitse keskeyttämään hääseremonian, vaikkei se ole vielä edes alkanut. Ridge on kuullut Katielta totuuden Vegasin tapahtumista ja joutuu nyt tekemään vaikean valinnan. Pysyykö hän vaimonsa Shaunan luona vai palaako nuoruuden rakastettunsa, oman Loganinsa luo? Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Jakso 8371
Katie, kartanon juorukello
Brooke ei malta pysyä aloillaan vaan ryntää kartanolle estämään Ridgen ja Shaunan häät. Se ei kuitenkaan ehkä ole tarpeen, koska Katie on juuri kertomassa Ridgelle Quinnin ja Shaunan keskustelusta. Riittääkö se kuitenkaan siihen, että Ridge jättäisi Shaunan ja palaisi petollisen Brooken syliin? Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Jakso 8370
Älä enää emmi, Shauna
Ridge kuluttaa hääpäivänsä aamua työpaikalla eikä vaimonsa seurana kartanolla. Carter ja Eric epäilevät hänen naimahalukkuuttaan ja muistuttavat, että vielä ei ole myöhäistä perua. Myös Shauna epäröi valojen vannomista manipuloituaan aviomiehensä eroamaan Brookesta. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Jakso 8369
Nait väärän naisen, Ridge
Shaunan ja Ridgen toiset häät näyttävät todella toteutuvan, vaikka useampi ihminen yrittää saada Ridgeä perumaan mokoman farssin. Quinn on riemuissaan ystävänsä puolesta, mutta kesken hääjärjestelyjen hän joutuu vielä vastailemaan Brooken loputtomiin syytöksiin juonittelusta. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Jakso 8368
Quinn, Forresterien häätirehtööri
Steffy on saatu turvallisesti vieroitukseen ja perhe voi vihdoin hengähtää helpotuksesta. Quinn ottaa välittömästi ohjat käsiinsä ja alkaa järjestellä Ridgen ja Shaunan häitä asianosaisten lievästä vastahakoisuudesta huolimatta. Brooke ei usko hetkeäkään, että heidän avioliittonsa kestäisi ja kärkkyy malttamattomana tilaisuutta iskeä kyntensä Ridgeen. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Jakso 8367
Anna meidän auttaa
Ridge, Liam ja Finn kerääntyvät Steffyn luokse interventioon. He yrittävät parhaansa mukaan saada Steffyn myöntämään lääkeriippuvuutensa ja hakeutumaan hoitoon. Thomas on huolesta suunniltaan ja haluaa mennä sisarensa tueksi, mutta Hope saa hänet toisiin ajatuksiin. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Jakso 8366
Myönnä ongelmasi, Steffy
Liam kutsuu tohtori Finneganin Loganeille kertoakseen tälle Steffyn tilanteesta, mutta ei malta olla piikittelemättä tätä ihastumisesta. Ridge on tyttärensä luona ja yrittää saada tätä myöntämään ongelmansa. Steffy ei osaa ajatella muuta kuin tytärtään, jonka Liam häneltä julmasti varasti. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Jakso 8365
Loganit, varkaiden klaani
Forresterit ja Loganit joutuvat taas törmäyskurssille, kun Steffy yrittää hädissään saada lastaan takaisin. Ridge menee tyttärensä avuksi tietämättä, mistä todella on kyse, ja pian otetaan jo aseet esiin. Thomas tapaa Zoen Forrester Creationsilla ja vakuuttaa todella rakastaneensa tätä. Hellät tunteet eivät ehkä ole kokonaan kadonneet. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Jakso 8364
Mene vieroitukseen, Steffy
Steffy ryntää Loganeille hakemaan lastaan, ja saa Liamin, Hopen ja Brooken vastaansa. He eivät suostu antamaan Kellyä hänelle, mikä saa Steffyn entistä vimmaisempaan tilaan. Thomas kutsuu isänsä Steffyn asunnolle, koska ei osaa yksin päättää, mitä pitäisi tehdä. Ridgestä ei ole asiassa mainittavaa apua. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Jakso 8363
Et vie lastani, Liam!
Liam on päättänyt viedä Kellyn turvaan äitinsä luota, mutta Steffy ei hyväksy lapsensa kaappaamista. Varsinkaan, kun Liam aikoo viedä tytön Hopen hoiviin. Omasta mielestään Steffyllä ei ole mitään ongelmaa ja Liam vain liioittelee. Hope odottelee aviomiestään kotiin ja purkaa turhautumistaan äidilleen. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Jakso 8362
Missä aviomiehesi on, Hope?
Liam löytää kipulääkepurkin Steffyn kotoa ja syyttää automaattisesti lemmenkipeää lääkäriä tämän ongelmista. Steffy väittää kivenkovaa, ettei ole ottanut pillerin pilleriä, mutta on päivänselvää, että kaikki ei ole kohdallaan. Thomas purkaa Hopelle tuntojaan tämän aviomiehestä. Hänellä on oma käsityksensä siitä, miksi Liam norkoilee jatkuvasti Steffyn asunnolla. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Jakso 8361
Steffy, lupaava narkomaaninalku
Liam yrittää hädissään herättää lääkepöhnässä makaavaa Steffyä. Hope odottaa kotona aviomiestään, joka on jälleen kerran pelastamassa vieraita naisia muilta miehiltä. Thomas huomaa Hopen synkkyyden tuodessaan Douglasia kotiin, ja tarjoaa miehekästä olkaansa tämän lohduksi. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Jakso 8360
Liamin komea korvaaja
Liam kiukuttelee veljelleen ja väittää yhä, ettei ole laisinkaan mustasukkainen tohtori Finneganille. Hope pyyhältää kutsumatta sisään juuri kun Steffy kaulailee komean lääkärinsä kanssa. Toisin kuin miehensä, hän on hyvin iloinen Steffyn uudesta suhteesta. Mutta vaikka romantiikka piristääkin Steffyä, se ei poista hänen kipujaan. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Jakso 8359
Finn, komea hoivaajani
Forresterin miehet pitävät hauskaa Liamin mustasukkaisuuden kustannuksella. Hän joutuu puolustelemaan huolestumistaan Thomasin lisäksi myös Ridgelle, joka ei myöskään näe tohtori Finneganin toimissa mitään moitittavaa. Steffy ja Finn pohtivat suhteensa laatua kiihkeän suudelmansa jälkimainingeissa. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Jakso 8358
Teit jo valintasi, Liam
Vinnyn lääkelähetys houkuttaa, vaikka lääkäri on kieltänyt Steffyltä vahvat kipulääkkeet. Liam kertoo Thomasille tohtorin asiattomasta kiinnostuksesta tämän siskoa kohtaan, mutta Thomasin mielestä Liam on vain mustasukkainen. Tohtori Finneganilla on Steffylle yllättäviä uutisia. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.