Yli 30-vuotias, kaikkien aikojen saippuasarja sijoittuu Los Angelesin muotimaailmaan.
Kategoria
Draama, Ulkomaiset
Vuosi
2019
Uusi jakso maanantaista perjantaihin klo 00.01
Siirry C Moreen tästä
Katso viikon jaksot jo ennakkoon C Moressa
Katso viikon jaksot jo ennakkoon C Moressa
Tulossa klo 21:01
Jakso 8401
Vihkijästä vihittäväksi
Carter on vihdoinkin pääsemässä alttarin toiselle puolelle vastailemaan kysymyksiin niiden esittämisen sijaan. Zoe esittelee kihlasormustaan Forrester Creationsilla, kuten tuoreen morsiamen kuuluukin. Hope for the Futuren tiimi on hitsautunut hyvin yhteen ja suunnittelijakaksikon asut ovat henkeäsalpaavia. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Jakso 8400
Zoe kosintajärkytyksen kourissa
Zoe kyselee Zendeltä, pitäisikö hänen suostua Carterin kosintaan. Suhde on vasta tuore ja hän on joutunut aiemmin pettymään, mutta epäröinnin taustalla on myös tunteita toista miestä kohtaan. Wyatt puolustaa äitiään Ericille. Hänestä on kohtuutonta, että Shauna sai niin helposti anteeksi, mutta Quinn on häädetty omasta kodistaan. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Jakso 8399
Tukalat tuplatreffit
Paris ja Zende flirttailevat estoitta Carterin järjestämillä illallisilla. Zoe vaikuttaa kiusaantuneelta, muttei voi ilmaista mielipidettään tilanteesta. Carter vihjailee edelleen, että illasta tulee odotettuakin ikimuistoisempi kaikille läsnäolijoille. Charlie saa tilaisuuden udella Thomasilta Hopen näköisnuken katoamisesta. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Jakso 8398
Tuplatreffejä ja kolmiodraamaa
Carter ja Zoe kutsuvat Parisin ja Zenden illalliselle. Paris nolostelee vieläkin, kun sattui hehkuttamaan Zenden seksikkyyttä tämän seisoessa selkänsä takana. Romanttinen tunnelma kuitenkin pyyhkii häpeän tunteet taivaan tuuliin. Finn ei säästele Liamin tunteita kertoessaan mielipiteensä Thomasin vainoamisesta. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Jakso 8397
Kumpaa Hopea kuuntelet, Thomas?
Hopen mielestä siinä ei ole mitään pahaa, että Thomas käyttää hänen näköisnukkeaan inspiraationsa lähteenä. Thomasilla on kuitenkin vaikeuksia sivuuttaa nuken pahantahtoista komentelua. Liam yrittää saada Finnegania puolelleen Thomasia vastaan, mutta tämä kuuntelee mieluummin Steffyä kuin kuohuksissaan paasaavaa Liamia. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Jakso 8396
Tapa Liam
Hopen näköisnukke alkaa komennella Thomasia ja vaatii tätä murhaamaan Liamin. Samaan aikaan Forrester Creationsilla Liam kertoo Hopelle ja Steffylle mallinukesta. Hänen yllätyksekseen naiset eivät reagoikaan asiaan yhtä voimakkaasti kuin hän. Heistä Thomasin selitys on aivan järkeenkäypä. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Jakso 8395
Liam outouden laaksossa
Liam järkyttyy löydettyään aivan vaimonsa näköisen mallinuken Thomasin asunnosta. Thomasilla on asialle kuitenkin täysin järkevä selitys. Hope ja Steffy luottavat siihen, että Thomasin terapia toimii, eikä tämä ole enää vaaraksi kenellekään. Zende on hivenen epäileväisempi. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Jakso 8394
Charlie, Forresterin salapoliisi
Charlie, Forresterin salapoliisi. Kalabaliikki kadonneesta mallinukesta jatkuu. Charlie kiertää Forrester Creationsilla selvittämässä mysteeriä ja kuulustelemassa työntekijöitä. Zoe kuuntelee kiusaantuneena, kun Paris ylistää Zendeä maasta taivaaseen. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Jakso 8393
Rakkaani, marionettini
Thomasin pihistämää mallinukkea aletaan kaivata, ja hänen omituinen käytöksensä pannaan oitis merkille. Hopen näköisnukke on saanut hänet aivan raiteiltaan. Parisin polvet alkavat notkahdella, kun hän törmää uudelleen Zendeen. Zende haluaa välttämättä kuulla lisää kaunottaren elämästä. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Jakso 8392
Paljon melua Quinnista
Shauna joutuu vakuuttelemaan Quinnille, ettei aio vietellä tämän aviomiestä. Quinnin on vaikea uskoa häntä, vaikka he ovat olleet parhaita ystäviä jo pitkään. Wyatt harmittelee, että joutuu asumaan äitinsä kanssa, eikä voi nauttia Flon seurasta rauhassa. Paris tapaa siskonsa molemmat miehet. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Jakso 8391
Mitä teet kodissani, Shauna?
Quinn ei ilahdu siitä, että löytää parhaan ystävänsä asumasta aviomiehensä kodista, josta on itse joutunut muuttamaan pois. Brooke toivoo, että Quinn saa pysyvän häädön sekä kartanolta että Forrester Creationsilta. Zoe saa yllättävän vieraan suoraan Lontoosta. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Jakso 8390
Thomas, uneton Beverly Hillsissä
Finn kertoo Steffylle Thomasin huolestuttavasta käytöksestä. Steffy haluaa heti tavata veljensä ja selvittää, onko tämä edelleen pakkomielteinen Hopesta. Quinn menee anelemaan Ericiltä anteeksi ja joutuu vastatusten Ridgen kanssa. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Jakso 8389
Thomas, syöksykierteiden sankari
Finn yrittää saada selkoa Thomasin sekavista puheista. Thomas käyttäytyy oudosti ja väittää Hopen haluavan hänet Liamin sijaan. Steffy uskoutuu Hopelle uuden romanssinsa etenemisestä. Finn on auttanut hänet takaisin terveiden kirjoihin ja tuonut rakkautta hänen elämäänsä. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Jakso 8388
Arjen onnea
Steffyn elämä on palannut uomiinsa, ja koko perhe iloitsee vilpittömästi hänen toipumisestaan. Finn etsiskelee häntä Forresterilta ja ajautuu omituiseen keskusteluun Thomasin kanssa. Liam ja Hope piipahtavat katsomaan Kellyä, eikä Liam malta olla varoittelematta naisiaan Thomasin sekopäisistä puuhista. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Jakso 8387
Sait ansiosi mukaan, Quinn
Eric ei ole vielä antanut Quinnille anteeksi, ja Brooke taivuttelee häntä päättämään avioliittonsa. Quinn asustelee tilapäisesti hotellissa, ja Flo pyytää häntä epähuomiossa muuttamaan rantataloon. Wyatt ei ehdi toppuutella äitiään, kun tämä lähtee jo pakkaamaan tavaroitaan. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Jakso 8386
Työt odottavat, Zoe
Hope haluaa aloittaa työpäivän tavallista aikaisemmin, mutta Zoea ei näy eikä kuulu. Zende osaa harmikseen arvata, missä tämä viipyy. Thomasillakin on vaikeuksia saada päivänsä käyntiin. Mallinukke piinaa häntä hempeilemällä Hopen äänellä. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.