Yli 30-vuotias, kaikkien aikojen saippuasarja sijoittuu Los Angelesin muotimaailmaan.
Kategoria
Draama, Ulkomaiset
Vuosi
2019
Uusi jakso maanantaista perjantaihin klo 00.01
Siirry C Moreen tästä
Katso viikon jaksot jo ennakkoon C Moressa
Katso viikon jaksot jo ennakkoon C Moressa
Jakso 8448
Moraalinvartija Ridge Forrester
Ridge ryntää saarnaamaan Zoelle moraalista, koska tämä yrittää kammeta Zenden vuoteeseensa. Carter, joka painosti Zoen pikakihlaukseen, julistaa onneaan Forresterilla. Hän haluaa aloittaa perhe-elämän tulevan vaimonsa kanssa mahdollisimman pian. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Jakso 8447
Vain yksi yö, Zende
Zoe on päättänyt kaataa Zenden vuoteeseen, tuli mikä tuli. Hän vaarantaa samalla sekä kihlauksensa että työpaikkansa, mutta eihän kukaan saa koskaan tietää. Katie purkaa mieltään Donnalle pohdiskellessaan, pitäisikö hänen ottaa Bill takaisin vai ei. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Jakso 8446
Luottamus koetuksella
Ridge on huolissaan Zoen ja Carterin suhteesta ja vaatii vastauksia sekä Parisilta että Zendeltä. Hän haluaa suojella ystäväänsä nähtyään Zoen katseen vaeltavan Zenden suuntaan. Bill yrittää päästä takaisin kotiin Katien luokse, mutta monta kertaa rikottua luottamusta on vaikea palauttaa. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Jakso 8445
Rakastaa, ei rakasta, rakastaa
Zoe painostaa Zendeä tunnustamaan rakkautensa, vaikka on kihloissa tämän hyvän ystävän Carterin kanssa. Carter puolestaan painostaa Zoea päättämään hääpäivän. Bill on kiukkuisella tuulella ja haikailee taas Katien perään. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Jakso 8444
Paljasta tunteesi, Zende
Zenden kännykkä temppuilee ja Zoe saa viestin, jonka hän lähetti jo kauan sitten. Tilanne on muuttunut paljon lähetyshetkestä, mutta Zoe haluaa tietää, ovatko Zenden tunteet ennallaan. Steffy saa huonoja uutisia isyystestistä ja kokoaa asianosaiset keskustelemaan. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Jakso 8443
Älä tuhoa perhettäsi, Hope
Hopen yllätykseksi Thomas kehottaa häntä antamaan Liamille anteeksi, että tämä kävi vieraissa ja saattoi ehkä Steffyn raskaaksi. Steffy menee viimein lääkäriin selvittämään, kuka on hänen lapsensa isä. Zoe kalastelee kohteliaisuuksia Zendeltä ja yrittää saada tämän tunnustamaan rakkautensa. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Jakso 8442
Liam, ikuinen pettäjä
Thomas kuuntelee ymmärtäväisesti Hopen vuodatusta Liamin petoksesta. Liam purkaa kiukkuaan liikekumppaneihinsa ja saa Wyattin epäilemään, että jotain ikävää on tapahtunut. Steffy vakuuttelee edelleen Finneganille, että hän ei ikimaailmassa pettäisi tätä toistamiseen. Finn haluaa pysyä Steffyn rinnalla, mutta ei ole täysin varma tämän tunteista. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Jakso 8441
Ei koskaan enää!
Liam ja Steffy vakuuttelevat kumppaneilleen, ettei heidän välillään voi enää koskaan tapahtua mitään romanttista. Kuulijat eivät kuitenkaan ole täysin vakuuttuneita. Thomas salakuuntelee Liamin tilitystä ja on välittömästi valmiina lohduttamaan Hopea. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Jakso 8440
Vastuunkannon aika, Liam
Finn ei usko Liamin selityksiä. Hän on varma, että Liam vain odotti tilaisuutta päästä viettelemään Steffy sänkyynsä. Hope haluaa tietää, ketä Steffy epäilee tulevan lapsensa isäksi. Spencer Publicationsille ilmestyy kaunis nainen Genoa Citystä kyselemään Sally Spectrasta. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Jakso 8439
Kodinrikkoja ja tuuliviiri
Hopella ja Finneganilla on hyvin selkeä käsitys Steffyn ja Liamin yhteisen yön kulusta, eikä se vastaa lainkaan asianosaisten kertomusta. Syylliset joutuvat kuuntelemaan parjausta, eikä heillä ole juuri varaa puolustautua. Zoe haluaa selvittää ennen naimisiinmenoa, mitä hänen ja Zenden välillä on meneillään. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Jakso 8438
Petettyjen pyhä viha
Liamin mielestä on hyvä ajatus mennä käymään Steffyn luona kaiken tapahtuneen jälkeen. Hän joutuu kuitenkin vastakkain Finneganin kanssa, eikä tämä ole järin ymmärtäväisellä tuulella. Forresterilla Hope pääsee purkamaan suuttumustaan Steffylle. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Jakso 8437
Vielä yksi pieni juttu
Hope lupaa yrittää antaa pettämisen anteeksi, mutta Liam ei ole vielä kertonut Steffyn raskaudesta. Steffy joutuu kertomaan lapsesta Finneganille, joka saattaa myös olla sen isä. Paris ja Zoe riitelevät siitä, kummalla on suurempi oikeus työskennellä Forrester Creationsilla. Samalla nousevat pintaan myös vanhat lapsuustraumat. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Jakso 8436
Tilinteon hetki
Steffy ja Liam selittelevät tahoillaan kohtalokasta virhettään. Finneganille tilanne on sentään tuore, mutta Hopen mieleen tulvivat lukuisat aiemmat kerrat, kun Steffy on jollain tavalla pilannut hänen ja Liamin suhteen. Zoe saa tietää, että Paris otti työtarjouksen vastaan hänen kielloistaan huolimatta. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Jakso 8435
Traumadiilerit Steffy ja Liam
Ajatuskin Liamin ja Steffyn yhteisestä yöstä saa Hopen kuvotuksen valtaan. Hän luotti mieheensä täydellisesti, mutta kaiken heidän kokemansa jälkeen tämä petti häntä taas kerran saman naisen kanssa. Mahtaako Finneganinkaan ymmärtäväisyys riittää näin räikeän petoksen anteeksiantamiseen. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Jakso 8434
Lopeta selittely, Liam!
Liam yrittää kertoa Hopelle pettämisestä omaan takeltelevaan tyyliinsä ja jättää palasten yhdistämisen Hopen tehtäväksi. Steffy ei pääse kertomisessa edes alkuun, kun Finn ilmestyy paidattomana hänen ovelleen. Zende tekee parhaansa saadakseen Parisin jäämää Forresterille. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Jakso 8433
Steffy ja Liam, rehelliset petturit
Liam ei enää suostu vaikenemaan syrjähypystään. Steffyn raskaus muuttaa tilanteen täysin ja hänellä on mielestään velvollisuus olla rehellinen vaimolleen. Paris hyvästelee Zenden ja kertoo tälle saamastaan työtarjouksesta, mutta Zende ei halua päästää häntä lähtemään luotaan. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.