Kauniit ja rohkeat

Yli 30-vuotias, kaikkien aikojen saippuasarja sijoittuu Los Angelesin muotimaailmaan.
Kategoria
Draama, Ulkomaiset
Vuosi
2020
Uusi jakso maanantaista perjantaihin klo 00.01
Siirry C Moreen tästä
Katso viikon jaksot jo ennakkoon C Moressa
Katso viikon jaksot jo ennakkoon C Moressa
Kauniit ja rohkeat, Jakso 8543: Rehellisyys vai rakkaus, Thomas?
Huomenna klo 21:01
Jakso 8543
Rehellisyys vai rakkaus, Thomas?
Thomas joutuu vaikean valinnan eteen kuultuaan Vinnyn viimeiset viestit. Ne voivat vapauttaa Liamin vankilasta, jolloin hän menettäisi viimeisen mahdollisuutensa Hopen kanssa. Steffy ja Hope yhdistävät voimansa pitääkseen Liamin positiivisella mielellä. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Kauniit ja rohkeat, Jakso 8542: Ala elää, Hope
Tulossa klo 21:01
Jakso 8542
Ala elää, Hope
Liam kehottaa vaimoaan jatkamaan elämäänsä ja kertomaan tilanteesta lapsille, koska hän ei ehkä pääse vapaaksi vielä vuosiin. Brooke pelkää, että jos Thomasia patistetaan liikaa Hopen tueksi, tämä taantuu entisiin, vaarallisiin tapoihinsa. Thomasilla on outoja puhelinongelmia. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Kauniit ja rohkeat, Jakso 8541: Oikeus, kohtuus ja intohimo
Jakso 8541
Oikeus, kohtuus ja intohimo
Quinn tarrautuu kaikin voimin avioliittoonsa, vaikka ei saa Carterin raamikasta vartaloa mielestään. Kaikki kortit ovat nyt Parisin käsissä. Hänen pitää vain päättää, kenelle jakaa ässät ja jokerit. Brooke varoittelee Hopea avautumasta liikaa Thomasille, jolla on aina piilomotiiveja. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Kauniit ja rohkeat, Jakso 8540: Liam ja Bill, väliaikaiset vankilakundit
Jakso 8540
Liam ja Bill, väliaikaiset vankilakundit
Liamin ja Billin pidätys aiheuttaa eripuraa Forresterilla. Brooke ei halua ajatella Billin rikoksia, eikä Ridge halua olla ajattelematta niitä. Thomasin osallistuminen Hopen perhe-elämään ei saa Brookelta kannatusta. Bill ei myönnä toimineensa väärin ja uskoo vakaasti pääsevänsä pian takaisin töihin. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Kauniit ja rohkeat, Jakso 8539: Thomas, vaimoväen verevä lohduntuoja
Jakso 8539
Thomas, vaimoväen verevä lohduntuoja
Liamin sosiaalinen elämä on vilkasta vankilassakin. Tällä kertaa vieraisille piipahtaa Steffy, joka vaatii ex-miestään tekemään kaikkensa päästäkseen vapaalle jalalle. Finn saa kuulla Ridgen elämänviisauksia odotellessaan vaimoaan vankilavisiitiltä. Thomas on jo aloittanut uudessa tehtävässään Hopen lohduttajana. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Kauniit ja rohkeat, Jakso 8538: Katumusta ja karvaita rangaistuksia
Jakso 8538
Katumusta ja karvaita rangaistuksia
Carter löytää Quinnin polviltaan Parisin edestä ja liittyy itsekin anelijoiden joukkoon. Heistä on äärimmäisen tärkeää, että Zoe ja Eric eivät saa tietää pettämisestä. Liam yrittää suunnitella perheensä tulevaisuutta siltä varalta, että päätyy pitkäksi aikaa telkien taakse. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Kauniit ja rohkeat, Jakso 8537: Odottamattomia vieraita
Jakso 8537
Odottamattomia vieraita
Thomas menee tapaamaan Liamia. Häntä ei sureta lainkaan, että tämä istuu lasin takana oransseissa vaatteissa. Wyatt on huolissaan veljestään ja isästään. Hän ei vieläkään käsitä, miten he joutuivat telkien taakse. Quinn ei aio antaa Parisin pilata elämäänsä kertomalla muille syrjähypystään. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Kauniit ja rohkeat, Jakso 8536: Valheellisen onnen vaalijat
Jakso 8536
Valheellisen onnen vaalijat
Paris törmää Ridgeen Forrester Creationsin käytävällä ja päättää vuodattaa tälle sydäntään. Quinn ja Carter iloitsevat parisuhteidensa pelastumisesta. Menneet tuntuvat jääneen unholaan ja heidän salaisuutensa näyttää olevan turvassa. He eivät tosin vielä tiedä Parisin urkkimisista. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Kauniit ja rohkeat, Jakso 8535: Totuuden tähden
Jakso 8535
Totuuden tähden
Paris kuulee Quinnin ja Shaunan puhuvan Carterista ja tämän toisesta naisesta. Siskoaan suojellakseen hän ottaa ohjat omiin käsiinsä. Ensimmäiseksi tulilinjalle joutuu Shauna. Carter ja Zoe viettävät romanttista iltaa yhdessä. Carterilla on Zoelle arvokasta annettavaa. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Kauniit ja rohkeat, Jakso 8534: Valheiden synkkä syöksykierre
Jakso 8534
Valheiden synkkä syöksykierre
Shauna joutuu valehtelemaan Flolle Quinnin takia. Flo ei ymmärrä, miksi hänen äitinsä olisi jättänyt kertomatta suhteestaan Carterin kanssa. Omituinen parinvalinta kiusaa myös Ericiä ja Zoea. Zoe haluaa varmistaa, ettei heidän välillään ole enää mitään. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Kauniit ja rohkeat, Jakso 8533: Carter, unohtumaton lihaskimppu
Jakso 8533
Carter, unohtumaton lihaskimppu
Quinn ei saa mielestään kiihkeitä kohtaamisiaan Carterin kanssa. Shauna kehottaa häntä pysymään ruodussa, sillä hän ei halua jatkaa valehtelua edes parhaan ystävänsä puolesta. Paris kyräilee Flolle ja vihjailee ikäviä tämän äidistä. Flo ei ymmärrä mistä on kysymys, sillä Shauna ei ole maininnut Carteria sanallakaan. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Kauniit ja rohkeat, Jakso 8532: Ajattele Hopea, Thomas
Jakso 8532
Ajattele Hopea, Thomas
Justin selvittää Liamin ja Billin tilannetta ja yrittää saada heitä vapaaksi. Hopen mielestä Bill on vastuussa kaikesta ja Liam on pelkkä sijaiskärsijä. Tieto heidän rikoksistaan saavuttaa myös Thomasin ja Steffyn. Thomas kiehuu raivosta, eikä Brooken lepyttely auta asiaa vähääkään. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Kauniit ja rohkeat, Jakso 8531: Kilpajuoksu kaltereiden taakse
Jakso 8531
Kilpajuoksu kaltereiden taakse
Liam ja Bill riitelevät apulaispoliisipäällikkö Bakerin edessä siitä, kumpi heistä pitäisi vangita. Bakerilla on pulmaan helppo ratkaisu. Hope ei säästele sanojaan kertoessaan äidilleen Billin osuudesta tilanteeseen. Brooken on vaikea uskoa, että edes Bill jättäisi onnettomuuden uhria tien varteen. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Kauniit ja rohkeat, Jakso 8530: Kaltereiden varjossa
Jakso 8530
Kaltereiden varjossa
Vastaanotto appiukon toimistolla on vähintäänkin kalsea, kun Hope kertoo Billille Liamin tunnustuksesta. Poliisiasemalla Liamia kuulustellaan auton ja todistusaineiston hävittämisestä. Baker ei usko, että hän toimi asiassa yksin. Brooke ja Ridge suunnittelevat lapsilleen illanistujaisia luullen, että kaikilla on nyt elämä mallillaan. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Kauniit ja rohkeat, Jakso 8529: Liamin tunnustus
Jakso 8529
Liamin tunnustus
Liam hankkiutuu eroon isästään voidakseen tunnustaa rikoksensa poliisille. Hän yrittää toimia oikein, mutta Baker ei usko Vinnyn kuolemaa vahingoksi. Bill odottaa malttamattomana poikaansa toimistolla ja joutuu taas selittämään pahaa tuultaan Wyattille. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Kauniit ja rohkeat, Jakso 8528: Suu suppuun, Liam!
Jakso 8528
Suu suppuun, Liam!
Bill löytää poikansa poliisiasemalta. Hän ehtii paikalle juuri ennen kuin Liam kertoo Bakerille onnettomuudesta. Liam yrittää pitää kiinni päätöksestään tunnustaa, mutta Bill vaatii häntä lähtemään. Steffy ja Finn kertovat sukulaisille ilouutisen pienestä pojastaan. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.