Kauniit ja rohkeat

Yli 30-vuotias, kaikkien aikojen saippuasarja sijoittuu Los Angelesin muotimaailmaan.
Kategoria
Draama, Ulkomaiset
Vuosi
2020
Uusi jakso maanantaista perjantaihin klo 00.01
Siirry C Moreen tästä
Katso viikon jaksot jo ennakkoon C Moressa
Katso viikon jaksot jo ennakkoon C Moressa
Kauniit ja rohkeat, Jakso 8538: Katumusta ja karvaita rangaistuksia
Huomenna klo 21:01
Jakso 8538
Katumusta ja karvaita rangaistuksia
Carter löytää Quinnin polviltaan Parisin edestä ja liittyy itsekin anelijoiden joukkoon. Heistä on äärimmäisen tärkeää, että Zoe ja Eric eivät saa tietää pettämisestä. Liam yrittää suunnitella perheensä tulevaisuutta siltä varalta, että päätyy pitkäksi aikaa telkien taakse. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Kauniit ja rohkeat, Jakso 8537: Odottamattomia vieraita
Tulossa klo 21:01
Jakso 8537
Odottamattomia vieraita
Thomas menee tapaamaan Liamia. Häntä ei sureta lainkaan, että tämä istuu lasin takana oransseissa vaatteissa. Wyatt on huolissaan veljestään ja isästään. Hän ei vieläkään käsitä, miten he joutuivat telkien taakse. Quinn ei aio antaa Parisin pilata elämäänsä kertomalla muille syrjähypystään. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Kauniit ja rohkeat, Jakso 8536: Valheellisen onnen vaalijat
Jakso 8536
Valheellisen onnen vaalijat
Paris törmää Ridgeen Forrester Creationsin käytävällä ja päättää vuodattaa tälle sydäntään. Quinn ja Carter iloitsevat parisuhteidensa pelastumisesta. Menneet tuntuvat jääneen unholaan ja heidän salaisuutensa näyttää olevan turvassa. He eivät tosin vielä tiedä Parisin urkkimisista. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Kauniit ja rohkeat, Jakso 8535: Totuuden tähden
Jakso 8535
Totuuden tähden
Paris kuulee Quinnin ja Shaunan puhuvan Carterista ja tämän toisesta naisesta. Siskoaan suojellakseen hän ottaa ohjat omiin käsiinsä. Ensimmäiseksi tulilinjalle joutuu Shauna. Carter ja Zoe viettävät romanttista iltaa yhdessä. Carterilla on Zoelle arvokasta annettavaa. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Kauniit ja rohkeat, Jakso 8534: Valheiden synkkä syöksykierre
Jakso 8534
Valheiden synkkä syöksykierre
Shauna joutuu valehtelemaan Flolle Quinnin takia. Flo ei ymmärrä, miksi hänen äitinsä olisi jättänyt kertomatta suhteestaan Carterin kanssa. Omituinen parinvalinta kiusaa myös Ericiä ja Zoea. Zoe haluaa varmistaa, ettei heidän välillään ole enää mitään. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Kauniit ja rohkeat, Jakso 8533: Carter, unohtumaton lihaskimppu
Jakso 8533
Carter, unohtumaton lihaskimppu
Quinn ei saa mielestään kiihkeitä kohtaamisiaan Carterin kanssa. Shauna kehottaa häntä pysymään ruodussa, sillä hän ei halua jatkaa valehtelua edes parhaan ystävänsä puolesta. Paris kyräilee Flolle ja vihjailee ikäviä tämän äidistä. Flo ei ymmärrä mistä on kysymys, sillä Shauna ei ole maininnut Carteria sanallakaan. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Kauniit ja rohkeat, Jakso 8532: Ajattele Hopea, Thomas
Jakso 8532
Ajattele Hopea, Thomas
Justin selvittää Liamin ja Billin tilannetta ja yrittää saada heitä vapaaksi. Hopen mielestä Bill on vastuussa kaikesta ja Liam on pelkkä sijaiskärsijä. Tieto heidän rikoksistaan saavuttaa myös Thomasin ja Steffyn. Thomas kiehuu raivosta, eikä Brooken lepyttely auta asiaa vähääkään. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Kauniit ja rohkeat, Jakso 8531: Kilpajuoksu kaltereiden taakse
Jakso 8531
Kilpajuoksu kaltereiden taakse
Liam ja Bill riitelevät apulaispoliisipäällikkö Bakerin edessä siitä, kumpi heistä pitäisi vangita. Bakerilla on pulmaan helppo ratkaisu. Hope ei säästele sanojaan kertoessaan äidilleen Billin osuudesta tilanteeseen. Brooken on vaikea uskoa, että edes Bill jättäisi onnettomuuden uhria tien varteen. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Kauniit ja rohkeat, Jakso 8530: Kaltereiden varjossa
Jakso 8530
Kaltereiden varjossa
Vastaanotto appiukon toimistolla on vähintäänkin kalsea, kun Hope kertoo Billille Liamin tunnustuksesta. Poliisiasemalla Liamia kuulustellaan auton ja todistusaineiston hävittämisestä. Baker ei usko, että hän toimi asiassa yksin. Brooke ja Ridge suunnittelevat lapsilleen illanistujaisia luullen, että kaikilla on nyt elämä mallillaan. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Kauniit ja rohkeat, Jakso 8529: Liamin tunnustus
Jakso 8529
Liamin tunnustus
Liam hankkiutuu eroon isästään voidakseen tunnustaa rikoksensa poliisille. Hän yrittää toimia oikein, mutta Baker ei usko Vinnyn kuolemaa vahingoksi. Bill odottaa malttamattomana poikaansa toimistolla ja joutuu taas selittämään pahaa tuultaan Wyattille. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Kauniit ja rohkeat, Jakso 8528: Suu suppuun, Liam!
Jakso 8528
Suu suppuun, Liam!
Bill löytää poikansa poliisiasemalta. Hän ehtii paikalle juuri ennen kuin Liam kertoo Bakerille onnettomuudesta. Liam yrittää pitää kiinni päätöksestään tunnustaa, mutta Bill vaatii häntä lähtemään. Steffy ja Finn kertovat sukulaisille ilouutisen pienestä pojastaan. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Kauniit ja rohkeat, Jakso 8527: Perheonnea parhaimmillaan
Jakso 8527
Perheonnea parhaimmillaan
Finn ja Steffy palaavat perheretkiltään. He menevät ultraäänitutkimukseen ja saavat tietää tulevan lapsensa sukupuolen. Bill ei kestä epätietoisuutta, vaan menee etsimään Liamia estääkseen tämän aikeet tunnustaa rikoksensa poliisille. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Kauniit ja rohkeat, Jakso 8526: Bill, pahuuden ruumiillistuma
Jakso 8526
Bill, pahuuden ruumiillistuma
Billin käytöstä ruoditaan jo Forrester Creationsilla asti. Thomas ja Ridge vihaavat häntä sydämensä pohjasta, mutta Brooke ei näe hänessä mitään pahaa. Liam ja Hope pohtivat, miten Liamin tuleva tuomio vaikuttaa lapsiin. Onko tunnustaminen sittenkään oikea vaihtoehto? Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Kauniit ja rohkeat, Jakso 8525: Lämpöä, lempeyttä ja Liam
Jakso 8525
Lämpöä, lempeyttä ja Liam
Hope ja Liam yrittävät nauttia kahdenkeskisestä illasta, joka voi jäädä heidän viimeisekseen. Tieto tulevasta kuitenkin varjostaa yhdessäoloa. Quinn pelkää menettävänsä Ericin syrjähyppynsä takia, mutta Shauna vakuuttaa, ettei kukaan saa koskaan tietää. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Kauniit ja rohkeat, Jakso 8524: Kohtuuton oikeus
Jakso 8524
Kohtuuton oikeus
Bill pakottaa Liamin harkitsemaan poliisille tunnustamista vielä kerran. Hope ja Liam olivat varmoja, että tunnustaminen on ainoa oikea ratkaisu, mutta Bill saa heidät epäröimään päätöstään. Zoe haluaa keskustella kahden kesken Shaunan kanssa Carterista. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Kauniit ja rohkeat, Jakso 8523: Liam, syyttömänä syyllistetty
Jakso 8523
Liam, syyttömänä syyllistetty
Bill estää Liamia ja Hopea menemästä poliisin pakeille. Hän joutuisi itsekin ongelmiin lain kanssa, jos Liam tunnustaisi liikennepaon. Carter ja Quinn eivät malta olla puhumatta salasuhteestaan edes työpaikalla. Zoe sattuu avaamaan oven väärään aikaan. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.