Yli 30-vuotias, kaikkien aikojen saippuasarja sijoittuu Los Angelesin muotimaailmaan.
Yli 30-vuotias, kaikkien aikojen saippuasarja sijoittuu Los Angelesin muotimaailmaan.
Kategoria
Draama, Ulkomaiset
Vuosi
2019
Uusi jakso maanantaista perjantaihin klo 00.01
Siirry C Moreen tästä
Katso viikon jaksot jo ennakkoon C Moressa
Katso viikon jaksot jo ennakkoon C Moressa
Tulossa su 24.1.
Jakso 8344
Quinn, sovinnonestäjä
Brooke etsii Ridgeä Forresterin kartanolta ja löytää Shaunan tämän vuoteesta, mutta joutuukin itse selittelemään tekosiaan. Quinn ja Bill yrittävät yhdessä keksiä, mikä on voinut muuttaa Ridgen mielen sovinnosta Brooken kanssa. Katie kuulee miehensä tunnustaneen rakkautensa siskolleen. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Jakso 8343
Kenen lakanoissa nukut, Ridge Forrester?
Ridge vuodattaa Shaunalle sydäntään kuultuaan Brooken rakkaudentunnustuksen. Hän ei voi käsittää, miten Brooke voi rakastaa Billiä kaiken sen jälkeen, mitä tämä on Forrestereille tehnyt. Billkään ei ole tyytyväinen tilanteeseen saatuaan Brookelta pakit, mutta Quinn yllyttää häntä yrittämään uudelleen. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Jakso 8342
Ridgen ratkaisun hetki
Ridge yrittää sulatella Brooken rakkaudentunnustusta Billille, mutta vanhat kaunat vetävät häntä syvemmälle mustasukkaisuuden mustiin vesiin. Quinn vakuuttelee Shaunalle, että he toimivat oikein ja Bill olisi joka tapauksessa päätynyt Brooken ovelle. He vain nopeuttivat asioiden etenemistä. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Jakso 8341
Hädässä ystävä tutaan
Quinn ei kaihda keinoja pelastaessaan parhaan ystävänsä aviomiestä Brooken omistushaluisesta otteesta. Hän menee sen ainoan ihmisen puheille, joka voi vielä kammeta Ridgen ja Brooken erilleen myskintuoksuisilla käsivarsillaan. Muotitalossa Zoe törmää vähäpukeiseen Carteriin eikä saa silmiään irti tämän treenatuista lihaksista. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Jakso 8340
Ainoat toisilleen
Brooke on luvannut antaa anteeksi Ridgen harkitsemattoman avioliiton Shaunan kanssa. Nyt Ridgen pitää vielä kertoa uutiset Shaunalle, joka odottaa aviomiestään kotiin. Eric varoittaa Shaunaa tulevasta ja antaa samalla Quinnille etumatkaa tilanteen korjaamiseksi. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Jakso 8339
Kerta vielä, Brooke
Steffy pyytelee lääkäriltään lisää reseptilääkkeitä, mutta tämä on vastahakoinen pitkittämään vahvojen lääkkeiden käyttöä. Shauna pääsee kertomaan Flolle tuoreesta avioliitostaan. Hänen onnensa saattaa kuitenkin loppua lyhyeen, koska Ridge on anelemassa Brookelta uutta mahdollisuutta. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Jakso 8338
Ridge, aviomies karkuteillä
Ridgellä on ratkaisu epämiellyttävään avioliittotilanteeseensa, mutta Brooken on vaikea antaa anteeksi. Shauna odottaa, että hänen avioliittonsa pääsee alkamaan, mutta aviomies pyrkii viimeiseen asti välttelemään häntä. Thomas suostuttelee Steffyn hankkimaan lisää kipulääkkeitä. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Jakso 8337
Kohtalon kääntöraiteella
Quinn ottaa ilon irti Brooken tilanteesta. Hänen mielestään laakson lutka saa vihdoinkin ansionsa mukaan. Ridge jatkaa elämäänsä Shaunan kanssa ja ikävät muistot Brookesta haihtuvat taivaan tuuliin. Thomas muistuttaa Steffyä ihanasta perhe-elämästä Liamin kanssa. Hän ei kestä katsoa siskonsa henkistä ja fyysistä tuskaa. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Jakso 8336
Hävisit pelin, Brooke
Eric rohkaisee Brookea uskomaan avioliittoonsa, vaikka se onkin hetkellisesti katkolla. Toisaalla Quinn valaa uskoa Ridgen uuteen vaimoon ja parhaaseen ystäväänsä Shaunaan. Ridge katuu avioeroaan, mutta tilanne on niin sekava, ettei hän itsekään tiedä, mitä haluaa nyt tehdä. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Jakso 8335
Shauna, punasteleva morsian
Lääkkeet ovat lopussa, mutta Steffy on edelleen tuskissaan. Thomas käy tarkastamassa siskonsa vointia ja sadattelee lääkäriä, joka ei suostunut antamaan tälle enempää reseptilääkkeitä. Ridge palaa kartanolle, jossa hänen nuorikkonsa jo odotteleekin valmiina panemaan avioliiton täytäntöön. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Jakso 8334
Ridgen odottamaton avioliitto
Ridge joutuu selittämään Brookelle, miksi he eivät olekaan enää naimisissa ja erityisesti, miksi hän on naimisissa Shauna Fultonin kanssa. Quinn on onnensa kukkuloilla saatuaan parhaan ystävänsä klaaninsa jäseneksi. Huono omatunto painaa Shaunaa, mutta Quinnin mielestä hän vain pelasti Ridgen Brooken vamppikynsiltä. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Jakso 8333
Rouva Shauna Forrester
Quinn maalailee Shaunan mieleen pittoreskia kuvaa onnellisesta elämästä vaurauden keskellä. Shauna ei vielä uskalla uskoa onneaan todeksi, koska Ridgen reaktio yllätysavioliittoon oli vähintäänkin nuiva. Se ei ole kuitenkaan mitään verrattuna Brookeen, joka joutuu kuulemaan mieheltään, että he ovat eronneet ja tämä on jo naimisissa toisen kanssa. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Jakso 8332
Vaimonvaihtoviikot
Ridge on kahden vaimon loukussa, eikä tiedä mihin suuntaan lähtisi pyristelemään pakoon. Quinn on onnensa kukkuloilla saatuaan parhaan ystävästään viimein osaksi Forresterin klaania. Eric on aina Brooken puolella, eikä hyväksy asiaa noin vain. Brooke odottelee Ridgeä vähäpukeisena aviovuoteessaan. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Jakso 8331
Shauna, yllätysvaimo aavikolta
Brooke iloitsee liittonsa pelastumisesta tietämättömänä Shaunasta, joka toi Vegasin tuliaisina tuoreen avioliiton Ridgen kanssa. Thomas yrittää päästä takaisin siskonsa suosioon jäätelön ja lapsenhoidon avulla. Steffy on tuskissaan ja kipulääkkeet ovat loppumassa. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Jakso 8330
Yhdessä jälleen
Shauna on palannut Los Angelesiin. Hän tapaa Forresterin kartanolla Ridgen, joka iloitsee avioliittonsa pelastumisesta. Onhan hän päässyt viimeinkin sovintoon Brooken kanssa kuukausien riitelyn ja välirikon jälkeen. Mutta Shaunalla on uutisia, jotka saattavat sotkea tilannetta. Steffy flirttailee kotikäynnille tupsahtaneen lääkärinsä kanssa. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Jakso 8329
Shauna, huolehtiva hanhiemo
Shauna palaa kaupunkiin tarkistaakseen, että sieppauksesta toipuva Flo on varmasti kunnossa. Paluun taustalla saattaa tosin olla jotain muutakin. Brooke haluaa ottaa etäisyyttä lukuisiin ongelmiinsa ja lähtee Los Angelesista selvittelemään ajatuksiaan. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.