Kauniit ja rohkeat

Kauniit ja rohkeat

Yli 30-vuotias, kaikkien aikojen saippuasarja sijoittuu Los Angelesin muotimaailmaan. mtv-palvelusta näet jokaisen jakson viikkoa ennen sen tv-esitystä.
Kategoria
Draama, Ulkomaiset
Vuosi
1987-2020
ma-pe klo 00.01
Kauniit ja rohkeat, Jakso 8699: Painavia salaisuuksia
Tulossa su 29.5. klo 21:01
Jakso 8699
Painavia salaisuuksia
Douglasin kertomus uudenvuodenyön tapahtumista on lyönyt Thomasin ällikällä, ja hän tenttaa poikaa varmistuakseen asiasta. Brooke tuskailee tahollaan, sillä Douglasin tiedoilla olisi levitessään dramaattiset seuraukset. Totuudesta yhä tietämättömällä Ridgellä on omat epäilyksensä, ja hän käy kovistelemassa Deaconia tämän työpaikalla. Carter ja Paris leikkivät tulella tietämättä, että heidät on nähty. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Kauniit ja rohkeat, Jakso 8698: Rakkauden muovaama roisto
Jakso 8698
Rakkauden muovaama roisto
Deacon heittäytyy hentomieliseksi jutellessaan Hopen kanssa Brookesta, ja erään ruokalistan takana on utelias korvapari. Grace puuttuu painavin sanoin Parisin rakkauselämään, ja paikalle tupsahtaa myös Carter. Douglas juttelee taas Thomasille joulupukista. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Kauniit ja rohkeat, Jakso 8697: Sheila, utelias takiainen
Jakso 8697
Sheila, utelias takiainen
Sheila ilmestyy jälleen ravintolaan tenttaamaan Deaconia tämän suhteesta Brookeen. Sinne saapuu myös Hope, joka Liamin kanssa juteltuaan kaipaa isältään selvyyttä samasta asiasta. Ridge joutuu panemaan parastaan, kun hän yrittää kannustaa itsesäälissä vellovaa Brookea. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Kauniit ja rohkeat, Jakso 8696: Joulu meni jo, Forresterit!
Jakso 8696
Joulu meni jo, Forresterit!
Douglasia tentataan hänen jouluisesta tarinastaan kahden perhekunnan voimin, mutta Brooken joulumieli on kaukana. Grace ei käsitä, miksi Paris torjui Zenden kosinnan. Katie utelee Carterilta, miksi tämä on ollut niin etäinen. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Kauniit ja rohkeat, Jakso 8695: Paita päälle ja pakoon, Carter!
Jakso 8695
Paita päälle ja pakoon, Carter!
Paris käy kuumana Carteriin, mutta mies vastustelee ja äitikin häiritsee ikävästi muhinointihetkeä. Liam ei usko korviaan kuullessaan Hopen paljastuksia Brookesta, ja Brooke pelkää kuollakseen niiden leviämistä. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Kauniit ja rohkeat, Jakso 8694: Valitse parempi perheesi, Ridge
Jakso 8694
Valitse parempi perheesi, Ridge
Steffy ja Thomas todistavat vanhempiensa herkkää hetkeä ja intoutuvat saattamaan heitä yhteen, mutta kivenä kengässä on tietenkin Brooke. Paris ja Carter ovat kiihkeissä tunnelmissa, ja pikku Douglas ei saa mielestään mummin ja joulupukin suudelmaa. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Kauniit ja rohkeat, Jakso 8693: Tohtori Hayes tunnelmoi
Jakso 8693
Tohtori Hayes tunnelmoi
Työpäivästä Forrester Creationsin konttorilla sukeutuu koko perheen hassutteluhetki, kun Taylor pistäytyy käymään. Myös vakavamielisiä keskusteluja käydään. Hope kovistelee Brookea uudenvuodenaaton todellisista tapahtumista, ja Carter ja Paris tarttuvat hetkeen. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Kauniit ja rohkeat, Jakso 8692: Totuus tulee lasten suusta
Jakso 8692
Totuus tulee lasten suusta
Uudenvuodenaaton tapahtumat painavat Brooken mieltä siinä määrin, että hänen on vaikea ottaa vastaan Ridgen tukea. Douglas pelkää, että hänelle ollaan vihaisia siitä, mitä hän uutenavuotena näki. Carter ja Paris tutkiskelevat Parisin sijoituksia ja keskinäisiä välejään. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Kauniit ja rohkeat, Jakso 8691: Osittainen rehellisyys maan perii
Jakso 8691
Osittainen rehellisyys maan perii
Brooke soimaa itseään viinaan retkahtamisesta, vaikka läheiset yrittävät parhaansa mukaan lohduttaa. Painaakohan Brooken mieltä jokin muukin? Taylor ei ole varma, voiko Sheilan sanaan luottaa, ja Carter analysoi Parisin mielenliikkeitä. Liamille ja Hopelle selviää, että Douglas ei ehkä puhukaan joululaulusta. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Kauniit ja rohkeat, Jakso 8690: Yhteistyötä ja avunantoa
Jakso 8690
Yhteistyötä ja avunantoa
Sheila tuskailee epätietoisuuttaan uudenvuoden tapahtumista ja keksii, kenet voisi seuraavaksi yrittää värvätä apuriksi juonitteluihinsa. Brooke vakuuttaa apuaan tarjoavalle Taylorille olevansa ihan kunnossa, vaikka retkahduksen salailu väsyttää. Toimistolla Paris ja Zende setvivät suhteensa tilaa. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Kauniit ja rohkeat, Jakso 8689: Humalaisen hurmion tulkintaa
Jakso 8689
Humalaisen hurmion tulkintaa
Deacon vakuuttaa Brookelle ikuista rakkauttaan samaan aikaan, kun Hope ja Liam pohdiskelevat, miksei Deaconia ole uudenvuoden jälkeen näkynyt. Steffy ja Thomas ovat huolissaan Ridgestä ja tivaavat tältä, mikä Brookella on hätänä. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta
Kauniit ja rohkeat, Jakso 8688: Suoria sanoja
Jakso 8688
Suoria sanoja
Brooken poissaolo töistä herättää ihmetystä. Steffy ja Thomas kertovat Ridgelle, mitä tilanteesta ajattelevat. Sheila utelee Deaconin kuulumisia, ja miehen salaperäisyys saa hänet tekemään omat päätelmänsä uudestavuodesta. Deaconin mitta tulee täyteen, ja hän yllättää Brooken kertomalla hätkähdyttävän totuuden. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Kauniit ja rohkeat, Jakso 8687: Steffy sotajalalla
Jakso 8687
Steffy sotajalalla
Hope on ymmällään Brooken täyskäännöksestä Deaconin suhteen ja esitää tälle yhä tiukempia kysymyksiä. Paris iloitsee saatuaan äitinsä vieraakseen, mutta on neuvoton Zenden suhteen. Steffy aavistelee, että Brooken luona on tekeillä jotain hyvin ikävää. Hän koettaa saada äitinsä ymmärtämään, että isän on korkea aika palata Taylorin rinnalle ja oikean perheensä pariin. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Kauniit ja rohkeat, Jakso 8686: Kiperiä kysymyksiä
Jakso 8686
Kiperiä kysymyksiä
Taylor joutuu rauhoittelemaan Hopen ja Steffyn sanaharkkaa. Hän vakuuttaa Hopelle, ettei tullut kaupunkiin särkemään Ridgen avioliittoa. Tuohtunut Steffy tahtoo äitinsä kuitenkin taistelevan perheensä puolesta. Brooke saa vakuutella perheelleen, ettei häntä tarvitse vahtia. Hope ihmettelee, miksei ole kuullut isästään, ja perää Brookelta tarkempaa selvitystä uudenvuodenyön tapahtumista. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Kauniit ja rohkeat, Jakso 8685: Hope äidin asialla
Jakso 8685
Hope äidin asialla
Syyllisyyttä poteva Brooke palaa mielessään yhä uudestaan kohtalokkaaseen uudenvuodenaattoon. Äidistään huolta kantava Hope kehottaa Tayloria ja Steffyä jättämään Ridgen rauhaan, ja keskustelu saa kireitä sävyjä. Zende tekee Carterin olon yhä tukalammaksi pohtimalla, onko Paris ehkä ihastunut toiseen. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Kauniit ja rohkeat, Jakso 8684: Häpeää ja syyllisyyttä
Jakso 8684
Häpeää ja syyllisyyttä
Brooke on häpeissään uudenvuodenaaton tapahtumista eikä voi ymmärtää, mikä hänet sai juomaan. Hope syyttää itseään äidin retkahduksesta. Paris saa iloisen yllätyksen. Carter puolestaan joutuu epämukavaan tilanteeseen, kun Zende uskoutuu hänelle suhteestaan Parisiin. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.