Kauniit ja rohkeat

Yli 30-vuotias, kaikkien aikojen saippuasarja sijoittuu Los Angelesin muotimaailmaan.
Kategoria
Draama, Ulkomaiset
Vuosi
2020
Uusi jakso maanantaista perjantaihin klo 00.01
Siirry C Moreen tästä
Katso viikon jaksot jo ennakkoon C Moressa
Katso viikon jaksot jo ennakkoon C Moressa
Kauniit ja rohkeat, Jakso 8566: Quinn, tinkimätön takiainen
Huomenna klo 22:01
Jakso 8566
Quinn, tinkimätön takiainen
Carter haluaa tavata Quinnin välittömästi ja kertoa tälle ilouutiset korumalliston kohtalosta. Wyattista Quinnin käytös vaikuttaa aina vain omituisemmalta. Brooke ei ilahdu kuullessaan, että hän ei vieläkään pääse Quinnista kokonaan eroon. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Kauniit ja rohkeat, Jakso 8565: Myöhästelijöiden kootut selitykset
Tulossa klo 22:01
Jakso 8565
Myöhästelijöiden kootut selitykset
Eric ei katso Carterin myöhästelyä hyvällä, vaikka tietääkin tämän viettäneen aamunsa uuden mystisen naisystävänsä kanssa. Quinn myöhästyy tapaamisesta Wyattin kanssa. Wyatt näkee heti, että äidillä on taas metkut mielessään. Paris muuttaa tilapäisesti asumaan Steffyn ja Finnin luo. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Kauniit ja rohkeat, Jakso 8564: Carter, salaperäinen poikamies
Jakso 8564
Carter, salaperäinen poikamies
Quinn ja Carter pohtivat mahdollisuuksiaan jatkaa tapailua salassa. Eric odottaa Carteria Forresterilla ja arvailee Brooken ja Ridgen kanssa, kuka tämän uusi nainen voi olla. Paris on joutunut ikävään tilanteeseen siskonsa muutettua Pariisiin. Hän ei pyydä apua, mutta saa sitä silti. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Kauniit ja rohkeat, Jakso 8563: Brooke, vallankumouksellinen vaaleaverikkö
Jakso 8563
Brooke, vallankumouksellinen vaaleaverikkö
Brooken haastatteluun lipsahtanut otsikko hänestä Ridgen johtajaparina ei ehkä ollutkaan virhe. Brooke havittelee toimitusjohtajan paikkaa miehensä rinnalla. Steffy ja Finn elävät vauvakuplassaan, mutta Steffyllä on myös vaativa työ hoidettavanaan. Ainakin toistaiseksi. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Kauniit ja rohkeat, Jakso 8562: Lempiväisten lämpimät jäähyväiset
Jakso 8562
Lempiväisten lämpimät jäähyväiset
Quinnin ja Carterin viimeinen tapaaminen pitkittyy, eikä kumpikaan malta jättää jäähyväisiä. Heidän suhteestaan puhutaan Forresterilla epäuskoiseen sävyyn. Kukapa olisi arvannut, että Carterista kuoriutuu moinen naistenmies. Steffy haluaa tietää, miksi Finn ei tahdo järjestää hääjuhlaa sukulaisille. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Kauniit ja rohkeat, Jakso 8561: Quinn, kielletty hedelmä
Jakso 8561
Quinn, kielletty hedelmä
Carter ja Quinn kiertävät toisiaan kuin kissa kuumaa puuroa. Vaakalaudalla on Carterin ura Forresterilla ja monta ystävyyssuhdetta. Quinn löytää silti Carterin asunnosta todisteita hellistä tunteista itseään kohtaan. Justin tekee kaikkensa välttyäkseen sieppaussyytteiltä ja ehdottaa Ridgelle erikoista sopimusta. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Kauniit ja rohkeat, Jakso 8560: Pettureita ja yllättäviä ystäviä
Jakso 8560
Pettureita ja yllättäviä ystäviä
Liamin ja Billin vapautumisen jälkeen tilanne kodeissa ja Spencerillä alkaa palailla entisiin uomiinsa. Billin läheisimmät ihmissuhteet kokivat kuitenkin muodonmuutoksia. Thomas lunasti teollaan lähes kaikkien luottamuksen, mutta miten on Brooken laita? Carter lupasi pysyä kaukana Quinnista, mutta Quinn ei ole luvannut mitään vastaavaa. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Kauniit ja rohkeat, Jakso 8559: Justin, juristi tuomiolla
Jakso 8559
Justin, juristi tuomiolla
Liam on helpottunut ja onnellinen päästessään viimein takaisin kotiin Hopen ja lasten luo. Arkiaskareet tuntuvat hänestä unelmien täyttymykseltä. Wyatt löytää Billin kaulailemasta Katien kanssa. Koko perhe iloitsee hänen vapautumisestaan, mutta vielä on yksi asia selvitettävänä. Justin. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Kauniit ja rohkeat, Jakso 8558: Brooke, muikea moraalivartija
Jakso 8558
Brooke, muikea moraalivartija
Quinn ei pääse lähtemään Forrester Creationsilta joutumatta ensin vastaamaan Brookelle tekosistaan. Brookella onkin hänelle runsaasti sappea vuodatettavana. Carter joutuu matelemaan Ericin ja Ridgen edessä. Hän on valmis luopumaan työpaikastaan, mutta se ei riitä Ericille. Liam saattaa päästä viimeinkin vapauteen. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Kauniit ja rohkeat, Jakso 8557: Hyljeksityt ja halveksitut
Jakso 8557
Hyljeksityt ja halveksitut
Quinn luikkii hakemaan tavaransa Forresterilta, kun Eric on kartanolla. Hän tapaa samalla Carterin, joka valmistautuu työpaikan menetykseen. Luottamus ja arvostus on menetetty, eikä heillä ole enää paluuta entiseen. Thomas ja Hope yrittävät pelastaa Liamin vankilasta, mutta todisteet ovat edelleen Justinin hallussa. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Kauniit ja rohkeat, Jakso 8556: Thomas ja Hope,  kellarikerroksen väkeä
Jakso 8556
Thomas ja Hope, kellarikerroksen väkeä
Justin ei anna periksi Ridgen vihaisille vaatimuksille. Hän aikoo pitää Spencer Publicationsin hyppysissään, ja se edellyttää, että Thomas pysyy tavoittamattomissa. Wyatt ja Flo rientävät katsomaan Steffyn vauvaa ja kertovat samalla Justinin ja Thomasin oudosta kohtaamisesta. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Kauniit ja rohkeat, Jakso 8555: Häkkieläimiä
Jakso 8555
Häkkieläimiä
Hope hiiviskelee Justinin jäljissä varastoon, jossa tämä pitää Thomasia vankinaan. Samaan aikaan Ridge kyselee Wyattilta, missä Justin on ja miksi tällä on Thomasin kännykkä. Hän ei anna periksi yhtä helposti kuin Hope, vaan vaatii suoria vastauksia. Liam muistelee vankisellissään entistä elämäänsä Hopen kanssa. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Kauniit ja rohkeat, Jakso 8554: Justinin sortuvat pilvilinnat
Jakso 8554
Justinin sortuvat pilvilinnat
Hope vaatii Justinia selittämään, miksi tällä on Thomasin puhelin hallussaan. Wyatt ei osaa epäillä mitään, vaikka Justin haluaa välttämättä hoitaa Spencerin sopimukset ja unohtaa ne sitten. Forresterilla ihmetellään Thomasin poissaoloa. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Kauniit ja rohkeat, Jakso 8553: Pieni poikamme Hayes
Jakso 8553
Pieni poikamme Hayes
Zoen on aika kuulla sulhasensa muista naisista. Viestinviejänä toimii Paris, joka vakuuttaa Zoelle, että tämän parisuhde voidaan vielä pelastaa. Finn ja Steffy ihailevat vastasyntynyttä poikaansa ylpeän isoisän kanssa. Vain Thomasin poissaolo luo hennon varjon perheonnen ylle. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Kauniit ja rohkeat, Jakso 8552: Mistä kiikastaa, Justin?
Jakso 8552
Mistä kiikastaa, Justin?
Bill kyllästyy Justinin viivyttelyyn ja uhkaa vaihtaa asianajajaa, jos tämä ei saa heitä vapaaksi. Myös Thomas anelee Justinia vapauttamaan itsensä, mutta hivenen erilaisissa olosuhteissa. Brookella on vaikeuksia peitellä vahingoniloaan, kun Quinn joutuu tunnustamaan pettämisen koko suvun nähden. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Kauniit ja rohkeat, Jakso 8551: Pelastaudu, Eric!
Jakso 8551
Pelastaudu, Eric!
Brooke ryntää keskeyttämään vihkivalojen uusimisen juuri kun Eric on lausumaisillaan tahdon. Jopa Eric närkästyy hänen epäkunnioittavasta käytöksestään ja pyytää häntä lähtemään. Quinn on suunniltaan raivosta ja yrittää ajaa koko seurueen ulos kodistaan. Donna uneksii yhä hunajakarhustaan. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.