Kauniit ja rohkeat

Kauniit ja rohkeat

Yli 30-vuotias, kaikkien aikojen saippuasarja sijoittuu Los Angelesin muotimaailmaan. mtv-palvelusta näet jokaisen jakson viikkoa ennen sen tv-esitystä.
Kategoria
Draama, Ulkomaiset
Vuosi
1987-2020
ma-pe klo 00.01
Kauniit ja rohkeat, Jakso 8689: Humalaisen hurmion tulkintaa
Jakso 8689
Humalaisen hurmion tulkintaa
Deacon vakuuttaa Brookelle ikuista rakkauttaan samaan aikaan, kun Hope ja Liam pohdiskelevat, miksei Deaconia ole uudenvuoden jälkeen näkynyt. Steffy ja Thomas ovat huolissaan Ridgestä ja tivaavat tältä, mikä Brookella on hätänä. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta
Kauniit ja rohkeat, Jakso 8688: Suoria sanoja
Jakso 8688
Suoria sanoja
Brooken poissaolo töistä herättää ihmetystä. Steffy ja Thomas kertovat Ridgelle, mitä tilanteesta ajattelevat. Sheila utelee Deaconin kuulumisia, ja miehen salaperäisyys saa hänet tekemään omat päätelmänsä uudestavuodesta. Deaconin mitta tulee täyteen, ja hän yllättää Brooken kertomalla hätkähdyttävän totuuden. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Kauniit ja rohkeat, Jakso 8687: Steffy sotajalalla
Jakso 8687
Steffy sotajalalla
Hope on ymmällään Brooken täyskäännöksestä Deaconin suhteen ja esitää tälle yhä tiukempia kysymyksiä. Paris iloitsee saatuaan äitinsä vieraakseen, mutta on neuvoton Zenden suhteen. Steffy aavistelee, että Brooken luona on tekeillä jotain hyvin ikävää. Hän koettaa saada äitinsä ymmärtämään, että isän on korkea aika palata Taylorin rinnalle ja oikean perheensä pariin. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Kauniit ja rohkeat, Jakso 8686: Kiperiä kysymyksiä
Jakso 8686
Kiperiä kysymyksiä
Taylor joutuu rauhoittelemaan Hopen ja Steffyn sanaharkkaa. Hän vakuuttaa Hopelle, ettei tullut kaupunkiin särkemään Ridgen avioliittoa. Tuohtunut Steffy tahtoo äitinsä kuitenkin taistelevan perheensä puolesta. Brooke saa vakuutella perheelleen, ettei häntä tarvitse vahtia. Hope ihmettelee, miksei ole kuullut isästään, ja perää Brookelta tarkempaa selvitystä uudenvuodenyön tapahtumista. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Kauniit ja rohkeat, Jakso 8685: Hope äidin asialla
Jakso 8685
Hope äidin asialla
Syyllisyyttä poteva Brooke palaa mielessään yhä uudestaan kohtalokkaaseen uudenvuodenaattoon. Äidistään huolta kantava Hope kehottaa Tayloria ja Steffyä jättämään Ridgen rauhaan, ja keskustelu saa kireitä sävyjä. Zende tekee Carterin olon yhä tukalammaksi pohtimalla, onko Paris ehkä ihastunut toiseen. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Kauniit ja rohkeat, Jakso 8684: Häpeää ja syyllisyyttä
Jakso 8684
Häpeää ja syyllisyyttä
Brooke on häpeissään uudenvuodenaaton tapahtumista eikä voi ymmärtää, mikä hänet sai juomaan. Hope syyttää itseään äidin retkahduksesta. Paris saa iloisen yllätyksen. Carter puolestaan joutuu epämukavaan tilanteeseen, kun Zende uskoutuu hänelle suhteestaan Parisiin. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Kauniit ja rohkeat, Jakso 8683: Pata kattilaa soimaa, Bill
Jakso 8683
Pata kattilaa soimaa, Bill
Bill tekee Liamille selväksi mielipiteensä Deaconista, ja Liam muistuttaa, ettei isäukko itsekään ole puhdas pulmunen. Hope syyttää itseään Brooken hairahduksesta. Taylor ja Steffy spekuloivat, mikä ihme Brookea mahtaa vaivata. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Kauniit ja rohkeat, Jakso 8682: Itseruoskintaa Loganin tapaan
Jakso 8682
Itseruoskintaa Loganin tapaan
Brooke piinaa itseään vastaamattomilla kysymyksillä ja saa viimein kakistettua Ridgelle ainakin puolitotuuden kohtalokkaasta uudenvuodenaatosta. Sheila jatkaa Taylorin pehmittämistä, ja Steffy ihmettelee Hopen huolta Brookesta. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Kauniit ja rohkeat, Jakso 8681: Pakkomielteitä psykiatrin pakeilla
Jakso 8681
Pakkomielteitä psykiatrin pakeilla
Sheila tupsahtaa Taylorin vastaanotolle näennäisen ystävällisissä aikeissa. Ridge esittää tahollaan Sheilasta oman diagnoosinsa eikä voi käsittää, miksi naisen on annettu luikerrella perheen elämään. Hope ihmettelee äitinsä yhtäkkistä nuivuutta Deaconia kohtaan. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Kauniit ja rohkeat, Jakso 8680: Olen muuttunut, vävypoikaseni
Jakso 8680
Olen muuttunut, vävypoikaseni
Sillä välin kun Brooke kiemurtelee syyllisyydentuskissaan Ridgen edessä, hänen suutelutoverinsa Deacon marssii Liamin luo hieromaan sovintoa. Liam ei ole rauhaneleestä aivan vakuuttunut, mutta Hope on innoissaan. Paris ja Carter ovat sittenkin vain ystäviä, vai ovatko? Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Kauniit ja rohkeat, Jakso 8679: Brooke ja kauhea kankkunen
Jakso 8679
Brooke ja kauhea kankkunen
Brooke herää kohmelossa ankeaan aamuun Deaconin vierestä, ja kaksikko ryhtyy puimaan edellisen illan edesottamuksia samaan aikaan, kun Ridge on matkalla kotiin. Illan kulku kiinnostaa kovasti myös Sheilaa. Parisin ja Carterin keskustelu suudelmastaan muuttuu keskinäisen kehun kerhoksi. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Kauniit ja rohkeat, Jakso 8678: Sheila, tuo piikki kaikkien lihassa
Jakso 8678
Sheila, tuo piikki kaikkien lihassa
samppanja alkaa tehdä tehtävänsä. Sheila on tapetilla myös Steffyn perheen uudenvuodenvietossa. Paris torppaa hienovaraisesti Zenden kosinta-aikeet. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Kauniit ja rohkeat, Jakso 8677: Kippis ja kulaus, Brooke!
Jakso 8677
Kippis ja kulaus, Brooke!
Brooke viettää uudenvuodenaattoa Hopen perheen kanssa ja siemailee Ridgeä odotellessaan lasillisen jos toisenkin Il Giardinosta tilaamaansa alkoholitonta samppanjaa. Taylor saa vastaanotolleen hyväntahtoisen yllätysvieraan, ja Quinn möläyttää Zenden romanttiset suunnitelmat Carterille. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Kauniit ja rohkeat, Jakso 8676: Kuuletko koti-illan kutsun, Ridge?
Jakso 8676
Kuuletko koti-illan kutsun, Ridge?
Ridge suostuttelee Brookea lähtemään isoihin uudenvuodenjuhliin, vaikka Brooke on suunnitellut rauhallista iltaa perheen kesken. Sheilalla taas on Brooken varalle tyystin omat suunnitelmansa. Zende hehkuttaa tulevaa romanttista iltaa Parisille, joka ei vaikuta aivan yhtä innostuneelta. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Kauniit ja rohkeat, Jakso 8675: Erotuomari Deacon
Jakso 8675
Erotuomari Deacon
Deacon joutuu kahden tulen väliin, kun Brooke ja Sheila ajautuvat napit vastakkain. Steffy avautuu Parisille epämieluisasta jouluvieraastaan, ja Zende suunnittelee romanttista uudenvuoden jymy-yllätystä. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Kauniit ja rohkeat, Jakso 8674: Maassa rauha, myös ihmisille
Jakso 8674
Maassa rauha, myös ihmisille
Ericin luona vietetään idyllistä jouluaattoiltaa perheen ja ystävien kesken. Deacon käy toivottamassa Hopelle hyvää joulua, ja Steffyn pitkin hampain kutsuma Sheila vakuuttaa Taylorille ja kumppaneille muuttuneensa. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.