Yli 30-vuotias, kaikkien aikojen saippuasarja sijoittuu Los Angelesin muotimaailmaan.
Kategoria
Draama, Ulkomaiset
Vuosi
2019
Uusi jakso maanantaista perjantaihin klo 00.01
Siirry C Moreen tästä
Katso viikon jaksot jo ennakkoon C Moressa
Katso viikon jaksot jo ennakkoon C Moressa
Tulossa su 25.4.
Jakso 8409
Liam lohtua vailla
Thomas väittää kivenkovaa Finnille, ettei häntä vaivaa mikään muu kuin yllätysvieraan aiheuttama harmin tunne. Wyatt etsiskelee veljeään mökiltä, mutta Hopekaan ei tiedä miehensä olinpaikkaa. Samaan aikaan Liam vuodattaa tunteitaan Steffylle. Hän luulee edelleen, että Hope pettää häntä Thomasin kanssa. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Jakso 8408
Kohtalokas suudelma
Liam näkee Thomasin ja Hopen suutelevan ja säntää välittömästi hakemaan lohtua Steffyltä. Finn etsii Hopea keskustellakseen Thomasin mahdollisesta pakkomielteestä. Hän yrittää selvittää totuuden saatuaan muilta asianosaisilta varsin ristiriitaista tietoa. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Jakso 8407
Hiljaa hiipivä pimeys
Thomas ylistää Hopea maasta taivaaseen, mutta ei saa tätä jäämään luokseen. Hänen päänsärkynsä ei hellitä ja muiden harmien lisäksi Liam ryntää taas hänen luokseen pelastamaan vaimoaan hirviön kynsistä. Steffy ja Hope uskovat Thomasin muuttuneen, mutta Liam ei aio niellä Thomasin pajunköyttä. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Jakso 8406
Thomasin synkkä yksinpuhelu
Thomas saa Hopen ja Douglasin luokseen, mutta mallinukke ei jätä häntä rauhaan. Hänen omituinen käytöksensä ei jää huomaamatta. Zende näyttää Parisille muotiluomuksiaan ja saa nuoren kaunottaren pyörälle päästään Forrester Creationsin sokkeloisilla käytävillä. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Jakso 8405
Lastenjuhlia ja nukkeleikkejä
Thomas yrittää väistellä mallinukkensa lähentelyä huonolla menestyksellä. Yhteistyö oikean Hopen kanssa sujuu erinomaisesti, mutta mallinuken käytös on röyhkeän rajamailla. Kelly haluaa molemmat vanhempansa seurakseen kaverisynttäreille, ja Liam tulee tietenkin viivana Steffyn rinnalle. Hope jää taas kerran hoitamaan lapsia yksin. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Jakso 8404
Yhteiset lapsemme
Shaunan ja Quinnin ystävyys on koetuksella, vaikka Shauna muuttikin vihdoin pois Ericin vierastalosta. Quinn tuntee tulleensa petetyksi eikä enää luota ainoaan ystäväänsä. Liam ei ymmärrä, miksi Hope haluaa tuoda Thomasin heidän elämäänsä joka käänteessä. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Jakso 8403
Veriside velvoittaa
Liam suivaantuu vaimonsa päätöksestä lähteä Thomasin kanssa leikkimään kotia kesken työpäivän. Hänestä Thomas pitäisi pitää erossa niin Hopesta kuin Douglasistakin. Hope ja Thomas viettävät mökillä aikaa Douglasin kanssa ja poika yllättää puheillaan heidät molemmat. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Jakso 8402
Oletko kodinrikkoja, Shauna?
Sekä Wyatt että Flo yrittävät saada Shaunan muuttamaan pois kartanolta, mutta tämä suhtautuu asiaan nihkeästi. Shaunan mielestä Eric vaati häntä jäämään, joten hän ei voi muuttaa pois. Hope kutsuu Thomasin tapaamaan Douglasia. Sen sijaan he päätyvätkin viettämään aikaa kahdestaan rauhallisen mökin suojissa. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Jakso 8401
Vihkijästä vihittäväksi
Carter on vihdoinkin pääsemässä alttarin toiselle puolelle vastailemaan kysymyksiin niiden esittämisen sijaan. Zoe esittelee kihlasormustaan Forrester Creationsilla, kuten tuoreen morsiamen kuuluukin. Hope for the Futuren tiimi on hitsautunut hyvin yhteen ja suunnittelijakaksikon asut ovat henkeäsalpaavia. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Jakso 8400
Zoe kosintajärkytyksen kourissa
Zoe kyselee Zendeltä, pitäisikö hänen suostua Carterin kosintaan. Suhde on vasta tuore ja hän on joutunut aiemmin pettymään, mutta epäröinnin taustalla on myös tunteita toista miestä kohtaan. Wyatt puolustaa äitiään Ericille. Hänestä on kohtuutonta, että Shauna sai niin helposti anteeksi, mutta Quinn on häädetty omasta kodistaan. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Jakso 8399
Tukalat tuplatreffit
Paris ja Zende flirttailevat estoitta Carterin järjestämillä illallisilla. Zoe vaikuttaa kiusaantuneelta, muttei voi ilmaista mielipidettään tilanteesta. Carter vihjailee edelleen, että illasta tulee odotettuakin ikimuistoisempi kaikille läsnäolijoille. Charlie saa tilaisuuden udella Thomasilta Hopen näköisnuken katoamisesta. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Jakso 8398
Tuplatreffejä ja kolmiodraamaa
Carter ja Zoe kutsuvat Parisin ja Zenden illalliselle. Paris nolostelee vieläkin, kun sattui hehkuttamaan Zenden seksikkyyttä tämän seisoessa selkänsä takana. Romanttinen tunnelma kuitenkin pyyhkii häpeän tunteet taivaan tuuliin. Finn ei säästele Liamin tunteita kertoessaan mielipiteensä Thomasin vainoamisesta. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Jakso 8397
Kumpaa Hopea kuuntelet, Thomas?
Hopen mielestä siinä ei ole mitään pahaa, että Thomas käyttää hänen näköisnukkeaan inspiraationsa lähteenä. Thomasilla on kuitenkin vaikeuksia sivuuttaa nuken pahantahtoista komentelua. Liam yrittää saada Finnegania puolelleen Thomasia vastaan, mutta tämä kuuntelee mieluummin Steffyä kuin kuohuksissaan paasaavaa Liamia. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Jakso 8396
Tapa Liam
Hopen näköisnukke alkaa komennella Thomasia ja vaatii tätä murhaamaan Liamin. Samaan aikaan Forrester Creationsilla Liam kertoo Hopelle ja Steffylle mallinukesta. Hänen yllätyksekseen naiset eivät reagoikaan asiaan yhtä voimakkaasti kuin hän. Heistä Thomasin selitys on aivan järkeenkäypä. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Jakso 8395
Liam outouden laaksossa
Liam järkyttyy löydettyään aivan vaimonsa näköisen mallinuken Thomasin asunnosta. Thomasilla on asialle kuitenkin täysin järkevä selitys. Hope ja Steffy luottavat siihen, että Thomasin terapia toimii, eikä tämä ole enää vaaraksi kenellekään. Zende on hivenen epäileväisempi. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Jakso 8394
Charlie, Forresterin salapoliisi
Charlie, Forresterin salapoliisi. Kalabaliikki kadonneesta mallinukesta jatkuu. Charlie kiertää Forrester Creationsilla selvittämässä mysteeriä ja kuulustelemassa työntekijöitä. Zoe kuuntelee kiusaantuneena, kun Paris ylistää Zendeä maasta taivaaseen. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.