Yli 30-vuotias, kaikkien aikojen saippuasarja sijoittuu Los Angelesin muotimaailmaan.
Kategoria
Draama, Ulkomaiset
Vuosi
2019
Uusi jakso maanantaista perjantaihin klo 00.01
Siirry C Moreen tästä
Katso viikon jaksot jo ennakkoon C Moressa
Katso viikon jaksot jo ennakkoon C Moressa
Tulossa su 1.8. klo 21:01
Jakso 8479
Vanhempien viisaita vaatimuksia
Brooke neuvoo mielellään tyttäriään rakkausasioissa, ja neuvo on aina sama: anna anteeksi äläkä luovuta. Liam saa vastaavia neuvoja isältään, joka karvaasti katuu omaa avioeroaan. Myös Thomas saa opastusta isältään. Onneksi nuorempi sukupolvi on vanhempaa viisaampi. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Jakso 8478
Liam, kaksien rattaiden kuningas
Steffy ja Finn kertovat Kellylle kihlauksestaan ja tulevasta vauvasta. Heidän perheidyllinsä kukoistaessa Hopen ja Liamin perhe on hajoamispisteessä. Hopen on entistä vaikeampi antaa pettämistä anteeksi, eikä Liam ymmärrä, miksi hän ei pysty iloitsemaan isyystestin tuloksista. Brooke tivaa Thomasilta, eikö tämä todella tiennyt Vinnyn puuhista. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Jakso 8477
Thomas, urhea uhrautuja
Ridge vaatii Brookea myöntämään, että Thomas on nyt todistanut muuttuneensa hyväksi ja rehdiksi ihmiseksi. Liam yrittää sulatella kuulemaansa uutista. Hope on hyvin ymmärtäväinen miehensä menetyksestä, vaikka hänelle isyysuutinen olikin riemastuttava. Steffy ja Finn suunnittelevat tulevaa elämäänsä rypälemehun äärellä. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Jakso 8476
Liam, hämmentynyt ex-isä
Uutinen Steffyn isyystestin tuloksista saavuttaa Liamin ja Forresterit. Liam on kuulijoista ainoa, joka ei suhtaudu tietoon varauksettoman iloisesti. Thomasin osuus asiaan epäilyttää, vaikka Hope kertookin Vinnyn toimineen yksin. Steffy ja Finn käpertyvät kotioloihin onnellisina tulevasta perheenlisäyksestään. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Jakso 8475
Thomas, pelastajani
Hope saa kuulla Thomasilta, että hänen miehensä ei saakaan lasta toisen naisen kanssa. Thomasin epäitsekkyys ei jää häneltä huomaamatta. Steffy yrittää yhä lähteä lennolleen, mutta Finnegan ei aio päästää häntä karkaamaan elämästään. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Jakso 8474
Vauvauutisia odottavalle äidille
Finn etsii Steffyä Forresterilta kertoakseen tälle ilouutiset isyystestin tuloksista. Hän ei kuitenkaan löydä Steffyä, vaan Ridgen, joka murjottaa pahantuulisena työhuoneessaan. Thomas kiiruhtaa Hopen luokse kertomaan tälle samaisen uutisen. Entinen pahanilmanlintu on muuttunut epäitsekkyyden perikuvaksi. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Jakso 8473
Steffyn pakomatka
Steffy ei halua pakottaa Finnegania kasvattamaan toisen miehen lapsia. Hänen ratkaisunsa asiaan ei kuitenkaan miellytä Ridgeä, joka joutuu salaamaan tyttärensä touhut. Totuus Vinnyn puuhista paljastuu viimeinkin. Thomas ja Finnegan saavat kuulla, kuka on todella Steffyn vauvan isä. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Jakso 8472
Kerro totuus, Vinny!
Vinny joutuu koville, kun sekä Thomas että Finn vaativat häntä kertomaan, mitä Steffyn isyystestille tapahtui. Samaan aikaan Steffy on tekemässä peruuttamattomia päätöksiä perheestään ja tulevaisuudestaan. Hope uskoutuu äidilleen anteeksiantamisen vaikeudesta. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Jakso 8471
Thomas, totuuden tavoittelija
Zoe syyttää siskoaan kihlauksensa purkautumisesta ja painostaa tätä lähtemään Los Angelesista ja Forresterilta. Thomas vaatii Vinnyltä todisteita isyystestin paikkansapitävyydestä. Tulokset vaikuttavat liian monen ihmisen elämään, myös hänen omaansa. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Jakso 8470
Zoe, vihattu viettelijä
Zende kestittää Parisia Forresterin kartanolla, mutta aterian jälkeen hän pyytää vastapalvelusta. Ridge kertoo lapsilleen Carterin ja Zoen tilanteesta. Hänellä on selvä mielipide Zoesta, eikä se ole mairitteleva. Carter antaa Zoelle vastauksensa suhteen jatkamisesta. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Jakso 8469
Zoen kahdet kasvot
Zoe vetoaa Carterin hyvään sydämeen ja anelee tätä ottamaan hänet takaisin. Zenden kanssa flirttailu oli vain typerä erehdys, eikä hän oikeasti halua ketään muuta kuin Carterin. Ridge ja Brooke epäilevät Zoen todellisia motiiveja. He eivät ole unohtaneet tämän osallisuutta Bethin sieppauksessa. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Jakso 8468
Yllätyksiä hämärissä huoneissa
Flota kierrätetään Forresterilla tutustumassa paikkoihin ja ihmisiin. Wyatt ja Shauna odottavat huolestuneina Spencerillä ja saavat Billinkin hermostumaan Flon puolesta. Zoe ei aio menettää sulhastaan, vaan panee parastaan saadakseen tämän hullaantumaan itseensä uudelleen. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Jakso 8467
Ei enää milloinkaan!
Katie kutsuu pahaa-aavistamattoman Flon uudelleen Forresterille. Palaveriin osallistuu myös Ridge, joka ei ole yhtä anteeksiantavainen kuin Loganin siskokset. Zoe anelee Carterilta anteeksi ja vakuuttaa, ettei enää koskaan pettäisi tätä. Paris toivoo siskonsa saavan anteeksi, mutta suhtautuu varauksella tämän kykyyn hillitä itseään. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Jakso 8466
Flon kohtalonhetket
Flo saa tilaisuuden pyytää Brookelta vielä kerran anteeksi osallisuuttaan Bethin sieppaukseen. Loganin siskokset pitävät yhtä ja Brookesta riippuu, hyväksytäänkö Flo perheenjäseneksi. Shauna yrittää työntää Flota ja Wyattia käsivoimin kohti avioliiton satamaa ja vihjailee myös tulevasta jälkikasvusta. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Jakso 8465
Brooke, kaunainen kaunotar
Katie vetoaa sisartensa hyväntahtoisuuteen saadakseen heidät antamaan Flolle anteeksi. Onhan Flo Stormin kauan kadoksissa ollut tytär. Thomasilla on vaikeuksia uskoa ystävänsä vakuutteluja siitä, ettei tämä olisi peukaloinut Steffyn isyystestiä. Liamin osoittautuminen vauvan isäksi tuntuu liian hyvältä sattumalta. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Jakso 8464
Osallistuvat isät
Steffy on menossa raskautensa ensimmäiseen lääkärintarkastukseen. Hän joutuu kiusalliseen välikäteen, kun sekä isä että isäpuoli haluavat mennä mukaan. Thomas kovistelee Vinnyä isyystestin tulosten käpälöimisestä. Vinnyn mielestä Thomasin pitäisi vain nauttia tilanteesta ja ottaa Hope omakseen. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.