Kauniit ja rohkeat

Yli 30-vuotias, kaikkien aikojen saippuasarja sijoittuu Los Angelesin muotimaailmaan.
Kategoria
Draama, Ulkomaiset
Vuosi
1987-2020
Uusi jakso maanantaista perjantaihin klo 00.01
Kauniit ja rohkeat, Jakso 8613: Menage a trois
Huomenna klo 22:01
Jakso 8613
Menage a trois
Sheila ei suostu lähtemään rantatalosta ennen kuin on saanut pitää Hayesia sylissään, mutta Steffy ei ole yhtä helposti manipuloitavissa kuin Finn. Hän ei aio antaa Sheilalle tuumaakaan periksi. Quinn ja Carter anelevat Justinilta ymmärrystä. Jos tieto heidän ja Ericin kolmiodraamasta leviäisi, Eric joutuisi naurunalaiseksi. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Kauniit ja rohkeat, Jakso 8612: Murtautujat kyläilykierroksella
Tulossa klo 22:01
Jakso 8612
Murtautujat kyläilykierroksella
Sheila pyytää Steffyllä ymmärrystä ja lupaa tavata poikansa ja pojanpoikansa. Hän on mielestään antanut Finneganille tarpeeksi tilaa ja ansainnut sillä oikeuden tupsahtaa poikansa keittiöön ilmoittamatta. Ridge kertoo Katielle sopimuksestaan Justinin kanssa. Kiitollisuudenvelka osoittautuu hyväksi kannustimeksi. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Kauniit ja rohkeat, Jakso 8611: Mutkikkaat monisuhteet
Jakso 8611
Mutkikkaat monisuhteet
Ridge kuulee, kun Eric rohkaisee vaimoaan viettämään aikaa Carterin kanssa. Tietämättä isänsä avioliiton uusista järjestelyistä, hän päättää ottaa selvää, mitä Quinn oikein puuhaa ja miten Carter liittyy asiaan. Paris on juuri tekemässä tunnustuksen Finneganille, kun Steffy astelee paikalle. Sheilastakaan ei ole vielä päästy eroon. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Kauniit ja rohkeat, Jakso 8610: Perheonnen salatut säröt
Jakso 8610
Perheonnen salatut säröt
Steffy ja Finn ylistävät kilvan kattonsa alla majailevaa Parisia, jolla ei näytä olevan kiirettä oman kodin etsimisessä. Nuori perhe on kiitollinen hänen avustaan pienten lasten kanssa, ja varsinkin Finn näkee Parisissa pelkkää hyvää. Thomas ja Hope viettävät päivää Douglasin kanssa Liamin omistautuessa tyttärelleen. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Kauniit ja rohkeat, Jakso 8609: Vastapalveluksen aika
Jakso 8609
Vastapalveluksen aika
Katie lähestyy uudelleen Ericiä ja pyytää tätä avautumaan ongelmistaan, mutta Eric pysyy puolustuskannalla. Ridge kutsuu Justinin luokseen ja pyytää mieheltä erikoista vastapalvelusta. Quinn yrittää tasapainotella kahden miehen välillä. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Kauniit ja rohkeat, Jakso 8608: Säännöt selviksi
Jakso 8608
Säännöt selviksi
Quinn kertoo tilanteestaan Shaunalle. Brooken ja Katien huoli Ericistä kasvaa, ja sisarukset päätyvät jälleen pohtimaan Ericin tilannetta. Eric kohtaa Carterin edellisillan tapahtumien jälkeen ja tekee miehelle selväksi, ettei aio kuitenkaan luopua vaimostaan. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Kauniit ja rohkeat, Jakso 8607: Yksinäinen legenda
Jakso 8607
Yksinäinen legenda
Eric viettää iltaa yksin ja joutuu puolustelemaan valintojaan Katielle. Quinn ja Carter kaipaavat yhä toisiaan eivätkä voi vastustaa tunteitaan. Steffy ja Finn puolestaan ovat tyytyväisiä elämäänsä ja pääsevät viettämään kahdenkeskistä aikaa. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Kauniit ja rohkeat, Jakso 8606: Tämä ilta on teidän
Jakso 8606
Tämä ilta on teidän
Quinn saapuu Carterin luo toimittaakseen Ericin lähettämän viestin. Paris haluaa olla Finnin tukena ja kannustaa tätä ottamaan omat tunteet huomioon. Ridge ja Brooke löytävät Ericin yksin kotoa ja huolestuvat entisestään tämän tilanteesta. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Kauniit ja rohkeat, Jakso 8605: Miksi vaikenet, Eric?
Jakso 8605
Miksi vaikenet, Eric?
Ridge ja Brooke eivät ymmärrä, mikä Ericiä vaivaa, ja painostavat tätä avautumaan ongelmistaan. Wyatt yllättää Quinnin ja Carterin keskustelemassa vaikeasta tilanteesta. Paris puolestaan keskeyttää Steffyn ja Finnin herkän hetken. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Kauniit ja rohkeat, Jakso 8604: Puhu minulle, isä
Jakso 8604
Puhu minulle, isä
Eric suhtautuu tulevaisuuteen realistisesti ja toivoo, että Quinn vielä harkitsee hänen ehdotustaan. Quinn vaikuttaa päättäväiseltä, mutta päätyy silti puhumaan tilanteesta Carterin kanssa. Steffy ja Finn viettävät yhteistä aikaa Hopen ja Liamin kanssa. Ridge huomaa, että jokin painaa Ericin mieltä ja pyytää tätä avautumaan. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Kauniit ja rohkeat, Jakso 8603: Huolestuneet sisarukset
Jakso 8603
Huolestuneet sisarukset
Quinn ja Carter pohtivat Ericin yllättävää ehdotusta. Brooke, Donna ja Katie ovat huolissaan Ericin tilanteesta ja siitä, kuinka paljon mies joutuu venymään Quinnin takia. Brooke päättää ottaa asian puheeksi Ericin kanssa. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Kauniit ja rohkeat, Jakso 8602: Ericin valinta
Jakso 8602
Ericin valinta
Eric tuskailee tilannettaan ja esittää illan päätteeksi Quinnille ja Carterille yllättävän ehdotuksen. Donna päätyy muistelemaan yhteistä aikaansa Ericin kanssa ja tunnustaa sisarilleen kaipaavansa Ericiä. Myös Liam ja Wyatt spekuloivat Ericin ja Quinnin suhdetta. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Kauniit ja rohkeat, Jakso 8601: Valitse äitisi tai vaimosi, Finn
Jakso 8601
Valitse äitisi tai vaimosi, Finn
Steffy ja Sheila kilpailevat Finneganin sydämestä. Äidin ja pojan välillä on rikkomaton biologinen side - voiko vaimoksi valittu nainen koskaan todella mennä äidin edelle? Eric tyytyy seksittömään elämäänsä erektiohäiriön varjossa, mutta hän pitää huolen, että Quinnin ei tarvitse tehdä samoin. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Kauniit ja rohkeat, Jakso 8600: Steffy, sukunsa raivotar
Jakso 8600
Steffy, sukunsa raivotar
Forresterit kerääntyvät keksimään strategiaa Sheilan pään menoksi, mutta se saattaa olla jo myöhäistä. Sheila on vakuuttunut, että Finn haluaa pitää hänet lähellään. Paris todistaa Finnille, että pysyy tämän tukena tuli mitä tuli. Steffy sen sijaan on raivoissaan nähtyään miehensä Sheilalle lähettämän sydänviestin. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Kauniit ja rohkeat, Jakso 8599: Finn, täydellinen mies
Jakso 8599
Finn, täydellinen mies
Steffy yrittää saada Finneganin lähtemään sairaalasta, mutta Finn ei voi hylätä sairasta äitiään. Zende huomaa jäävänsä lehdelle soittelemaan, kun Paris unelmoi ihastuksestaan. Parisin mielestä Steffy kohtelee miestään huonosti ja hänen pitäisi tajuta, miten onnekas on saatuaan niin täydellisen puolison. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Kauniit ja rohkeat, Jakso 8598: Pysyn rinnallasi, äiti
Jakso 8598
Pysyn rinnallasi, äiti
Forresterit kuulevat Sheilan sairauskohtauksesta, mutta huolestuvat Sheilan sijaan Finneganista, joka on alkanut kutsua Sheilaa äidikseen. Paris antaa Zendelle parannusehdotuksia tämän muotiluomuksista. Työn ohessa hän ylistää Finnegania niin vuolaasti, että Zenden epäilykset heräävät. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.