Test

Test

Kategoria
Reality ja lifestyle, Kotimaiset
Vuosi
2021
Katsottavissa ulkomailla
Yökylässä Maria Veitola, Jakso 8: Mikko Kuustonen ja Hanna Brotherus
Jakso 8
Mikko Kuustonen ja Hanna Brotherus
Kausi 7, 8/10. Maria lähtee yökyläreissuun Mikko Kuustosen ja Hanna Brotheruksen luokse Mäntyharjulle. Mökillä vietetään aikaa uiden, veneillen ja kalastaen, sekä keskustellaan vaarallisesta kiltteydestä. Hanna ja Mikko kertovat myös millaista on rakastua viisikymppisenä ja miltä uusperhearki tuntuu.
Home and Away, Jakso 115: Lopullinen päätös
Jakso 115
Lopullinen päätös
Kausi 28, 115/167. Häiden aamuna polttarijuhlijat potevat krapulaa, mutta Ricky on tehnyt päätöksensä naimisiinmenon suhteen. Isla tekee paluun ja yrittää saada Kylen pään kääntymään. Dylan epäilee Katin rehellisyyttä. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Kauniit ja rohkeat, Jakso 8540: Liam ja Bill, väliaikaiset vankilakundit
Jakso 8540
Liam ja Bill, väliaikaiset vankilakundit
Liamin ja Billin pidätys aiheuttaa eripuraa Forresterilla. Brooke ei halua ajatella Billin rikoksia, eikä Ridge halua olla ajattelematta niitä. Thomasin osallistuminen Hopen perhe-elämään ei saa Brookelta kannatusta. Bill ei myönnä toimineensa väärin ja uskoo vakaasti pääsevänsä pian takaisin töihin. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Unelma-asunto auringon alta, Jakso 8: Fort Lauderdale
Jakso 8
Fort Lauderdale
Kausi 5, 8/30. Emma Martin-Jewell on lomaillut Yhdysvalloissa lapsuudesta lähtien. Hän etsii nyt miehensä Davidin kanssa Floridan Fort Lauderdalesta lomakotia heidän kuusihenkiselle perheelleen. Uima-allas on tietenkin toivelistalla. Ben Hillman esittelee heille viisi 275 000 punnan budjettiin sopivaa vaihtoehtoa. Brittiläinen lifestyleohjelma.
testi_27102021_sl1_frst, testi_27102021_sl1_frst
testi_27102021_sl1_frst
testi_27102021_sl1_frst
testi_27102021_sl1_strs, testi_27102021_sl1_strs
testi_27102021_sl1_strs
testi_27102021_sl1_strs
testi_27102021_sl1_ava, testi_27102021_sl1_ava
testi_27102021_sl1_ava
testi_27102021_sl1_ava
Maajussille morsian, Jakso 10: Kolmas treffipäivä
Jakso 10
Kolmas treffipäivä
Kausi 14, 10/14. Matin treffit meinaa jäädä lyhyeen, kun päivän suunnitelmat eivät olekaan naisen mieleen. Kallen kolmannet treffit sujuvat toiveiden mukaan, ellei jopa paremmin.
Grand Designs Australia, Jakso 7: Moderni luolamies
Jakso 7
Moderni luolamies
Kausi 8, 7/10. Peter haluaa maanalaisen ekobunkkerin, joka on omavarainen ja uniikki. Ulkopuoli näyttää rehevältä puutarhalta, mutta maan alla on todellinen miesluola .Australialainen realitysarja tavallisten ihmisten epätavallisista kodinrakennusprojekteista.
Kotoisa, Jakso 7: Seitsemän tähden piha
Jakso 7
Seitsemän tähden piha
Kausi 2, 7/12. Mikko Leppilammen rehottava rinnetontti kokee täydellisen muodonmuutoksen Suvin ja Nikon käsissä. Samalle pihalle saadaan sekä maanläheistä tunnelmaa että luksusluokan mukavuuksia.
Lemmen viemää, Jakso 3620: Kenellä on kopio?
Jakso 3620
Kenellä on kopio?
Ariane ja Erik saavat vihkiajan ja suunnittelevat häitään. Samaan aikaan he yrittävät selvittää, kenellä on kopio Erikin tunnustustallenteesta. Robert irtisanoo Bennin koko keittiötiimin edessä, ja Hildegard puolustaa nuortamiestä raivoisasti. Naapurikaupungin pormestarin suututtanut Rosalie keksii näppärän lepyttelykeinon, mutta ratkaisu herättää närää lähipiirissä. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Ruokaritarit Jamie ja Jimmy, Jakso 8: Amir Khan
Jakso 8
Amir Khan
Kausi 8, 8/10. Jamien kokkauskehään nousee mestarinyrkkeilijä Amir Khan, joka pääsee laittamaan oman sankarinsa Muhammad Alin lempiruokaa. Jamie ja Jimmy tutustuvat paikkaan, josta tehdään hävikkiherasta ricottajuustoa. Englantilainen ruokaohjelma.
Olet mitä syöt, Jakso 5: Freelancerin epäsäännölliset elintavat
Jakso 5
Freelancerin epäsäännölliset elintavat
Kausi 4, 5/10. Iloa ja huumoria pursuavan Minna Kivelän freelancer-elämä vie naista paikasta ja roolista toiseen. Minna syö epämääräisiin aikoihin ja valitsee tuttuja ja turvallisia välipaloja ja ruokia päivästä toiseen. Minnan heikkous on maksamakkara ja sitä löytyykin jääkaapista monta sorttia. Usein kiireisen päivän kruunaa sohvalla nautittava iltapulla. Epäterveellisyyden lisäksi Minnan ruokavalio paljastuu hyvin ravintoköyhäksi ja Minnan kärsii mm. kalsiumin puutteesta. Minnan terveydentila osoittautuu terveysriskien jättipotiksi: maksakirroosi ja 2 tyypin diabetes. Tulokset saavat naisen tarttumaan toimeen, mutta kesä helteineen ja juhlineen tuo haasteita matkaan. Pippa päivittää Minnan ruokavalion uudelle vuosituhannelle ja opastaa Minnan lukemaan elintarvikkeiden ainesosaluetteloita. Kahdeksan viikon aikana Minna oivaltaa, että terveellinen syöminen on alkuopettelun jälkeen helppoa. Minnan sinnikkyys ja uusien elämäntapojen opettelu palkitaan vaikuttavilla lopputuloksilla.
Unelma-asunto auringon alta, Jakso 53: Orihuela Costa ja äidin muisto
Jakso 53
Orihuela Costa ja äidin muisto
Kausi 5, 2/19. Äiti ja tytär Laura ja Leah Wright ovat lomailleet Espanjassa lapsesta asti. Lauran äidin muistoa kunnioittaakseen he ovat nyt päättäneet hankkia perheelle lomakodin Orihuela Costan alueelta. Brittiläinen lifestyleohjelma.
Home and Away, Jakso 114: Epäröintiä
Jakso 114
Epäröintiä
Kausi 28, 114/167. Olivia pelkää olevansa raskaana eikä tiedä, mitä tehdä. Ricky ja Nate viettävät polttareitaan häitä edeltävänä päivänä, ja Rickyllä on selvästi murheita. Myös Katilla on ongelmia. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Kauniit ja rohkeat, Jakso 8539: Thomas, vaimoväen verevä lohduntuoja
Jakso 8539
Thomas, vaimoväen verevä lohduntuoja
Liamin sosiaalinen elämä on vilkasta vankilassakin. Tällä kertaa vieraisille piipahtaa Steffy, joka vaatii ex-miestään tekemään kaikkensa päästäkseen vapaalle jalalle. Finn saa kuulla Ridgen elämänviisauksia odotellessaan vaimoaan vankilavisiitiltä. Thomas on jo aloittanut uudessa tehtävässään Hopen lohduttajana. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.