Test

Test

Brittisarjassa seurataan ihmisiä, jotka etsivät asuntoa lämpimämmistä ja aurinkoisemmista maisemista joko loma-asunnoksi tai pitempiaikaiseen asumiseen. Pääsemme katsomaan tarjontaa niin Karibialla, Floridassa, Välimeren maissa, Kanarian saarilla ja kaukaisemmissakin maissa. Kerrostaloasuntoja tai taloja esittelevät vuorollaan juontajat Ben Hillman, Laura Hamilton, Danni Menzies tai Scarlette Douglas. Viides tuotantokausi.
Kategoria
Reality ja lifestyle, Ulkomaiset
Vuosi
2017
Katsottavissa ulkomailla
Kotoisa, Jakso 4: Hirsitalon muodonmuutos 1/2
Tulossa klo 14:02
Jakso 4
Hirsitalon muodonmuutos 1/2
Kausi 2, 4/12. Vihdissä tuodaan 70-luvun keittiö ja eteinen tähän päivään. Valtavassa remontissa laitetaan kaikki uusiksi, mutta Seija ja Ville haluavat viedä remontin vieläkin pidemmälle.
Lemmen viemää, Jakso 3617: Puuseppää aina tarvitaan
Tulossa klo 13:02
Jakso 3617
Puuseppää aina tarvitaan
Alfons haluaa hoitaa seinän paneloinnin itse, eikä oikein huolisi apua. Hildegard järjestää hänelle yllättävän apulaisen. Vanessa ja Max nauttivat onnestaan. Selina sepittää Christophille hätävalheen, mutta tämä haistaa palaneen käryä. Florianin ja Corneliuksen kompromissista huolimatta paineet ovat liikaa Florianille ja Majalle. Rosalie, André ja Michael lähtevät jalkapallopeliin. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Koko Britannia leipoo, Jakso 6: Eurooppalaiset kakut
LIVE
Jakso 6
Eurooppalaiset kakut
Kausi 5, 6/10. Lisää kakkuja! Kilpailijoiden tulee leipoa jonkin eurooppalaisen kakun innoittama leivonnainen, prinsessakakku sekä nykyversio unkarilaisesta dobos torta -kerroskakusta. Brittiläisessä leivontaohjelmassa innokkaat amatöörileipojat kisailevat toisiaan vastaan erilaisissa leivontahaasteissa.
testi_21102021_sl1_first, testi_21102021_sl1_first
1h jäljellä
testi_21102021_sl1_first
testi_21102021_sl1_first
Kaappaus keittiössä, Jakso 7: Elämäni jauhelihana
Jakso 7
Elämäni jauhelihana
Kausi 7, 7/10. Elämäni jauhelihana. Miia on jumiutunut rutiineihinsa kotona eikä perhe osaa auttaa äitiä keittiössä. Taloudessa vallitsee makumieltymysten ristiriidat, jonka vuoksi Miia kokkaa aina samoja jauheliharuokia.
Unelma-asunto auringon alta, Jakso 51: Costa Rica
Jakso 51
Costa Rica
Kausi 4, 21/21. Alison Wright ja Sheila Sager ovat parhaat ystävät. He haluavat ostaa Costa Ricasta yhteisen lomakodin, joka on luonnon keskellä ja jonne jälkipolvikin mahtuu kyläilemään. Onnistuuko Danni Menzies löytämään heille 300 000 punnan budjetilla talon, joka on kummankin mieleen? Brittiläinen lifestyleohjelma.
Home and Away, Jakso 111: Epäilyksen siemen
Jakso 111
Epäilyksen siemen
Kausi 28, 111/167. Leahin on vaikea ymmärtää, miksi Zac haluaisi auttaa Tankia, mutta Greg on huolissaan pojastaan. Hannah saa Katin epäilemään Dylanin motiiveja. Evie ja Josh yrittävät piristää Maddya ja Mattia. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Kauniit ja rohkeat, Jakso 8536: Valheellisen onnen vaalijat
Jakso 8536
Valheellisen onnen vaalijat
Paris törmää Ridgeen Forrester Creationsin käytävällä ja päättää vuodattaa tälle sydäntään. Quinn ja Carter iloitsevat parisuhteidensa pelastumisesta. Menneet tuntuvat jääneen unholaan ja heidän salaisuutensa näyttää olevan turvassa. He eivät tosin vielä tiedä Parisin urkkimisista. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Unelma-asunto auringon alta, Jakso 4: Aruba
Jakso 4
Aruba
Kausi 5, 4/10. Hammaslääkäri Michelle Naik ja eläkkeelle jäänyt yrittäjä Marshal Sutherland ihastuivat kolme vuotta sitten Aruban saareen Karibialla. He etsivät sieltä Scarlette Douglasin avustuksella loma-asuntoa, johon voisi muuttaa eläkepäivillä pysyvästi. Brittiläinen lifestyleohjelma.
Suomen kaunein koti, Jakso 8: Boho-kodit
Jakso 8
Boho-kodit
Kausi 7, 8/12. Tuomarikolmikko vierailee Kuopiossa, Inkoossa ja Haminassa kolmessa erilaisessa boho-tyyliin sisustetussa kodissa. Kuopiossa omakotitalo maaseutumiljöössä yllättää kätkemällä sisäänsä persoonallisesti toteutetun rustiikkisen maailmansa. Inkoossa ovi avautuu seesteiseen, skandinaavisen boheemiin hirsitaloon. Haminassa nähdään rohkeasti kerrostaen sisustettu 1800-luvun talo ja sen viehättävä vinttitila. Tuomareina toimivat Hanna Sumari, Sini Rainio ja Tero Pennanen.
Grand Designs Australia, Jakso 6: Metsän siimeksessä
Jakso 6
Metsän siimeksessä
Kausi 8, 6/10. Tabitha ja Chris haluavat rakentaa luonnon helmaan talon, joka on turvassa metsäpaloilta. Rahapula ja tiukka aikataulu aiheuttavat kuitenkin ongelmia. Australialainen realitysarja tavallisten ihmisten epätavallisista kodinrakennusprojekteista.
Kotoisa, Jakso 3: Villa Unelma
Jakso 3
Villa Unelma
Kausi 2, 3/12. Seija ja Ville ratkovat pikkuruisen kesämökin tilankäytön ongelmia ja Suvi ja Niko raivaavat rehevöityneen pihan. Unelmien mökki muuttuu viimeinkin haaveiden täyttymykseksi.
Lemmen viemää, Jakso 3616: Kompromissi
Jakso 3616
Kompromissi
Maja onnistuu estämään isänsä aikeet, eikä Erikin tunnustus päädy vielä poliisille. Cornelius määrää kuitenkin aikarajan, ja tähän kompromissiratkaisuun kaikkien osapuolten on tyydyttävä. Max välttelee Vanessaa ja tukahduttaa omat tunteensa, ja pettynyt Vanessa uskoo, että peli on menetetty. Rosalie rupeaa kohentamaan kimppakämpän yhteishenkeä. Christoph on päättänyt saada Arianen uskomaan, että Erik havittelee vain Arianen perintöä. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Supernanny, Jakso 14: Mammantyttö
Jakso 14
Mammantyttö
Kausi 1, 14/18. Christina ja Katie Baileylla on kaksi taaperoikäistä tyttöä, jotka eivät ole oppineet jakamaan. Välit kiristyvät, kun toinen lapsista on valinnut Katien suosikkiäidikseen. Amerikkalaisessa realitysarjassa legendaarinen kasvatusneuvoja Jo Frost auttaa perheitä selviämään vanhemmuuden haasteista.
Yökylässä Maria Veitola, Jakso 7: Sanna Marin
Jakso 7
Sanna Marin
Kausi 7, 7/10. Maria tapaa ensi kertaa pääministeri Sanna Marinin ja yöpyy tämän luona Kesärannassa. Rennossa tyttöjenillassa pelataan korista ja saunotaan, sekä keskustellaan Sannan tiestä pääministeriksi. Aamulla meikataan voimabiisin tahtiin, ennen kuin Maria pääsee vierailemaan pääministerin työhuoneella.