Kauniit ja rohkeat

Yli 30-vuotias, kaikkien aikojen saippuasarja sijoittuu Los Angelesin muotimaailmaan.
Kategoria
Draama, Ulkomaiset
Vuosi
2020
Uusi jakso maanantaista perjantaihin klo 00.01
Siirry C Moreen tästä
Katso viikon jaksot jo ennakkoon C Moressa
Katso viikon jaksot jo ennakkoon C Moressa
Kauniit ja rohkeat, Jakso 8515: Paljasta salaisuutesi, Carter
Jakso 8515
Paljasta salaisuutesi, Carter
Zoe on varma, että toinen huoneessa olevista naisista makasi hänen ex-sulhasensa kanssa, Shauna tai Quinn. Hän haluaa myös tietää, miten kauan suhde on jatkunut. Ridge rauhoittelee vaimoaan, joka inhoaa Quinnia joka solullaan. Ridgen mielestä tämä on jo maksanut virheistään. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Kauniit ja rohkeat, Jakso 8514: Syyllisyyden synkistämät
Jakso 8514
Syyllisyyden synkistämät
Quinn karkaa töihin aamuvarhaisella pitämään palaveria Shaunan ja Carterin kanssa. Heidän keskustellessaan edellisillan puuhista Zoe ilmestyy ovelle. Brooke ja Ridge haluavat suojella Ericiä sydänsuruilta ja niiden aiheuttajilta. Varsinkin Brooke on päättänyt suojata ystäväänsä tämän kelvottomalta vaimolta. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Kauniit ja rohkeat, Jakso 8513: Carter, miten saatoit!
Jakso 8513
Carter, miten saatoit!
Zoe astelee Carterin asuntoon omistajan elkein, mutta kokee järkytyksen löytäessään entisen sulhonsa vuoteesta toisen naisen kanssa. Josko hän viimein uskoisi, että heidän suhteensa on ohitse? Brooke yrittää saada Ericin kuuntelemaan vaistojaan ja jättämään rikollisen vaimonsa. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Kauniit ja rohkeat, Jakso 8512: Quinn, uskollinen ystäväni
Jakso 8512
Quinn, uskollinen ystäväni
Zoe ylistää Quinnin lempeyttä ja uskollisuutta Forrestereille. Hän uskoo täysin ystävänsä vilpittömään haluun saada Carter antamaan hänelle anteeksi. Brooke epäilee heti, että jutussa on jotain muutakin. Samaan aikaan Quinn koputtelee taas Carterin ovea. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Kauniit ja rohkeat, Jakso 8511: Brooke, uskollinen luonteelleen
Jakso 8511
Brooke, uskollinen luonteelleen
Brooke ei malta olla juoruamatta Quinnin ja Ericin avio-ongelmista. Hän toivoo, että Eric heittää eukkonsa kadulle ja pyyhkii tämän pois myös Forresterin palkkalistoilta. Hänen toiveensa saattaa olla toteutumassa, sillä Eric kuuli Quinnin puhuvan syrjähypystään. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Kauniit ja rohkeat, Jakso 8510: Oletko harkinnut avioeroa, Eric?
Jakso 8510
Oletko harkinnut avioeroa, Eric?
Ridge kertoo vaimolleen Ericin ja Quinnin avio-ongelmista ja saa vastaukseksi vahingoniloisen virneen. Brooke ilahtuisi ikihyviksi, jos Eric heittäisi Quinnin pihalle, eikä hän salaa tunteitaan Ericiltäkään. Quinn purkaa sydäntään Shaunalle, mutta väärät korvat sattuvat kuulemaan hänen tunnustuksensa. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Kauniit ja rohkeat, Jakso 8509: Syntisen yön seuraukset
Jakso 8509
Syntisen yön seuraukset
Quinn ja Carter palaavat Forrester Creationsille ja joutuvat heti Zoen kuulusteluun. Quinn kehottaa Carteria ottamaan Zoen takaisin ja unohtamaan heidän yhteisen yönsä. Vinnyn sureminen on tehnyt Thomasista entistä leppeämmän ja hän on valmis unohtamaan kaunansa Liamia kohtaan. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Kauniit ja rohkeat, Jakso 8508: Kerta kiellon päälle, ehkä toinenkin
Jakso 8508
Kerta kiellon päälle, ehkä toinenkin
Quinn ja Carter eivät pysty lopettamaan, kun kerran aloittivat. Vuoteessa vietetty aika venyy venymistään, ja samalla Zoen kärsivällisyys hiipuu olemattomiin. Hän yrittää selvittää, missä Quinn piileskelee ja miksi hän ei vastaa puhelimeensa. Ylikomisario Bakerilla on epämiellyttävää asiaa Thomasille. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Kauniit ja rohkeat, Jakso 8507: Carterin yöllinen kuntopiiri
Jakso 8507
Carterin yöllinen kuntopiiri
Quinn herää Carterin vuoteesta onnellisena ja tyytyväisenä, mutta todellisuus rymistää nopeasti pilaamaan heidän hellän hetkensä. Zoe odottaa Quinnia jo kärsimättömänä Forrester Creationsilla. Liam hemmottelee vaimoaan saatuaan pettämisen anteeksi. Vinnyn kuolema ei kuitenkaan jätä häntä rauhaan. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Kauniit ja rohkeat, Jakso 8506: Yksinäisten sydänten kerho
Jakso 8506
Yksinäisten sydänten kerho
Quinn ja Carter vuodattavat toisilleen sydänsurujaan ja päätyvät lohduttamaan toisiaan odottamattoman likeisesti. Zoe uskoo vankkumatta, että Quinn saa Carterin antamaan hänelle anteeksi. Liam ja Hope nauttivat paluusta arkeen. Kotona perheensä parissa Liam pystyy taas hengittämään vapaammin. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Kauniit ja rohkeat, Jakso 8505: Liamin kotiinpaluu
Jakso 8505
Liamin kotiinpaluu
Wyatt osuu tapansa mukaan väärään aikaan väärään paikkaan ja sattuu kuulemaan isänsä ja Liamin keskustelun. Hope odottaa Liamin palaavan kotiin perheensä pariin. Paris suhtautuu epäileväisesti siskonsa ja Quinnin tuoreeseen ystävyyteen. Hänestä Zoen ei pitäisi sokeasti luottaa Quinnin apuun. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Kauniit ja rohkeat, Jakso 8504: Carter, lohduttajani
Jakso 8504
Carter, lohduttajani
Quinn suree etääntymistään Ericistä ja uskoutuu Carterille huolistaan. Zoe painostaa häntä puhumaan Carterille heidän suhteensa puolesta ja käymään uudelleen tämän kotona. Brooke ilahtuu tyttärensä päätöksestä pyytää Liamia palaamaan kotiin. Hope on varma, että mikään ei voi enää horjuttaa heidän suhdettaan. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Kauniit ja rohkeat, Jakso 8503: Ericin nykyiset ja tulevat ex-vaimot
Jakso 8503
Ericin nykyiset ja tulevat ex-vaimot
Liam iloitsee yhteenpaluustaan Hopen kanssa, mutta hyväntuulisuus väistyy, kun rikosylikomisario Baker pääsee viimein puhuttamaan häntä Vinnyn kuolemasta. Donna huolehtii hunajakarhunsa kapsäkit kuntoon tämän lähtiessä liikematkalle. Eric ei pahastu ex-vaimonsa huolenpidosta, mutta nykyisen vaimon hellät hyvästit eivät ole hänen mieleensä. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Kauniit ja rohkeat, Jakso 8502: Epäilyttävän etäiset Spencerit
Jakso 8502
Epäilyttävän etäiset Spencerit
Katie piipahtaa kyselemässä Billiltä, miksi tämä ei ole vastannut poikansa viesteihin. Katien vanavedessä toimistolle ilmestyy rikosylikomisario Baker, joka haluaa kysellä Liamilta Vinnystä. Zoe ei hyväksy tappiota, vaan pyytää Quinnia jatkamaan Carterin pehmittämistä. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Kauniit ja rohkeat, Jakso 8501: Kuka tappoi Vincent Walkerin?
Jakso 8501
Kuka tappoi Vincent Walkerin?
Poliisit käyvät läpi eri tutkintalinjoja Vinnyn kuolemaan liittyen. Huumekaupan lisäksi suurennuslasin alle joutuvat Forresterit ja Spencerit. Liamin henkinen tasapaino on järkkymässä pahan kerran. Bill yrittää pitää poikansa kurissa, koska pelissä on nyt hänen omakin vapautensa. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Kauniit ja rohkeat, Jakso 8500: Carter, muotitalon seksisymboli
Jakso 8500
Carter, muotitalon seksisymboli
Carterin muhkeita rintalihaksia ihaillaan jälleen äänekkäästi, kun Zoe yhyttää hänet paidattomana toimistolta. Liam yrittää saada isänsä ymmärtämään, että hänen on pakko tunnustaa Vinnyn yliajo. Syyllisyys paistaa hänen kasvoiltaan, eikä hän pysty salaamaan tunteitaan. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.