Kenen kotona?

Kenen kotona?

Kenen kotona? on maailmalla suursuosioon noussut kilpailullinen lifestyle ohjelma. Neljä toisilleen vierasta ihmistä vierailee toistensa kodeissa tietämättä, kenen kotona ollaan. Lopuksi kukin osallistuja arvaa, kuka on minkäkin kodin tuntematon asukas.
Kategoria
Reality ja lifestyle, Kotimaiset
Vuosi
2018-2019
Katsottavissa ulkomailla
Kenen kotona?, Jakso 12: Kenen koti on renkaiden päällä?
Jakso 12
Kenen koti on renkaiden päällä?
Kausi 2, 12/12. Hammaslääkäri, yrittäjä, päivystäjä ja vuorovastaaja lähtevät tutkimusmatkalle toistensa koteihin. Kuka asuu kekseliäässä miniomakotitalossa Korsossa, kenen koti on renkaiden päällä? Juotajana Tuija Pehkonen.
Kenen kotona?, Jakso 11: Kenen kotona?
Jakso 11
Kenen kotona?
Kausi 2, 11/12. Kenen kotiin matkataan lautalla, kuka asuu vanhaan kivennäisvesitehtaaseen rakennetussa loftissa? Tämän päivän jaksossa opettaja, asiantuntija, yrittäjä ja sisustustoimittaja yrittävät arvata toistensa koteja.
Kenen kotona?, Jakso 10: Kenen koti on Hämeenlinnassa?
Jakso 10
Kenen koti on Hämeenlinnassa?
Kausi 2, 10/12. Kenen kotona? –ohjelmassa suunnittelija, yrittäjä, kiinteistönvälittäjä ja myyjä nuuskivat toistensa koteja Vantaalla, Espoossa, Helsingissä ja Hämeenlinnassa yrittäen arvata, kuka missäkin kodissa asuu.
Kenen kotona?, Jakso 9: Kenen koti on kasarmiloftissa?
Jakso 9
Kenen koti on kasarmiloftissa?
Kausi 2, 9/12. Kuka asuu kasarmiloftissa ja kuka on porukan taiteilija! Arvaatko sinä, millaisissa kodeissa asuvat freelancer, personal trainer, hallintokoordinaattori ja yrittäjä? Juontajana Tuija Pehkonen.
Kenen kotona?, Jakso 8: Kenen kotona asuu kuninkaallisia?
Jakso 8
Kenen kotona asuu kuninkaallisia?
Kausi 2, 8/12. Kenellä on mahtava kenkäkokoelma, kenen kotona asuu pieniä kuninkaallisia? Tänään somevalmentaja, yrittäjä, ekonomi ja lastenhoitaja vierailevat toistensa kodeissa ja yrittävät arvata, kuka missäkin kodissa asuu. Juontajana Tuija Pehkonen.
Kenen kotona?, Jakso 7: Kuka asuu linnan kupeessa?
Jakso 7
Kuka asuu linnan kupeessa?
Kausi 2, 7/12. Tänään suuntaamme kohti järvimaisemia ja kurkistamme, millaisissa kodeissa asuvat laskentasihteeri, aluejohtaja, ravintolatyöntekijä ja liikunnanohjaaja. Kuka asuu retrosti, kenen koti on ihan linnan kupeessa? Juontajana Tuija Pehkonen.
Kenen kotona?, Jakso 6: Kuka liftasi Loviisaan?
Jakso 6
Kuka liftasi Loviisaan?
Kausi 2, 6/12. Kuka on liftannut Loviisaan, kuka asuu värikkäässä kukkaloistossa ruukkikylässä Ruotsinpyhtäällä? Se selviää, kun tuoteryhmäpäällikkö, valmentaja, freelancer ja toimitusjohtaja tutustuvat toistensa koteihin. Juontajana Tuija Pehkonen.
Kenen kotona?, Jakso 5: Kenen kotona on upea merinäköala?
Jakso 5
Kenen kotona on upea merinäköala?
Kausi 2, 5/12. Sisustussuunnittelija, brändikehittäjä, eläkeläinen ja yrittäjä vierailevat tänään toistensa kodeissa. Kenen kodista löytyy taidetta, kuka heistä ei tingi merinäköalasta? Juontajana Tuija Pehkonen.
Kenen kotona?, Jakso 4: Kuka asuu kyläkaupassa?
Jakso 4
Kuka asuu kyläkaupassa?
Kausi 2, 4/12. Tänään arvaillaan, kenen koti on viehättävässä vanhassa kyläkaupassa ja kuka hörppää aamukahvinsa ihaillen Uspenskin katedraalia. Veikkaatko sinä kaikki neljä kotia oikein? Juontajana Tuija Pehkonen.
Kenen kotona?, Jakso 3: Kenen koti on omenapuiden keskellä?
Jakso 3
Kenen koti on omenapuiden keskellä?
Kausi 2, 3/12. Tällä kertaa vieraillaan Turun seudulla sisustussuunnittelijan, kiinteistönvälittäjän, yrittäjän ja lääkärin kodeissa. Kuka asuu taidemuseonmäen kupeessa, kuka omenapuiden keskellä? Juontajana Tuija Pehkonen.
Kenen kotona?, Jakso 2: Kenen kotona musisoidaan?
Jakso 2
Kenen kotona musisoidaan?
Kausi 2, 2/12. Bloggaaja, kiinteistönvälittäjä, markkinointikoordinaattori ja projektipäällikkö yrittävät selvittää, kenen kodissa asuu valkoinen jänis, entä kenen kodissa voi pitää bänditreenit. Juontajana Tuija Pehkonen.
Kenen kotona?, Jakso 1: Kenen koti on timanttien keskellä?
Jakso 1
Kenen koti on timanttien keskellä?
Kausi 2, 1/12. Toisen kauden aloitusjakso on yllätyksiä täynnä, kun etsivät Vares, Palmu ja neidit Fisher ja Marple pääsevät vauhtiin! Kenen kodissa on salainen keidas, kuka asuu timanttien keskellä? Juontajana Tuija Pehkonen.