Kesäterassi

Kesäterassi

Kesäterassi tuo kolmen viikon ajan ruutuun kesän mielenkiintoisimmat vieraat ja puheenaiheet. Kesän sykkeeseen katsojat johdattelee Helsingin Allas Sea Poolin terassilta kaksikko Tuija Pehkonen ja Lorenz Backman.
Kategoria
Uutiset ja sää, Kotimaiset, Katsottavissa ulkomailla
Vuosi
2017-2021
Katsottavissa ulkomailla
Kesäterassi, Jukka Jalonen ja Jussi Olkinuora
Jukka Jalonen ja Jussi Olkinuora
Kausi 5, jakso 25/25. Vieraina Leijonien päävalmentaja Jukka Jalonen ja kevään MM-kisojen paras maalivahti Jussi Olkinuora. Keskustelussa jääkiekkovalmennuksen menneisyys ja tulevaisuus. Ohjelman juontaa Antero Mertaranta.
Kesäterassi, Nanna ja Jere Karalahti
Nanna ja Jere Karalahti
Kausi 5, jakso 24/25. Nanna ja Jere Karalahti kertovat kohtaamastaan julkisuuspyörityksestä sekä tuoreesta Jere-dokumentista. Puhutaan myös yrittäjäpariskunnan urheiluvalmennuksesta. Ohjelman juontaa Antero Mertaranta.
Kesäterassi, Eino Grön ja Pete Parkkonen
Eino Grön ja Pete Parkkonen
Kausi 5, jakso 23/25. Artistit ja aikakausiensa seksisymbolit Eino Grön ja Pete Parkkonen keskustelevat iskelmämusiikin muutoksesta, suomalaisuuden merkityksestä sekä omista juuristaan. Ohjelman juontaa Antero Mertaranta.
Kesäterassi, Jukka Puotila ja Teemu Rannikko
Jukka Puotila ja Teemu Rannikko
Kausi 5, jakso 22/25. Näyttelijä Jukka Puotila ja ammattilaisuransa juuri lopettanut koripalloilija Teemu Rannikko puhuvat luopumisesta ja sitä, minkälainen elämä odottaa aktiiviuran jälkeen. Ohjelman juontaa Antero Mertaranta.
Kesäterassi, Timo Soini
Timo Soini
Kausi 5, jakso 21/25. Politiikasta vetäytynyt Timo Soini muistelee menneitä ministerivuosiaan ja tarinoi mielenkiintoisista kohtaamisistaan. Soini raottaa myös yksityiselämänsä verhoa. Ohjelman juontaa Antero Mertaranta.
Kesäterassi, Mira Luoti ja Antero Mertaranta
Mira Luoti ja Antero Mertaranta
Kausi 5, jakso 20/25. Uuden vaihteen uralleen saanut Mira Luoti puhuu roolistaan vahvana naisena sekä somettamisen vaikeudesta. Seuraavan viikon Kesäterassi-ankkuri ja juontajalegenda Antero Mertaranta kertoo millainen mies on hänen julkisuuskuvansa takana. Ohjelman juontavat Tuija Pehkonen ja Lorenz Backman.
Kesäterassi, Jarkko Tamminen ja Susanna Laine
Jarkko Tamminen ja Susanna Laine
Kausi 5, jakso 19/25. Jarkko Tamminen näyttää imitointitekniikoita ja väläyttelee osaamistaan. Susanna Laine puhuu uudesta työstään näyttelijänä ja Salkkarit-pestistään. Ohjelman juontavat Tuija Pehkonen ja Lorenz Backman.¿
Kesäterassi, Kiti Kokkonen ja Sofi Oksanen
Kiti Kokkonen ja Sofi Oksanen
Kausi 5, jakso 18/25. Teatterijohtaja ja näyttelijä Kiti Kokkonen puhuu taiteilijaperheestään ja asemastaan koko kansan hauskuuttajana. Kirjailija Sofi Oksanen naisen muuttuneesta roolista niin Suomessa kuin maailmalla. Ohjelman juontavat Tuija Pehkonen ja Lorenz Backman.
Kesäterassi, Pekka Pouta ja sääkoira sini sekä Edis Tatli
Pekka Pouta ja sääkoira sini sekä Edis Tatli
Kausi 5, jakso 17/25. Vieraina tänään meteorologi Pekka Pouta ja sääkoira Sini. Puhutaan ilmastosta ja thrash-metallista. Kaksinkertainen EM-mestari, nyrkkeilijä Edis Tatli kertoo millaisin eväin hän nousee kehään ja mitkä asiat ovat hänelle tärkeitä. Ohjelman juontavat Tuija Pehkonen ja Lorenz Backman.
Kesäterassi, Jethro Rostedt ja Emma Kimiläinen
Jethro Rostedt ja Emma Kimiläinen
Kausi 5, jakso 16/25. Kiinteistövälittäjä ja mediapersoona Jethro Rostedt puhuu asuntokauppojen tilanteesta korona-aikana. Emma Kimiläinen puhuu identiteetistään kilpa-ajajana sekä naisen asemasta kilpaurheilussa. Ohjelman juontavat Tuija Pehkonen ja Lorenz Backman.
Kesäterassi, Anna-Maija Tuokko ja Markus Selin
Anna-Maija Tuokko ja Markus Selin
Kausi 5, jakso 15/25. Näyttelijä Anna-Maija Tuokko puhuu naiseudesta ja tyttöjen roolista tämän päivän teatterissa. Markus Selin puhuu pandemian aiheuttamasta elokuvasumasta ja siitä, miten me too -liike on vaikuttanut elokuva-alaan. Ohjelman juontavat Tuija Pehkonen ja Lorenz Backman.
Kesäterassi, Shirly Karvinen ja Viki ja Köpi
Shirly Karvinen ja Viki ja Köpi
Kausi 5, jakso 14/25. Shirly Karvinen kertoo etsikkoajastaan, jonka johdosta hän löysi oman identiteettinsä. Viki ja Köpi puhuvat saumattomastaan yhteistyöstään Suomen suosituimpana radiojuontajakaksikkona sekä pikkukaupungin juuristaan. Ohjelman juontavat Tuija Pehkonen ja Lorenz Backman
Kesäterassi, Mauri Kunnas ja Jukka Haapalainen
Mauri Kunnas ja Jukka Haapalainen
Kausi 5, jakso 13/25. Lastenkirjailija ja piirtäjä Mauri Kunnas puhuu työstään Koiramäen luojana. Tanssija Jukka Haapalainen puhuu tanssikilpailujen uusista kuvioista. Ohjelman juontavat Tuija Pehkonen ja Lorenz Backman.
Kesäterassi, Tommi Korpela, Maria Ylipää ja Marzi Nyman
Tommi Korpela, Maria Ylipää ja Marzi Nyman
Kausi 5, jakso 12/25. Näyttelijä ja intohimoinen kalastaja Tommi Korpela puhuu Itämeren tilanteesta ja Saimaan norpista. Muusikot Maria Ylipää ja Marzi Nyman puhuvat argentiinalaisesta tangosta ja esittävät Astor Piazzollan musiikkia. Ohjelman juontavat Tuija Pehkonen ja Lorenz Backman.
Kesäterassi, Sami Yaffa ja Roope Salminen
Sami Yaffa ja Roope Salminen
Kausi 5, jakso 11/25. Rocklegenda Sami Yaffa on tehnyt ensimmäisen soololevynsä 40 vuoden jälkeen. Muusikko kertoo myös vaimonsa Meeri Koutaniemen kanssa tehdystä tissikeramiikasta. Juontaja¿näyttelijä Roope Salminen puhuu raitistumisestaan ja sen mukana tulleista suurista oivalluksista. Ohjelman juontavat Tuija Pehkonen ja Lorenz Backman.
Kesäterassi, Anna Perho sekä Mikki Kunttu
Anna Perho sekä Mikki Kunttu
Kausi 5, 10/25. Anna Perho puhuu kirjastaan, jossa opetellaan sanomaan asiat suoraan. Valotaiteilija Mikki Kunttu puhuu kansainvälisestä urastaan ja kertoo, että luottaa kotonaan hehkulamppuun ja takkatuleen. Ohjelman juontavat Tuija Pehkonen ja Lorenz Backman.

Kesäterassi-ohjelmalle huomautus piilomainonnasta