Kesäterassi-ohjelma tuo kolmen viikon ajan ruutuun kesän mielenkiintoisimmat vieraat ja puheenaiheet. Kesän sykkeeseen katsojat johdattelee Helsingin Allas Sea Poolin terassilta kaksikko Tuija Pehkonen ja Lorenz Backman.
Kategoria
Dokumentit, Kotimaiset
Vuosi
2017-2021
Katsottavissa ulkomailla
Tulossa ma 26.7. klo 16:29
Jethro Rostedt ja Emma Kimiläinen
Kausi 5, jakso 16/25. Kiinteistövälittäjä ja mediapersoona Jethro Rostedt puhuu asuntokauppojen tilanteesta korona-aikana. Emma Kimiläinen puhuu identiteetistään kilpa-ajajana sekä naisen asemasta kilpaurheilussa. Ohjelman juontavat Tuija Pehkonen ja Lorenz Backman.
Anna-Maija Tuokko ja Markus Selin
Kausi 5, jakso 15/25. Näyttelijä Anna-Maija Tuokko puhuu naiseudesta ja tyttöjen roolista tämän päivän teatterissa. Markus Selin puhuu pandemian aiheuttamasta elokuvasumasta ja siitä, miten me too -liike on vaikuttanut elokuva-alaan. Ohjelman juontavat Tuija Pehkonen ja Lorenz Backman.
Shirly Karvinen ja Viki ja Köpi
Kausi 5, jakso 14/25. Shirly Karvinen kertoo etsikkoajastaan, jonka johdosta hän löysi oman identiteettinsä. Viki ja Köpi puhuvat saumattomastaan yhteistyöstään Suomen suosituimpana radiojuontajakaksikkona sekä pikkukaupungin juuristaan. Ohjelman juontavat Tuija Pehkonen ja Lorenz Backman
Mauri Kunnas ja Jukka Haapalainen
Kausi 5, jakso 13/25. Lastenkirjailija ja piirtäjä Mauri Kunnas puhuu työstään Koiramäen luojana. Tanssija Jukka Haapalainen puhuu tanssikilpailujen uusista kuvioista. Ohjelman juontavat Tuija Pehkonen ja Lorenz Backman.
Tommi Korpela, Maria Ylipää ja Marzi Nyman
Kausi 5, jakso 12/25. Näyttelijä ja intohimoinen kalastaja Tommi Korpela puhuu Itämeren tilanteesta ja Saimaan norpista. Muusikot Maria Ylipää ja Marzi Nyman puhuvat argentiinalaisesta tangosta ja esittävät Astor Piazzollan musiikkia. Ohjelman juontavat Tuija Pehkonen ja Lorenz Backman.
Sami Yaffa ja Roope Salminen
Kausi 5, jakso 11/25. Rocklegenda Sami Yaffa on tehnyt ensimmäisen soololevynsä 40 vuoden jälkeen. Muusikko kertoo myös vaimonsa Meeri Koutaniemen kanssa tehdystä tissikeramiikasta. Juontaja¿näyttelijä Roope Salminen puhuu raitistumisestaan ja sen mukana tulleista suurista oivalluksista. Ohjelman juontavat Tuija Pehkonen ja Lorenz Backman.
Anna Perho sekä Mikki Kunttu
Kausi 5, 10/25. Anna Perho puhuu kirjastaan, jossa opetellaan sanomaan asiat suoraan. Valotaiteilija Mikki Kunttu puhuu kansainvälisestä urastaan ja kertoo, että luottaa kotonaan hehkulamppuun ja takkatuleen. Ohjelman juontavat Tuija Pehkonen ja Lorenz Backman.
Christoffer Strandberg ja Karri Miettinen
Kausi 5, 9/25. Christoffer Strandberg nauttii suuresti elämästään maalla ja kertoo olevansa landepaukku. Karri 'Paleface' Miettinen puhuu ilmastonmuutoskirjastaan ja siitä, mitä pieniä asioita jokainen voisi tehdä asian eteen. Ohjelman juontavat Tuija Pehkonen ja Lorenz Backman.
Konsta Hietanen ja Anne Kukkohovi
Kausi 5, 8/25. Näyttelijä-laulaja Konsta Hietanen puhuu millaista on rakentaa uraa suurperheen isänä. Yrittäjä ja juontaja Anne Kukkohovi puhuu julkisuuden huonoista puolista. Ohjelman juontavat Tuija Pehkonen ja Lorenz Backman.
Riku Lumiaro ja Miki Liukkonen
Kausi 5, 7/25. Susitutkija Riku Lumiaro kertoo kuinka jokainen voi tehdä tekoja luonnon monimuotoisuuden eteen. Kohukirjailija Miki Liukkonen puhuu tylsyyden merkityksestä ja omasta alkoholismistaan. Ohjelman juontavat Tuija Pehkonen ja Lorenz Backman.
Elli ja Jere Haloo ja Kiira Korpi
Kausi 5, 6/25. Haloo Helsinki -yhtyeen Elli ja Jere Haloo kertovat miten tauko muutti bändiä. Luistelutaiteilija Kiira Korpi puhuu roolistaan valmentajana ja vuosista New Yorkissa. Juontajina Tuija Pehkonen ja Lorenz Backman.
Henri Alén ja Erja Lyytinen
Kausi 5, 5/25. Kokki Henri Alén puhuu tulevaisuuden ruoasta ja kehityksen suomista mahdollisuuksista. Blueskuningatar Erja Lyytinen kertoo maailmanvalloituksestaan ja millaista on pärjätä naisena miehisessä maailmassa. Ohjelman juontavat Tuija Pehkonen ja Lorenz Backman.
Hanna Gullichsen ja Paavo Arhinmäki
Kausi 5, 4/25. Kylmä nakki -kirjan kirjoittanut kokki ja ruokavaikuttaja Hanna Gullichsen antaa vanhemmille luvan olla keskinkertaisia. Paavo Arhinmäki on fanaattinen Suomen jalkapallomaajoukkueen kannattaja. Hän on kirjoittanut faniudestaan kirjan. Ohjelman juontavat Tuija Pehkonen ja Lorenz Backman.
Kesäterassi
Kesäterassi
Kari Aihinen ja Jaakko Saariluoma sekä Erika Vikman
Kausi 5, jakso 1/25. Stand up -koomikko Jaakko Saariluoma ja kokki Kari Aihinen kertovat yhteisestä kirjastaan. Laulaja Erika Vikman puhuu rohkeudesta ja häpeästä. Ohjelman juontavat Tuija Pehkonen ja Lorenz Backman.