Killer Camp

Killer Camp

Killer Camp on sekoitus kilpailurealityä ja kauhukomediaa. Tehtävänä on ansaita rahaa erilaisissa tehtävissä sekä ”pysyä hengissä”. Yksi toisensa jälkeen kilpailijoita putoaa pelistä pois mitä mielikuvituksellisimmin tavoin murhattuina. Mutta kuka on syypää?
Kategoria
Reality ja lifestyle, Ulkomaiset
Vuosi
2019
Killer Camp, Jakso 5: Ken on heistä kaikkein kauhein?
Jakso 5
Ken on heistä kaikkein kauhein?
Kausi 1, 5/5. Leiriläiset ahmivat ja tönivät paljastaakseen tappajan. Iltanuotiolla tappaja vihdoin selviää. KAUSI PÄÄTTYY. Brittiläis-amerikkalainen realityohjelma.
Killer Camp, Jakso 4: Verinen iltapäivä
Jakso 4
Verinen iltapäivä
Kausi 1, 4/5. Leiriläiset panevat kätensä tuntemattomaan ja pelaavat polttopalloa selvittääkseen toisen tappajan henkilöllisyyden. Brittiläis-amerikkalainen realityohjelma.
Killer Camp, Jakso 3: Kuka pelkää tappajamiestä?
Jakso 3
Kuka pelkää tappajamiestä?
Kausi 1, 3/5. Leiriläiset uivat järvestä rahaa ja kuulevat, mitä selän takana on puhuttu. Iltanuotiolla äänestetään tappajaa. Brittiläis-amerikkalainen realityohjelma.
Killer Camp, Jakso 2: Kirveestä kasvoihin
Jakso 2
Kirveestä kasvoihin
Kausi 1, 2/5. Leiriläiset painivat mudassa, pelaavat suppipalloa ja heittelevät kirveitä välttyäkseen tulemasta murhatuiksi. Brittiläis-amerikkalainen realityohjelma.
Killer Camp, Jakso 1: Eikä yksikään pelastunut
Jakso 1
Eikä yksikään pelastunut
Kausi 1, 1/5. 11 pahaa-arvaamatonta leiriläistä kantaa meloneja ja taistelee kumileluilla jäädäkseen henkiin. Ilmassa on niin romanssia kuin bromanssiakin. Brittiläis-amerikkalainen realityohjelma.